Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Noise Magazine
Nie wiem. Nie znam się, ale wrzucenie tam Furii i The Satanist jest jak żart z pierdzącą poduszką.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Furia ujdzie, ale za chuj nie wiem co tam robi Seagulls Insane and Swans Deceased Mining Out the Void535 pisze:Nie wiem. Nie znam się, ale wrzucenie tam Furii i The Satanist jest jak żart z pierdzącą poduszką.
no ale za to jest Infernum :*
-
- postuje jak opętany!
czyms trzeba wypelnic numer. ja akurat furie lubie, ma ten odcien pzdzierza, ktory mi sie nawet podoba. a behemoth to wiadomo, co zrobisz
Przeglądam jeszcze raz tę listę i z niedowierzaniem odkrywam brak Enemy Of Man...Naprawdę? Pierdololo o wyjątkowości i domniemanej wpływowości mgły, bajanie o przeciętnym i wtórnym do bólu The Satanist, a jednocześnie brak płyty, która nie ma swojego odpowiednika nie tylko w kraju Grzegorza Brauna i Sylwii Spurek, ale prawdopodobnie na całym ziemskim łez padole? Przecież to się do wystrzelania murzyńską knagą po pysku nadaje... Panowie Bartek i Piotr dokonali rzeczy niemożliwej.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Od dawna powtarzam że ten koleś nie ma pojęcia o Black Metalu. Ta lista to kpina zwykła: Odraza, Morowe, Blaze Of Perdition. No brakuje tylko Outre, Trendico Peste i Siksy.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale nie ma Xantotol. I to już jest srogie kuriozum skoro napisali, że to najważniejsze płyty. I czemu nie ma debiutu Christ Agony?yossarian84 pisze:Furia ujdzie, ale za chuj nie wiem co tam robi Seagulls Insane and Swans Deceased Mining Out the Void535 pisze:Nie wiem. Nie znam się, ale wrzucenie tam Furii i The Satanist jest jak żart z pierdzącą poduszką.
all the monsters will break your heart
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dowolna płyta Thunderbolt rozpierdala w pył te smieszne kapelki. Przecież ta wymieniona pow. bieda adresowana jest do emo jednostrzałów, gdzie jaki black metal.Bloodcult pisze:Od dawna powtarzam że ten koleś nie ma pojęcia o Black Metalu. Ta lista to kpina zwykła: Odraza, Morowe, Blaze Of Perdition. No brakuje tylko Outre, Trendico Peste i Siksy.
Jebać żuli.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nihil mesjaszem polskiego black metalu! Podejrzewam, że sam zainteresowany parsknąłby śmiechem widząc tyle płyt se swoim udziałem w tym zestawieniu ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Harlequin
I to jest poważny zarzut.nicram pisze:ale nie ma Xantotol. I to już jest srogie kuriozum skoro napisali, że to najważniejsze płyty. I czemu nie ma debiutu Christ Agony?yossarian84 pisze:Furia ujdzie, ale za chuj nie wiem co tam robi Seagulls Insane and Swans Deceased Mining Out the Void535 pisze:Nie wiem. Nie znam się, ale wrzucenie tam Furii i The Satanist jest jak żart z pierdzącą poduszką.
- Oki
- weteran forumowych bitew
Spójrzmy realnie: nie ma czegoś takiego jak zestawienie najważniejszych płyt jakiegokolwiek gatunku, tak jak nie ma statystycznego Kowalskiego. Wszystkie takie zabiegi mają jeden plus - o jakichś płytach przypominają (zarówno je wymieniając, jak i pomijając) i wzbudzają dyskusję. Przedmiotowego zestawienia nie widziałem, ale może nawet kupię ten numer po to by na zestawienie zerknąć.
- Medard
Oczywiście, że są najważniejsze płyty w każdym gatunku.Oki pisze:Spójrzmy realnie: nie ma czegoś takiego jak zestawienie najważniejszych płyt jakiegokolwiek gatunku, tak jak nie ma statystycznego Kowalskiego. Wszystkie takie zabiegi mają jeden plus - o jakichś płytach przypominają (zarówno je wymieniając, jak i pomijając) i wzbudzają dyskusję. Przedmiotowego zestawienia nie widziałem, ale może nawet kupię ten numer po to by na zestawienie zerknąć.
To tak jakby w kategorii thrash nie uwzględnić metallici, bo nie lubię.
Powinni napisać, że to lista ulubionych płyt, wtedy byłoby gites. Lubi to jego sprawa.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Bloodcult
Kto by kupił pisemko z listą ulubionych płyt Trotzkiego ? :DMedard pisze:Powinni napisać, że to lista ulubionych płyt, wtedy byłoby gites. Lubi to jego sprawa.
- Medard
Nergal?Bloodcult pisze:Kto by kupił pisemko z listą ulubionych płyt Trotzkiego ? :DMedard pisze:Powinni napisać, że to lista ulubionych płyt, wtedy byłoby gites. Lubi to jego sprawa.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- devastator77
- zahartowany metalizator
Czy ktoś może wkleić tą listę,ja nie kupuje tego szmatławca,a chętnie zobaczę jakie tam są pozycje.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Naprawdę tak uważasz?Oki pisze:Spójrzmy realnie: nie ma czegoś takiego jak zestawienie najważniejszych płyt jakiegokolwiek gatunku...
- Oki
- weteran forumowych bitew
Tak uważam. Gdybym ja mmiał układać zestawienie najważniejszych płyt gatunku umieściłbym np. takie Nachtmystium, a ile osób by się pod tym podpisało?535 pisze:Naprawdę tak uważasz?Oki pisze:Spójrzmy realnie: nie ma czegoś takiego jak zestawienie najważniejszych płyt jakiegokolwiek gatunku...
O to właśnie chodzi, że pod listą najważniejszych płyt gatunku podpiszą się prawie wszyscy. Nawet jeżeli będzie to Master of Puppets.Oki pisze:Tak uważam. Gdybym ja mmiał układać zestawienie najważniejszych płyt gatunku umieściłbym np. takie Nachtmystium, a ile osób by się pod tym podpisało?535 pisze:Naprawdę tak uważasz?Oki pisze:Spójrzmy realnie: nie ma czegoś takiego jak zestawienie najważniejszych płyt jakiegokolwiek gatunku...
- maciek z klanu
Przeciez jest tam Thunderboltwolff pisze:Dowolna płyta Thunderbolt rozpierdala w pył te smieszne kapelki. Przecież ta wymieniona pow. bieda adresowana jest do emo jednostrzałów, gdzie jaki black metal.Bloodcult pisze:Od dawna powtarzam że ten koleś nie ma pojęcia o Black Metalu. Ta lista to kpina zwykła: Odraza, Morowe, Blaze Of Perdition. No brakuje tylko Outre, Trendico Peste i Siksy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Tym śmieszniejsze jest to zestawienie gdy na tym samym widać Odrazę, Massemord, Furię czy Mgłę.
Jebać żuli.