ZINES

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

Re: ZINES

16-09-2013, 11:26

Lykantrop pisze:Hmmm... na początku myślałem, że to sam redaktor BC zine się tutaj z urażoną dumą zarejestrował, żeby oddać za swoje. Tymczasem już od 2óch ludzi dostaję informację, że Centurion (i snake plissken) to nikt inny jak pan Paweł z Azelsgard, który ilekroć się tylko gdzieś wspomni o nim to rejestruje się i robi porutę (za każdym razem zarzekając się, że to wcale nie on) :)
Istna telenowela. Nie lepiej ten czas spożytkować na ćwiczenia na gitarze, żeby takimi klajstrami jak poprzednio świata nie zaśmiecać? :)
I hipokryzję zarzucać ludziom, których się nie zna, jednocześnie samemu startując z list narodowosocjalistycznej partii Prawo i Sprawiedliwość? Brawo jasiu, czekam na dalszy ciąg telenoweli :)
Jesli sledztwo waszmosci jest prawdziwe to jego wyniki wcale mnie nie dziwią. Za czasów Wolfpacka zbierałem "materiał dziennikarski" na różnych black metalowych forach dyskusyjnych. Przewijały się tam różne prawdziwki, trochę nazioli itd. Akurat był to okres wyborów parlamentarnych i okazało się, że partią pierwszego wyboru wśród nazi black metallers jest Liga Polskich Rodzin. Chuj, że ultra katolicka. Chuj, że w razie posiadania przez siebie pełnie władzy mogłaby zrobić takie rzeczy, że hohohoho. Lepszy ultras katolicki niż Żyd, pedał, komuch i co tam sobie możecie wspisać. Już w temacie "islam" o tym pisałem, ale potraktowano mnie jak debila i wyzwano. Macie naoczny przykład, że black metalowiec nie zniesie pedałów, Żydów (którzy nie mają żadnego wpływu na jego życie), ale katolików w najbardziej odrażającej formie jak najbardziej. Zgroza, kurwa.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

16-09-2013, 12:51

a jak pisałem, że blekmetalowcy to debile (zwłaszcza ci którzy walą sobie gruchę z tego powodu, że są biali), to mnie obrażano, grożono banem,a nawet wpierdolem!! :-(
535

16-09-2013, 13:44

Powyżej padła nazwa Azelsgard. Czy chodzi o ten bezlitosny akt z wokalem, przypominającym głos samicy puszczyka w okresie rozrodczym?

Ja myślałem, że Fleurety skasowali wszystko, a tu jednak niespodzianka.
http://w629.wrzuta.pl/audio/3veYqMHD6Bi ... atnia_krew
Centurion
świeżak

16-09-2013, 14:22

Niestety pudło moi drodzy :) Nie udzielam i nie udzielałem się w żadnej kapeli.Pan z Azelsgard chyba ma trochę więcej oleju w głowie z tego co mi wiadomo. Ale oczywiście zamiast dyskutować wolicie wszystko obracać w niesmaczny żart bawiąc się w niespełnionych tropicieli. Jakie to ma znaczenie kto pisze skoro nie potraficie w żaden sposób wejść w dyskusję powyżej poziomu szkolnej ławki? Kończąc moją walkę z wiatrakami na tym forum chciałbym dać do zrozumienia Panu Lycantrop ,że jak się staje zgryźliwym podstarzałym metalowcem pouczającym wszystkich dookoła to przynajmniej trzeba mieć ku temu podstawy. Póki co zauważam żenujące braki w dziedzinach o których chciałem tutaj rozmawiać. Opluwanie własnej przeszłości to jest dopiero żenada.Czasami warto spojrzeć na swoje zachowanie nieco z innej perspektywy..Tak czy inaczej czekam na Twojego zina z coraz większą niecierpliwością ,chociaż mam obawy,że z tego Twojego pierdolenia i tak nic nie wyjdzie.Tyle z mojej strony, niezmiernie miło mi się z Wami gawędziło:)
535

16-09-2013, 14:34

Pożegnania i kondolencje, proszę zamieszczać w odpowiednim wątku.
http://www.masterful-magazine.com/forum ... 19&t=13642
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

16-09-2013, 14:38

Czesław pisze:Z polskiego "współczesnego" BM wymiata zdecydowanie Azelsgard
535 pisze:Ja myślałem, że Fleurety skasowali wszystko, a tu jednak niespodzianka.
http://w629.wrzuta.pl/audio/3veYqMHD6Bi ... atnia_krew
:D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

16-09-2013, 14:48

Też bym się nie przyznawał do bycia Lokim, wiedząc jakie jeszcze kabareciarskie skecze zostałyby tutaj przytoczone. Tak się składa Loki, że w sieci nikt nie jest anonimowy. Pan z Azelsgard miał już na tyle oleju w głowie, żeby pisać w 3 os. na brutalland (oczywiście w temacie o swojej jednoosobowej hordzie), zakładać konta "zespołowe" na chomiku, nazywać allegro i ebay cygańskimi dziwkami, jednocześnie samemu mając tam konto i rozpowszechniając kultowe nagrania Azelsgard via wyżej wzmiankowany serwis. To, że startował/ startowałeś z listy PiS jest faktem powszechnie znanym i do wygooglowania - 10 miejsce, Biała Alastocka. No to o czym my tu jeszcze mówimy? :)
3 konta, wywiad w Rlyeh, te same problemy, ten sam sposób pisania, to samo emocjonalne i mentalne zacofanie - wszystko się zgadza. Chyba, że mamy jeszcze poprosić adminów o porównanie IP, żeby wszystko było cacy czarno na białym? :D

yossarian84 pisze:
:D :D :D :D :D
I ten koleś ma grubo po 30tce i śmie zarzucać innym zdradę rasy i ideałów... To już nawet nie brak samokrytycyzmu. To trzeba nazwać śmiało debilizmem szpilkogłowym :)
krz63 pisze: Jesli sledztwo waszmosci jest prawdziwe to jego wyniki wcale mnie nie dziwią. Za czasów Wolfpacka zbierałem "materiał dziennikarski" na różnych black metalowych forach dyskusyjnych. Przewijały się tam różne prawdziwki, trochę nazioli itd. Akurat był to okres wyborów parlamentarnych i okazało się, że partią pierwszego wyboru wśród nazi black metallers jest Liga Polskich Rodzin. Chuj, że ultra katolicka. Chuj, że w razie posiadania przez siebie pełnie władzy mogłaby zrobić takie rzeczy, że hohohoho. Lepszy ultras katolicki niż Żyd, pedał, komuch i co tam sobie możecie wspisać. Już w temacie "islam" o tym pisałem, ale potraktowano mnie jak debila i wyzwano. Macie naoczny przykład, że black metalowiec nie zniesie pedałów, Żydów (którzy nie mają żadnego wpływu na jego życie), ale katolików w najbardziej odrażającej formie jak najbardziej. Zgroza, kurwa.
To, że Pawełek startował z listy PiSu to akurat fakt już powszechnie znany. Ciekawe, że ultra katolicyzm co poniektórych PiSowców i fakt, że prezes tej partii jest filosemitą wcale mu nie przeszkadzał, żeby firmować swoje nazwisko pod banderą tej wesołej bandy. Pamiętam też jak wesołe chłopaki z Niklotu (m.in. Górewicz czy Piskorski) chyżo uciekali do Samoobrony tłumacząc się, że tylko z tą partią mogą realizować swoje narodowo socjalistyczne postulaty. Największy cep był chyba z Radogosta, który w wywiadzie dla jakiegoś webzina obwołał Andrzeja, ps.świętej pamięci, Leppera WODZEM. Niestety, polonofoby z Wyborczej dotarli do ich faszystowskiej przeszłości i skończyło się politykowanie.
Ostatnio zmieniony 16-09-2013, 15:16 przez Lykantrop, łącznie zmieniany 1 raz.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Efowski
weteran forumowych bitew

16-09-2013, 15:12

Tak mnie się coś właśnie kojarzyło, że to biega o tego co nie sprzedaje płyt na allegro;]
535

16-09-2013, 20:06

Triceps. Jak malowanie. Kto inny napisze "że", przez "rz"?
Awatar użytkownika
Lykantrop

16-09-2013, 20:14

CO SIĘ TUTAJ KURWA DZIEJE?!?!?! :D :D :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

16-09-2013, 20:16

Nie karmcie wygłodniałych, błagam.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

16-09-2013, 21:39

jaja jak balony :D
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-09-2013, 22:00

krz63 pisze:[ Przewijały się tam różne prawdziwki, trochę nazioli itd. Akurat był to okres wyborów parlamentarnych i okazało się, że partią pierwszego wyboru wśród nazi black metallers jest Liga Polskich Rodzin. (......) Zgroza, kurwa.

Zgroza i LOL ;D
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

16-09-2013, 22:23

o kurwa, przeczytałem kilka ostatnich stron, aż taka sytuacja?

Centurion, czekam na skany zina Lykana

tej, kretynie pod tutejszym loginem Loki - zwyczajnie jesteś drętwy. twoje miejsce jest w smietniku gdzie się niedługo znajdziesz. bo chęci bycia zabawnym to jednak za mało. ucz się od plastka, ćwoku.

ze swojej strony nadmienie tylko, że 3 najlepsze płyty z polskim BM to płyty z czasów TTF.

tadam.
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

16-09-2013, 23:55

Parę ostatnich stron jest odpowiedzią na pytanie czemu niektóre kapele niechętnie odpowiadają na wywiady, nie zamieszczają tekstów we wkładach oraz unikają for internetowych i portali typu fuckbook :)
Co się tutaj dzieje, ja pierdole :) Co do Azels, to nie mam pojęcia o co chodzi w tym kawałku ze zjebanymi wokalami i co to właściwie robi w necie (w sumie to nawet nie słyszałem tego wcześniej i może dobrze), ale jeżeli kogoś bardzo o to wątroba boli, to tak, lubię ten projekt. Wolno, mi, kurwa.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

17-09-2013, 00:50

wolno, ja też lubie. i co teraz?

chociaż i tak Nectrostrigis z płytą "Wilkołaki księżycowego pentagramu" rozdał. zupełnie mnie to wali że zaraz się doczępią do nazwy albumu itd. świetna rzecz w duchu lat 90, to trzeba czuć/umieć - wielu próbuje, nielicznym wychodzi.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

17-09-2013, 01:05

Sova pisze:wolno, ja też lubie. i co teraz?
I gówno teraz. A co ma niby być?
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-09-2013, 01:09

Troche kultury,ok?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Sybir

17-09-2013, 01:11

Nie o takie forum Analny walczył, nie o takim marzył - pamiętaj, yossarian84.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

17-09-2013, 01:16

yossarian84 pisze:
Sova pisze:wolno, ja też lubie. i co teraz?
I gówno teraz. A co ma niby być?
teraz świat już będzie inny, ty się wyprowadzisz od mamy i zgodzisz się na ofertę urządu pracy. możliwe?
ODPOWIEDZ