POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
No jednak trochę większe i struktura też inna.
Wróćmy do tematu po wyborach samorządowych.
Wróćmy do tematu po wyborach samorządowych.
- Hatefire
-
- zaczyna szaleć
Nie mogę uwierzyć, że Pan Donald Tusk tak bardzo ma rację w sprawie CPK (#tak dla CPK) i zarazem tak bardzo się myli w sprawie sfałszowanych wyborów (#bracia kamraci).
Niech mi to ktoś wyjaśni.
Niech mi to ktoś wyjaśni.
Mam prawo reagować.
-
Po co Ci to wiedzieć? Jak ktoś 15 razy zmienia zadanie odnośnie zajebiscie prostych tematów nie czujesz że nie ma własnego zdania.?
Jak chorągiewki na wietrze.
Jak chorągiewki na wietrze.
-
- zaczyna szaleć
Kolego, wiem, że to niemożliwe, ale wydaje mi się, iż sugerujesz scenariusz, wedle którego nasz Pan Dolan nie tylko nie jest nieomylny, ale też celowo sabotował długofalową inwestycję w infrastrukturę, która w najgorszym wypadku wyjdzie na zero. Wszystko to w celu nieprzyznania racji w niczym Kaczorowi, bo ten dwadzieścia parę lat temu przechytrzył go na ostatniej prostej kampanii wyborczej.
Mam prawo reagować.
-
Kumpel się mnie spytał - dlaczego jesteś taki KO jak nawet pieniądze od ciebie pożyczają żeby wytrwać. Bo wierzę.Jakkolwiek naiwna to nie zabrzmi. Wierzę.
Kiedyś sam miałem pierinskie problemy finansowe. Na zasadzie bankructwa. Przyszli tam ludzie z KO. Pomoc ci Tomek, ledwo dyszysz, nie odrzucaj pomocy
Dzisiaj my ci powierzamy a za przyszłość tu nam będziesz musiał pomóc.
Kiedyś sam miałem pierinskie problemy finansowe. Na zasadzie bankructwa. Przyszli tam ludzie z KO. Pomoc ci Tomek, ledwo dyszysz, nie odrzucaj pomocy
Dzisiaj my ci powierzamy a za przyszłość tu nam będziesz musiał pomóc.
- hcpig
Przez całą tę pisaninę tomaszm zachęca do głosowania na PeŁo argumentując tylko tym, że jest w sitwie.
Yare Yare Daze
-
Nie jest w siitwie tylko zarządza drugim powiatem pod kątem najbardziej szczęśliwych ludzi Polsce. Tak. Poczytaj
Ze władza jet bezwzględs. Coz nie zostałem wychowany inaczej? Lokalny patriotyzm przede wszystkim
Chciałbym o czymś innym pogadać. Covidive sprawy. Czuję jakby ktoś minti sprzedał jak na początku pandemii
Ze władza jet bezwzględs. Coz nie zostałem wychowany inaczej? Lokalny patriotyzm przede wszystkim
Chciałbym o czymś innym pogadać. Covidive sprawy. Czuję jakby ktoś minti sprzedał jak na początku pandemii
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
gdzie wszyffkatomaszm pisze: ↑30-06-2025, 23:21Nie jest w siitwie tylko zarządza drugim powiatem pod kątem najbardziej szczęśliwych ludzi Polsce. Tak. Poczytaj
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
To blancik mnie pozamiatał. W nawiązaniu do powyższego tak mnie bolą płuca że masakra.
Jakby ktoś imadłem od środka mnie ściskał.
Nie wiem czy to jakieś jeszcze pocovidive rzeczy. Chuj wie.
Od klatki piersiowej, po kręgosłup, nawet ręce mnie rwią.
Kiedyś to było nie do pomyślenia żeby po paleniu człowiek tak zdychał.
Tak mi się się z organizmem popierdoliło po tym covidzie. Myślem że to z czasem wróci do normy.
Jakbym teraz kichnął zesrałabym się z bólu.
Ciepne jeszce te fajki bo na pewno nie polepszaja a pale 2 paczki dziennie.
Najgorsze w tym że ja kocham trucizny wszelakie implikowac sobie do płuc.
Jakby ktoś imadłem od środka mnie ściskał.
Nie wiem czy to jakieś jeszcze pocovidive rzeczy. Chuj wie.
Od klatki piersiowej, po kręgosłup, nawet ręce mnie rwią.
Kiedyś to było nie do pomyślenia żeby po paleniu człowiek tak zdychał.
Tak mi się się z organizmem popierdoliło po tym covidzie. Myślem że to z czasem wróci do normy.
Jakbym teraz kichnął zesrałabym się z bólu.
Ciepne jeszce te fajki bo na pewno nie polepszaja a pale 2 paczki dziennie.
Najgorsze w tym że ja kocham trucizny wszelakie implikowac sobie do płuc.
- Hatefire
Hmm nie ma cię wśród władz. Natomiast piszesz, że zarządzasz. Jak stwierdzić,że jest się w sitwie, nie pisząc, że jest się w sitwie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- rasowy masterfulowicz
Merkel krytykuje politykę migracyjna rządu Niemiec:
https://wiadomosci.wp.pl/merkel-ostro-o ... 802535840a
Smaczku dodaje fakt, że sama mieszka w Szwajcarii.
https://wiadomosci.wp.pl/merkel-ostro-o ... 802535840a
Smaczku dodaje fakt, że sama mieszka w Szwajcarii.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Pale tak już 20 lat. Cieniasy. Ale jednak. Kocham dym tytoniowy i smak.Pale w samochodzie, biurze, wszędzie. W pociągach, w hotelach,w samolocie. Dostaje często za to kary. Trudno. Jestem nalogowcem. Nie wytrzymam bez papierosa dłużej jak godzinę.
Chciałbym fajki rzucić, sa hipnozy i cuda wianki+metody niekonwencjonalne. Ze papierosy nprzestają ci smakować.
Ostatnio karę w hotelu za wywołanie alarmu pożarowego. Kosztowało mnie to 1 tys złotych.
- Triceratops
-
A o czym to jest?
Najgorsze w moim nałogu tytoniowym jest to że ja jestem świadomy ze dostane karę ale i tak zapale.
Najwyższa kara na lotnisku w Berlinie. Kitralem się z fajka po kiblu bo budki dla palaczy były pełne no i mnie zlapano:)
500 ojro.
Generalnie w hotelach rzadko dostaje kary. Pale w kiblu, jebie na cały pokój, otwieram okna wietrzę i najczęściej przechodzi bez kary.
Najgorsze w moim nałogu tytoniowym jest to że ja jestem świadomy ze dostane karę ale i tak zapale.
Najwyższa kara na lotnisku w Berlinie. Kitralem się z fajka po kiblu bo budki dla palaczy były pełne no i mnie zlapano:)
500 ojro.
Generalnie w hotelach rzadko dostaje kary. Pale w kiblu, jebie na cały pokój, otwieram okna wietrzę i najczęściej przechodzi bez kary.
- Triceratops
O rzuceniu palenia, znajduje dosc zabawnym fakt, ze moi znajomi, ktorzy przeczytali te broszurke nie dali potem sie namowic na jednego fajka nawet przy ostrym chlaniu. Bylo juz gadane o tej ksiazce chyba w tematach zdrowotnych
woodpecker from space
-
- Triceratops
W necie jest za free, jak nie ogarniasz stron typu docer to ci moge wyslac
woodpecker from space
-
Pewnie. Jak możesz to prześlij na maila T.mazurek@kancelaria-pionier.pl. Muszę się od tytoniowego smogu uwolnić.
W ogóle zamierzam przewartościować własne życie. Praca mnie wpedzi do grobu. Skończymy z chińczykami temat i pierdole resztę. Żadne pieniądze na przyszłość nie zmienia u mnie zdania. Te stresy nie sa tego warte.
Pewnie sa ludzie co emocjonalnie sa mocni jak skurwysyn. Ja taki nie jestem.
Rozbiło mnie to na milion cząstek. Dobrze że to ostatnia prosta bo pewnie zacznę palić 3 paczki dziennie.
Tu kancelarię chce prowadzić - na tym się znam. Pierdole resztę. Za żadne pieniądze.
Tak życie potrafi przeorać.
W ogóle zamierzam przewartościować własne życie. Praca mnie wpedzi do grobu. Skończymy z chińczykami temat i pierdole resztę. Żadne pieniądze na przyszłość nie zmienia u mnie zdania. Te stresy nie sa tego warte.
Pewnie sa ludzie co emocjonalnie sa mocni jak skurwysyn. Ja taki nie jestem.
Rozbiło mnie to na milion cząstek. Dobrze że to ostatnia prosta bo pewnie zacznę palić 3 paczki dziennie.
Tu kancelarię chce prowadzić - na tym się znam. Pierdole resztę. Za żadne pieniądze.
Tak życie potrafi przeorać.
Ostatnio zmieniony 01-07-2025, 16:26 przez tomaszm, łącznie zmieniany 5 razy.