Hailsa

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Hailsa
Zacząłem wczoraj w pociągu Pana Światła, jestem w momencie zabrania Buddy do burdelu, jest dobrze.Triceratops pisze: ↑02-12-2021, 21:44Oooo panie. To szczyt szczytow i absolutny top. Ksiazka arcy-genialna, jedna z najczesciej czytanych, mam w kilku egzemplarzach. Za kazdym razem klekam, jak on to mogl wymyslec.
Kapitalne tez sa Stwory Swiatla i Ciemnosci, zreszta on ma mnostwo kapitalnych ksiazek.
Warto szukać konkretnych tłumaczeń/wydań Zeleznego, były jakieś istotne różnice ?bartwa pisze: ↑18-12-2021, 10:47Zacząłem wczoraj w pociągu Pana Światła, jestem w momencie zabrania Buddy do burdelu, jest dobrze.Triceratops pisze: ↑02-12-2021, 21:44Oooo panie. To szczyt szczytow i absolutny top. Ksiazka arcy-genialna, jedna z najczesciej czytanych, mam w kilku egzemplarzach. Za kazdym razem klekam, jak on to mogl wymyslec.
Kapitalne tez sa Stwory Swiatla i Ciemnosci, zreszta on ma mnostwo kapitalnych ksiazek.
No dziwilem sie, ze ksiazki nie wziales do pociagu, najlepsza sprawabartwa pisze: ↑18-12-2021, 10:47Zacząłem wczoraj w pociągu Pana Światła, jestem w momencie zabrania Buddy do burdelu, jest dobrze.Triceratops pisze: ↑02-12-2021, 21:44Oooo panie. To szczyt szczytow i absolutny top. Ksiazka arcy-genialna, jedna z najczesciej czytanych, mam w kilku egzemplarzach. Za kazdym razem klekam, jak on to mogl wymyslec.
Wziąłem, wziąłem.Triceratops pisze: ↑18-12-2021, 11:14
No dziwilem sie, ze ksiazki nie wziales do pociagu, najlepsza sprawa
podobno tłumaczenie reszke to porażka, drugi łozińskiMedard pisze: ↑18-12-2021, 11:06Warto szukać konkretnych tłumaczeń/wydań Zeleznego, były jakieś istotne różnice ?bartwa pisze: ↑18-12-2021, 10:47Zacząłem wczoraj w pociągu Pana Światła, jestem w momencie zabrania Buddy do burdelu, jest dobrze.Triceratops pisze: ↑02-12-2021, 21:44Oooo panie. To szczyt szczytow i absolutny top. Ksiazka arcy-genialna, jedna z najczesciej czytanych, mam w kilku egzemplarzach. Za kazdym razem klekam, jak on to mogl wymyslec.
Wydawano go tylko w miękkich okładkach?
szanuję, cycki strażniczki kluczy były jednymi z pierwszych którymi się jarałemPukajacy Bob pisze: ↑18-12-2021, 13:24w przerwie swieatecznej mam zamiar przeczytac całego Throgala
sprawdzałem opinie randomowych ludzi z neta, wyżej cenię foumoweTriceratops pisze: ↑18-12-2021, 13:53Jestes samowystarczalny, sam siebie pytasz, sam sobie odpowiadasz
A podobno to na Placu Czerwonym....
Nie rób sobie tego. Starczy klasycznie 15 numerów. Max 20.Pukajacy Bob pisze: ↑18-12-2021, 13:24w przerwie swieatecznej mam zamiar przeczytac całego Throgala
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
A ma byc takowa??maciek z klanu pisze: ↑18-12-2021, 15:11Nie rób sobie tego. Starczy klasycznie 15 numerów. Max 20.Pukajacy Bob pisze: ↑18-12-2021, 13:24w przerwie swieatecznej mam zamiar przeczytac całego Throgala
Choc może warto przed gra CD Projektu
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Nie ma to sensu z grubsza, kazdy ma inne zapatrywania, poglady itp. Ilez razy uwierzylem w recenzje czy ocene z lubimyczytac a potem okazywalo sie zupelnie na odwrot.Medard pisze: ↑18-12-2021, 14:16sprawdzałem opinie randomowych ludzi z neta, wyżej cenię foumoweTriceratops pisze: ↑18-12-2021, 13:53Jestes samowystarczalny, sam siebie pytasz, sam sobie odpowiadasz
Ostatecznie, wziąłem wydanie w tłumaczeniu Cholewy w twardej okładce, będzie się dobrze prezentować, w sam raz jako prezent od dziadka mroza dla siebie samegoTriceratops pisze: ↑19-12-2021, 10:25Nie ma to sensu z grubsza, kazdy ma inne zapatrywania, poglady itp. Ilez razy uwierzylem w recenzje czy ocene z lubimyczytac a potem okazywalo sie zupelnie na odwrot.Medard pisze: ↑18-12-2021, 14:16sprawdzałem opinie randomowych ludzi z neta, wyżej cenię foumoweTriceratops pisze: ↑18-12-2021, 13:53Jestes samowystarczalny, sam siebie pytasz, sam sobie odpowiadasz
Kiedys zreszta nie bylo takich dylematow, bo czytalo sie jak leci z wydawnictwa Amber, poza tym ksiazki Zelaznego sa tanie, pamietam jak bralem w lodzkim antykwariacie Silva Rerum na kilogramy....
Piekne to jest. Pełka to był facet który miał tak potężna wiedzę jeśli mowa o słowiańskich wierzeniach, że nisko w pas się kłaniam. każdą Jego książkę pochłonąłem i byłem zachwycony. Jeśli ktoś lubi takie klimaty to nie ma lepszych pozycji.SODOMOUSE pisze: ↑13-12-2021, 12:02no ciekawe, chyba też sobie klepnętomaszm pisze: ↑13-12-2021, 11:50Zamówiłem sobie i się trzęsę z podniecenia. oj będzie czytane.
https://images-na.ssl-images-amazon.com ... 3,200_.jpg