Triceratops pisze:
Niebawem dowiesz sie takze, dlaczego stosowanie lekow zobojetniajacych kwas zoladkowy i przechodzenie na scisla diete bezglutenowa jest niemadre
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Triceratops pisze:
Niebawem dowiesz sie takze, dlaczego stosowanie lekow zobojetniajacych kwas zoladkowy i przechodzenie na scisla diete bezglutenowa jest niemadre
Co polecacie Dicka na początek?TheDude pisze:
Ja zaczynałem od Doktora BluthgeldaScorn pisze:Co polecacie Dicka na początek?TheDude pisze:
Od dawna mam go na liście, ale jeszcze się nie zebrałem.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
A ja przewrotnie polecę "Możemy cie zbudować", może i fala sentymentów, ale dalej jedna z moich najukochańszych pozycji książkowych.maciek z klanu pisze:Ja zaczynałem od Doktora BluthgeldaScorn pisze:Co polecacie Dicka na początek?TheDude pisze:
Od dawna mam go na liście, ale jeszcze się nie zebrałem.
Zapomnialem dopisac, ze dosc ciekawa, w sumie amerykanie powoli dochodza do tego co nasz rodzimy Kwach pisal dekady temu. Kazdy bezglutenowiec, ktory slepo nie wierzy w lekarza niczym chlop panszczyzniany w plebana powinien to przeczytac. Bo ze zdrowiem jest jak z wolnoscia, najlepiej smakuje jak sie odzyska po uprzedniej utracie.Triceratops pisze:Triceratops pisze:Niebawem dowiesz sie takze, dlaczego stosowanie lekow zobojetniajacych kwas zoladkowy i przechodzenie na scisla diete bezglutenowa jest niemadre