ok, juz się nie awanturuję ;-) biorę sobie do serca ;-)morbid pisze:TOMASZU,
walnij 100 albo 200 i bez napinki....HAIL SATAN !!!
(gorzały wymierny brak , ostatni [na jakiś czas] browar wjeżdża na stół)
na zdrowie !
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ok, juz się nie awanturuję ;-) biorę sobie do serca ;-)morbid pisze:TOMASZU,
walnij 100 albo 200 i bez napinki....HAIL SATAN !!!
oglądałem wywiad prowadzony przez O. w TVP Kultura z niejakim "Słoń", wywiad mnie zainteresował, "dooglądałem" do końca[V] pisze:felietony orbitowskiego to żal.pl.
Słuszna uwaga. Nie kto inny jak Maria, proponował, by w tym temacie, prócz wrzucenia okładki, pojawiało się zdanie komentarza, dotyczące danej pozycji. Niestety. To się nie przyjęło. Dominuje beznamiętne kopiuj-wklej. Nie to, żebym narzekał, bo szczerze mówiąc mam to w dupie i świetnie się bawię pisząc sam ze sobą, ale tak mi się przypomniało.Ascetic pisze:
i jeszcze jedno. gość nie jest najmłodszy. choć oczywiście się stylizuje na młodziaka. taka przypadłość c.a. 40latków. i mnie to leży, że gościowi się chce. bo Wam w większości się kurwa nie chce (pośrednio mówię też o sobie). wklei jeden z drugim okładkę. napisze jedno zdanie, albo i nie. i tyle. a grzebać na slsk, czy mediaboomie, to każdy potrafi.
ładnie napisane. a co z tego wynika? poza oczywiście, że: "alleluja i do przodu"535 pisze:Słuszna uwaga. Nie kto inny jak Maria, proponował, by w tym temacie, prócz wrzucenia okładki, pojawiało się zdanie komentarza, dotyczące danej pozycji. Niestety. To się nie przyjęło. Dominuje beznamiętne kopiuj-wklej. Nie to, żebym narzekał, bo szczerze mówiąc mam to w dupie i świetnie się bawię pisząc sam ze sobą, ale tak mi się przypomniało.Ascetic pisze:
i jeszcze jedno. gość nie jest najmłodszy. choć oczywiście się stylizuje na młodziaka. taka przypadłość c.a. 40latków. i mnie to leży, że gościowi się chce. bo Wam w większości się kurwa nie chce (pośrednio mówię też o sobie). wklei jeden z drugim okładkę. napisze jedno zdanie, albo i nie. i tyle. a grzebać na slsk, czy mediaboomie, to każdy potrafi.
Przedziwne są te wszystkie "akcje -relacje internetowe". Ten kogoś lubi, tamten nie lubi, dodaje do wrogów, chce mu jebnąć. Panowie przecież nikt tutaj nikogo siłą nie trzyma. Naprawdę może być przyjemnie, a że czasem posypią się kurwy i polecą kufle. Metal jest muzyką gwałtowną, mimo ostatnio szerzącej się tęczowej degrengolady, więc czasem ktoś dostanie rykoszetem. Na szczęście nie musimy ze sobą mieszkać i spać w jednym łóżku, więc proponuję dać na luz. Koko-dżambo i do przodu.
Wracając do kolegi Marii. Ten człowiek przynajmniej trzy razy zrobił ze mnie wała. Osacza mnie niczym rannego mamuta, wykorzystując fakt, że za każdym razem jestem już dobrze trafiony. Psotnik jeden, zawsze, gdzieś mi pod pachą przemknie, korzystając z mego zamroczenia. Hi,hi,hi. Inna sprawa, że lubię skubańca, bo jest elokwentny i dowcipny, a tego ostatnio mamy duży deficyt.
Co tam jeszcze? Moje podejście do delikatnej materii, jaką są stosunki międzyludzkie jest proste, betoniarskie. Otóż niezwykle rzadko, zdarza się, że ktoś jest faktycznie takim skurwysynem, na jakiego kreuje się kolega Plastek, bądź kolega Lucjan. Zwykle spotykamy sympatycznych, lubiących konkretnie się zabawić, osobników i tego się trzymajmy.
535 pisze:Wszystko zależy od tego czego oczekujesz. Forum to zbiór różnych osobowości i przypadków, ciężko podporządkować kilkadziesiąt osób (nie wiem ile osób się teraz udziela) jednej linii, a dodatkowo tak, żeby się każdemu z osobna podobało. Poza tym co to za zabawa, gdy przykładowo nowa płyta Anthrax, podoba się wszystkim i masz kilkadziesiąt postów w stylu. Zajebiste, Super, Genialne. Jest dym, jest zabawa. Nie ma się o co dąsać. Zresztą Tomek, włącz se eska tv i powiedz co widzisz...
daj spokój.535 pisze:OJ, a pisałeś, że tylko jeden i ostatni, na jakiś czas, browar. Nie . Nie wypominam. Zdrowie.
Plastek to młot na pozerów i bandę matalofcuff która smyra się po jajkach. Wg mnie jest dwóch innych gagatków którzy swoim czerstwym dowcipem i tonami spamu zajebali to forum.pr0metheus pisze:Nie będę palcem pokazywać który użytkownik tak wykonczyl psychicznie Marie że postanowił jebnac masterfulem :)
dawaj po nicku.[V] pisze:Plastek to młot na pozerów i bandę matalofcuff która smyra się po jajkach. Wg mnie jest dwóch innych gagatków którzy swoim czerstwym dowcipem i tonami spamu zajebali to forum.pr0metheus pisze:Nie będę palcem pokazywać który użytkownik tak wykonczyl psychicznie Marie że postanowił jebnac masterfulem :)
Hi,hi,hi.Przecież bez nas, by to już dawno zdechło.[V] pisze:Plastek to młot na pozerów i bandę matalofcuff która smyra się po jajkach. Wg mnie jest dwóch innych gagatków którzy swoim czerstwym dowcipem i tonami spamu zajebali to forum.pr0metheus pisze:Nie będę palcem pokazywać który użytkownik tak wykonczyl psychicznie Marie że postanowił jebnac masterfulem :)
manieczki i 535.Ascetic pisze:dawaj po nicku.[V] pisze:Plastek to młot na pozerów i bandę matalofcuff która smyra się po jajkach. Wg mnie jest dwóch innych gagatków którzy swoim czerstwym dowcipem i tonami spamu zajebali to forum.pr0metheus pisze:Nie będę palcem pokazywać który użytkownik tak wykonczyl psychicznie Marie że postanowił jebnac masterfulem :)
manieczki i 535.[V] pisze: dawaj po nicku.
Jednak boli ta Metallica. True fani nie wybaczają. No dobrze. Jeżeli już znamy winnych tego, że forum się zepsuło, a jeden z "gagatków" już nie pisze, a może nawet nie żyje, pozostaje usunąć drugiego. Wszystko się naprawi i będzie pięknie. Co mogę jeszcze dodać? Andrzeju, czyńcie swoją powinność. Obiecuję, że nie zaloguję się pod innymi namiarami.[V] pisze:manieczki i 535.Ascetic pisze:dawaj po nicku.[V] pisze: Plastek to młot na pozerów i bandę matalofcuff która smyra się po jajkach. Wg mnie jest dwóch innych gagatków którzy swoim czerstwym dowcipem i tonami spamu zajebali to forum.
Michał, dobrze pamiętam imie?535 pisze: Jednak boli ta Metallica. True fani nie wybaczają. No dobrze. Jeżeli już znamy winnych tego, że forum się zepsuło, a jeden z "gagatków" już nie pisze, a może nawet nie żyje, pozostaje usunąć drugiego. Wszystko się naprawi i będzie pięknie. Co mogę jeszcze dodać? Andrzeju, czyńcie swoją powinność. Obiecuję, że nie zaloguję się pod innymi namiarami.
Leję na to. Kolega V jest wiecznie niezadowolony, zaskoczony jestem jedynie tym płaczliwym tonem. No ale cóż ja biedny miś mogę na to poradzić? Nic. Teraz może dostrzeżesz co wynika z mojej ejakulacji tam powyżej. Jak widzisz, nie trzeba było długo czekać. Hę,hę,hę.Ascetic pisze:
Michał, dobrze pamiętam imie?
nie szukaj pretekstu,
ciśnij
gieroj Triceps, nie wiedziałem, że taki "werbalny kozak" z niegopr0metheus pisze:Dobra to powiem bo zaraz się wszyscy wyloguja :D
Ani Plastek, ani manieczki, ani 535.
Poturbowany Maria odszedł po starciu z Triceratopsem. Nie pamiętam o co się spieli, ale tak to kojarzę. Zresztą jebac. Pewnie i tak jakby ich spytać to zaprzeczą :)