!00% metalu w metalu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
!00% metalu w metalu
Najlepsze metalowe kawałki. Mi w pierwszej chwili przychodzi tylko jeden kawałek . Kwintesencja metalu.
Chodzi o takie kawałki które byś pućił ludziom ,którzy metalu nie słuchają na codzień jako coś reprezentowanego.
Drugi jaki bym wskazał
Chodzi o takie kawałki które byś pućił ludziom ,którzy metalu nie słuchają na codzień jako coś reprezentowanego.
Drugi jaki bym wskazał
- Stary Metal
- w mackach Zła
Re: !00% metalu w metalu
A ja bym zapodał , coś co pokazuje wszystko, o co chodzi w metalu
ale także:
no i oczywiście:
A na dziewczyny zawsze miałem przygotowanie ballady metalowe, o, coś w tym stylu:
Ale tu tylko niewielka ilość, którą bym zaprezentował, bo to ma być 100 procent metalu w metalu
Oprócz tego ruszyłbym z blackiem,ale na początek z sssyyyfonią, jak Dymiący Hamburger, z doomem jak Candlemass ( dziś kupiłem bilety, więc jak ktoś będzie, a zobaczy ekipę starych metali, z wielkim siwym brodatym metalem, to niech podejde, wypijemy browca), powerem jak Manilla Road, czy dojczlandowskim powerem jak wczesny Helloween. A później jak stwierdzę, że pacjent już jest godzien wejść na wyższy stopień, to Mayhem, Burzum, Darkthrone, Immortal,Emperor, Vader, Cannibal Corpse, Morbid Angel. I inni. Ale to na koniec.
O, i tak bym to widział
ale także:
no i oczywiście:
A na dziewczyny zawsze miałem przygotowanie ballady metalowe, o, coś w tym stylu:
Ale tu tylko niewielka ilość, którą bym zaprezentował, bo to ma być 100 procent metalu w metalu
Oprócz tego ruszyłbym z blackiem,ale na początek z sssyyyfonią, jak Dymiący Hamburger, z doomem jak Candlemass ( dziś kupiłem bilety, więc jak ktoś będzie, a zobaczy ekipę starych metali, z wielkim siwym brodatym metalem, to niech podejde, wypijemy browca), powerem jak Manilla Road, czy dojczlandowskim powerem jak wczesny Helloween. A później jak stwierdzę, że pacjent już jest godzien wejść na wyższy stopień, to Mayhem, Burzum, Darkthrone, Immortal,Emperor, Vader, Cannibal Corpse, Morbid Angel. I inni. Ale to na koniec.
O, i tak bym to widział
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
-
/\/\ Dobre typy
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
-
Yep. Dobry typ.
Zawsze jak muzyka Kata sie pojawia mam w głowie Marka , pisał tu na forume ode mnie ze wsi. Był typowym fanatykiem Kata, Zginał na obwodnicy Olesna na swoim motocyklu. Tak kochał Kata. Zawsze jak szlismy na browara czy wódeczkę potrafił mi opowiadać bez końca. Ach dzisiaj Go nie ma między nami. Tak jak ja kocham Metalice tak On kochał Kata.
Że to metal. Z krwi i kości.
Zawsze jak muzyka Kata sie pojawia mam w głowie Marka , pisał tu na forume ode mnie ze wsi. Był typowym fanatykiem Kata, Zginał na obwodnicy Olesna na swoim motocyklu. Tak kochał Kata. Zawsze jak szlismy na browara czy wódeczkę potrafił mi opowiadać bez końca. Ach dzisiaj Go nie ma między nami. Tak jak ja kocham Metalice tak On kochał Kata.
Że to metal. Z krwi i kości.
- Hellion
- w mackach Zła
Dobre typy, ale żadna lista nie będzie kompletna kiedy nie znajdzie się na niej Venom
-
/\BDB
Z tego nurtu nazwijmy to młodszego metalu
Tu jest wszystko tak naładowane metalem ,że głowa mała
Z tego nurtu nazwijmy to młodszego metalu
Tu jest wszystko tak naładowane metalem ,że głowa mała
-
- postuje jak opętany!
-
Reign in blood. Zapętlaliśmy z Kumploma bez końca. Był to synonim metalu dla nas.
-
- postuje jak opętany!
Zgadzam się, ja przez Hell Awaits poznałem takie napierdalanie więc pewnie dlatego tak uważam.
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
+
+
itp itd..
Same starocie haha, ostateczny cios we współczesne kapele.
... and rivets!
... and rivets!
-
Bo to prawda. Ci kolesie majaą już bite 50-60 lat na karku. Jak nie więcej.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- postuje jak opętany!
Jeśli chodzi o metal w metalu i teksty to zawsze lubiłem tekst Noce szatana. Wiem, że to nie teskt Kostrzewskiego, ale dla mnie dotyka wielu tęsknot, które kształtowały (przynajmniej w mojej głowie) ten nurt w PL.
-
100 % metalu w metalu... ciśnie sie na usta wiele nazw, ale sądzę, że właściwy trop to taki, żeby zapodać komuś kto o metalu nie ma bladego pojęciacoś, od czego sami9 zaczynaliśmy. Coś, co pozostało klasyką, co jest nierozerwalnie związane z szeroko pojmowaną subkulturą metalową. Długie włosy, gwoździe, ćwieki, ale może niekoniecznie od razu w wersji hard jak np Dark Funeral. Myślę, że takiej osobie dałbym do posłuchania te dwa poniższe klasyki, które jak sam usłyszałem mając lat naście, i to bardziej tak z poczatku licznika, to uważałem że trafiłem na kwintesencję metalu.
- dzik
- zahartowany metalizator
Kiss ma od zajebania zajebistych kawałków. A ja głupi przez lata uważałem ich za pajaców.

dobry kościół to kościół spalony
- Triceratops
- Stary Metal
- w mackach Zła
O karrrwa milicja....Nasum pisze: ↑10-03-2025, 21:24100 % metalu w metalu... ciśnie sie na usta wiele nazw, ale sądzę, że właściwy trop to taki, żeby zapodać komuś kto o metalu nie ma bladego pojęciacoś, od czego sami9 zaczynaliśmy. Coś, co pozostało klasyką, co jest nierozerwalnie związane z szeroko pojmowaną subkulturą metalową. Długie włosy, gwoździe, ćwieki, ale może niekoniecznie od razu w wersji hard jak np Dark Funeral. Myślę, że takiej osobie dałbym do posłuchania te dwa poniższe klasyki, które jak sam usłyszałem mając lat naście, i to bardziej tak z poczatku licznika, to uważałem że trafiłem na kwintesencję metalu.
To przejście z tego spokojnego przerywnika w Night Crawler do ponownej napierdolki jest dla mnie jednym z momentów najbardziej oddających energię metalu wszech czasów.
Pamiętam jak na koncercie przy tym kawałku poszedłem pod scenę, to do końca nie dożyłem, bo kiedy gitary ruszyły, to niechcący z jakimiś fanem zajebaliśmy się bańkami. Nie wiem co z nim, ale ja ocknąłem się już po kawałku odniesiony przez innych i posadzony pod ścianą obok ochroniarza, co pytał jak się czuję.
Jebać to - powiedziałem i znów poszedłem w kłębiący się tłum. Dopiero po koncercie dziewczyna powiedziała mi, że nie mam okularów. Nie zauważyłem, co zresztą mnie nie zdziwiło, bo w końcu bez pingli wielu rzeczy nie zauważałem.
Łeb mnie wtedy tydzień napieprzal, mdłości, pizda pod okiem.
Do dzisiaj, kiedy jest impreza w domu, moja dziewczyna mówi, że kiedy się nawalę, to żeby mi nie puszczać Painkillera albo Manowara, bo różne rzeczy dziać się mogą.
A goście wiedząc, że będą się działy, do imprezowej playlisty przemycają coś, od czego spadają żyrandole, a miecze że ścian same lądują w spoconych dłoniach.
- Żułek
co jak co ale akurat ten kawałek jak dla mnie mógłby nigdy nie powstać, nie cierpie go

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist