najlepsze wcielenie Attili
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
najlepsze wcielenie Attili
I chuj 

Ostatnio zmieniony 07-01-2008, 12:28 przez Morph, łącznie zmieniany 1 raz.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Adrian696
- zahartowany metalizator
czcij królika swego jak siebie samegojesterSS pisze:No to niech bedzię Bugs Bunny, b:
a) black metalowce znowu się zesrali, zasiał największy ferment

nie będziesz miał obcych królików przede mną

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
http://www.youtube.com/results?search_q ... uploaded=w
po obejrzeniu tego wideo utwierdzam sie w przekonaniu, ze smierc Euro byla najlepsza rzecza, jaka spotkala ten zespol. smutne, bo stworzyl genialna muzyke - ale w takim kierunku na pewno by nie poszli.
po obejrzeniu tego wideo utwierdzam sie w przekonaniu, ze smierc Euro byla najlepsza rzecza, jaka spotkala ten zespol. smutne, bo stworzyl genialna muzyke - ale w takim kierunku na pewno by nie poszli.
this is a land of wolves now
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
Ent
słowo daje, jak Ent !!
Gosc powinien zaczac robic w przemysle filmowym, jako charakteryzator czy inny scenarzysta... gosc lubi sie przebierac, nie do konca pasuje to do so called black metalu... ale lale z Mayhem juz tak maja --->vide Hellhammer w The ovenant czy Dimmu Borgir..

Gosc powinien zaczac robic w przemysle filmowym, jako charakteryzator czy inny scenarzysta... gosc lubi sie przebierac, nie do konca pasuje to do so called black metalu... ale lale z Mayhem juz tak maja --->vide Hellhammer w The ovenant czy Dimmu Borgir..
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Słoma z butów wam wystaje. Wielu z was brędzluje się przy black metalowej tandecie, więc nie dziwne, że pewne próby wyjścia poza konwencję czy nawet jawne sie z niej nabijanie razi niektórych w oczy . Różnica między królikiem Bugsem a przeciętnym misiem panda sprowadza się do tego, że ten pierwszy robi z siebie idiotę świadomie, drugi natomiast na ogół nie ma pojęcia, że jest debilem. Dobra prowokacja, podoba mi się.
Nie dalej jak w zeszłym roku, po koncercie Mayhem na Brutal Assault masa ludzi narzekała, że powrót Attili a nic z De Misteriis itp. Już kilka chwil po koncercie śmiać mi się chciało z takich bałwanów, co zamiast przeżywać misterium, jakie stworzył ten człowiek na scenie, woleliby kolejny sztampowy koncert, najlepiej z coverem Venom na koniec...
Facet odkąd pamiętam, był indywidualistą (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i lał ciepłym moczem na to, co o nim może powiedzieć plebs.
Nie dalej jak w zeszłym roku, po koncercie Mayhem na Brutal Assault masa ludzi narzekała, że powrót Attili a nic z De Misteriis itp. Już kilka chwil po koncercie śmiać mi się chciało z takich bałwanów, co zamiast przeżywać misterium, jakie stworzył ten człowiek na scenie, woleliby kolejny sztampowy koncert, najlepiej z coverem Venom na koniec...
Facet odkąd pamiętam, był indywidualistą (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i lał ciepłym moczem na to, co o nim może powiedzieć plebs.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
i mozna zamknac temat...Bonny pisze: Różnica między królikiem Bugsem a przeciętnym misiem panda sprowadza się do tego, że ten pierwszy robi z siebie idiotę świadomie, drugi natomiast na ogół nie ma pojęcia, że jest debilem. Dobra prowokacja, podoba mi się.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- zekke
- weteran forumowych bitew
glos na darth maula inwalide.
o ile krolik baks to dobra prowokacja na cioty wszelkiej mjasci to darth maul jest przewpyte sam w sobie, dalbym sobie zgolic brode aby zobaczyc wykonanie wall of water z attila na wokalu w takim wlasnie przyodziewku.
btw blaszany jezus aka edward nozycoreki tez jest wpizde, do jakis bardziej zindustrialowanych kawalkow pasowalby idealnie. oby era smutnych misow panda z cwiekami gdzie sie da odeszla jak najpredzej.
o ile krolik baks to dobra prowokacja na cioty wszelkiej mjasci to darth maul jest przewpyte sam w sobie, dalbym sobie zgolic brode aby zobaczyc wykonanie wall of water z attila na wokalu w takim wlasnie przyodziewku.
btw blaszany jezus aka edward nozycoreki tez jest wpizde, do jakis bardziej zindustrialowanych kawalkow pasowalby idealnie. oby era smutnych misow panda z cwiekami gdzie sie da odeszla jak najpredzej.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt: