Po fakcie możesz sobie wmawiać trenerze personalny.
Ile schudłeś w ostatnim roku?
Idę o stówę że przytyłeś 10 kg...
Co teraz czytacie? v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tomekw48
- w mackach Zła
Re: Co teraz czytacie? v.2
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wolalem cie tomasz w tym wydaniu narkotyczno-nawiedzonym, z jakiegos powodu jednak stales sie toksyczno-agresywny a to wszystko z powodu jakiegos filmu z yt na ktorym jakis doktorek opowiada jak dbac o cialo. I o ile jeszcze te bredzenie o tym jak twoj pan demon z matrixa toba steruje mialo jakis urok, to te glupawe zgorzkniale komentarze, ktore teraz produkujesz go nie maja. Nastepnym razem po prostu nie klikaj w te filmy, to sie nie bedziesz denerwowal panie demonie ¯\_(ツ)_/¯
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Ja myślę inaczej. Po prostu boli Cię to co piszę i uciekasz do trollingu aby jakoś pokracznie wyjść z sytuacji.
To świadczy o kompleksach i Twoich słabych stronach. Mogę Tobie pomóc pokonać Twoje demony.
Staniesz się tytanem ciała i umysłu jak ja.
To świadczy o kompleksach i Twoich słabych stronach. Mogę Tobie pomóc pokonać Twoje demony.
Staniesz się tytanem ciała i umysłu jak ja.
- Triceratops
Nie kazdy moze byc tytanem takim jak ty. Dlatego ogladam filmyz doktorkiem, ktory chce dozyc 100 lat. Jak dozyje to moze bede takim tytanem.
A tak poza tym mylisz sie, no ale ludzka rzecza jest sie mylic, i dopoki prezentujesz wlasne (jak glupie i absurdalne by nie byly) poglady i przemyslenia to moge z toba rozmawiac, choc po tych roznych twoich matrixowych rewolucjach i fikolkach z demonami ciezko brac cie na powaznie. Wazne jednak, ze sa twoje i wlasne, bo grasuja tu tlumy ludzi, ktorzy nawet nie wiedza czyje maja poglady i zatruwaja to miejsce tym bezproduktywnym sraniem. Wiec dopoki bedziesz trwal w swojej wczesniejszej bezpretensjonalnej szczerosci to bede z toba rozmawial, trolling jako taki juz mnie nudzi, poza tym jest tu paru zjebow bedacych wdzieczniejszym obiektem trollingu.
Okladke wkleilem, bo sa tutaj osoby, ktore te tematy interesuja, choc nie udzialaja sie one w nich, wiem to z feedbacku na privie.
A tak poza tym mylisz sie, no ale ludzka rzecza jest sie mylic, i dopoki prezentujesz wlasne (jak glupie i absurdalne by nie byly) poglady i przemyslenia to moge z toba rozmawiac, choc po tych roznych twoich matrixowych rewolucjach i fikolkach z demonami ciezko brac cie na powaznie. Wazne jednak, ze sa twoje i wlasne, bo grasuja tu tlumy ludzi, ktorzy nawet nie wiedza czyje maja poglady i zatruwaja to miejsce tym bezproduktywnym sraniem. Wiec dopoki bedziesz trwal w swojej wczesniejszej bezpretensjonalnej szczerosci to bede z toba rozmawial, trolling jako taki juz mnie nudzi, poza tym jest tu paru zjebow bedacych wdzieczniejszym obiektem trollingu.
Okladke wkleilem, bo sa tutaj osoby, ktore te tematy interesuja, choc nie udzialaja sie one w nich, wiem to z feedbacku na privie.
woodpecker from space
- Ascetic
- tomekw48
- w mackach Zła
Prezentuje na tym forume swoje poglądy bo wiem że ludzie mają różne problemy z własną psychiką. Oto mi głównie chodzi. Nie skupiam się na ciele bo to sprawa drugorzędna. Te demony można pokonać. To jest piękne. Za tymi demonami i Twoim zdaniem głupim pierdoleniem kryją się piękne sprawy.
Mogę sobie pisać, ale Ty i tak nie zrozumiesz. Jesteś prymitywny. Prostak i pierdoła z Ciebie. Zamiast praktykować tylko teoretyzujesz na większość temate.
Mogę sobie pisać, ale Ty i tak nie zrozumiesz. Jesteś prymitywny. Prostak i pierdoła z Ciebie. Zamiast praktykować tylko teoretyzujesz na większość temate.
- tomekw48
- w mackach Zła
- Ascetic
Dobry Niemiec nie jest zły. Zeszło mu się z kolejnym numerem, z wysyłką Deaf Forever, mu się zeszło, to w ramach przeprosin przesłał MH (o co specjalnie nie był nagabywany, czy dobermanami szczuty <Muszę sprawdzić jak taki uczelniany Niemiec wypowiada słowo "szczuć". Bajdełej, i bez związku>). Ten drugi to marny magazyn, jakby Legacy przesłał to było by inaczej. Do brzegu. Będzie czytane:

wiem z PRIV, bo mnie tu piszą po niemiecku, niemieckojęzyczni zaszczuci różni tacy prawilni, że są tacy oni, to mogę za grosze ojebać ten MH, bo mnie do niczego nie potrzebny. MH to Juni 2025, czyli aktualny, DF zresztą też. Tylko na PRIV pisać. To ważne!
ps/ Desekryptor nie na ojebkę. Leży tu i tam, można se złapać. Też polecam.

wiem z PRIV, bo mnie tu piszą po niemiecku, niemieckojęzyczni zaszczuci różni tacy prawilni, że są tacy oni, to mogę za grosze ojebać ten MH, bo mnie do niczego nie potrzebny. MH to Juni 2025, czyli aktualny, DF zresztą też. Tylko na PRIV pisać. To ważne!
ps/ Desekryptor nie na ojebkę. Leży tu i tam, można se złapać. Też polecam.
Ostatnio zmieniony 21-07-2025, 20:40 przez Ascetic, łącznie zmieniany 4 razy.
lys på slutten av lys
- Triceratops
No to jezeli jestem takim prymitywnym prostakiem, ktory nie jest w stanie zrozumiec twoich madrosci to nie trac czasu na proby oswiecenia mnie. Zbyt wielkim jestem prostakiem zeby zrozumiec medrca ruchanego przez Boga. Oswiecaj innych zatem o medrcze, mi pozostaje robacza egzystencja i dbanie o marne cialotomekw48 pisze: ↑21-07-2025, 20:08Prezentuje na tym forume swoje poglądy bo wiem że ludzie mają różne problemy z własną psychiką. Oto mi głównie chodzi. Nie skupiam się na ciele bo to sprawa drugorzędna. Te demony można pokonać. To jest piękne. Za tymi demonami i Twoim zdaniem głupim pierdoleniem kryją się piękne sprawy.
Ostatnio zmieniony 21-07-2025, 20:35 przez Triceratops, łącznie zmieniany 2 razy.
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:

Trochę za dużo czasami obracania jednej landrynki w ustach na sto sposobów. Można by krócej i równie konkretnie - lub równie niekonkretnie, bo jednak często ma się wrażenie, że jakiś cały wywód był tylko po to żeby popodnosić trochę intelektualnych ciężarów, a na koniec i tak - może być tak i tak, a może być inaczej. Co wqciąż nie pozostaje bez wartości -to raz, a dwa to wg mnie wyprzedził swoimi obserwacjami "Nexus" Harrariego o kilka lat. Poprzeczka nadążania za tokiem myślenia Dukaja postawiona jest jednak dużo, dużo wyżej.
W wersji audio dobijająca jest przy takich lekturach trudność w cofnięciu się o akapit, aby 'przeczytać' coś jeszcze raz. Chyba skusze się na papierową.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- tomekw48
- w mackach Zła
Będę Ci pisał priva przed każdym moim postem abyś nie musiał tego czytać.Triceratops pisze: ↑21-07-2025, 20:34No to jezeli jestem takim prymitywnym prostakiem, ktory nie jest w stanie zrozumiec twoich madrosci to nie trac czasu na proby oswiecenia mnie. Zbyt wielkim jestem prostakiem zeby zrozumiec medrca ruchanego przez Boga. Oswiecaj innych zatem o medrcze, mi pozostaje robacza egzystencja i dbanie o marne cialotomekw48 pisze: ↑21-07-2025, 20:08Prezentuje na tym forume swoje poglądy bo wiem że ludzie mają różne problemy z własną psychiką. Oto mi głównie chodzi. Nie skupiam się na ciele bo to sprawa drugorzędna. Te demony można pokonać. To jest piękne. Za tymi demonami i Twoim zdaniem głupim pierdoleniem kryją się piękne sprawy.
Ale i tak będziesz to czytał

- DST
- rasowy masterfulowicz
Było wcześniej:

Jeszcze zostało parę rozdziałów do końca, bo przyłożyłem się i robię notatki na marginesach. I chyba w końcu zacząłem rozumieć większy obraz. W międzyczasie zacząłem sobie:

Kilkanaście stron, ale duży kaliber czym nie jestem zaskoczony. Najwyższe loty, momentami czuję jakbym Prousta czytał.

Jeszcze zostało parę rozdziałów do końca, bo przyłożyłem się i robię notatki na marginesach. I chyba w końcu zacząłem rozumieć większy obraz. W międzyczasie zacząłem sobie:

Kilkanaście stron, ale duży kaliber czym nie jestem zaskoczony. Najwyższe loty, momentami czuję jakbym Prousta czytał.
- Triceratops
Wczoraj minela 40 rocznica smierci Zajdla. Limes Inferior wypada odswiezyc
woodpecker from space