7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: 7 GATES
Problemem 7G jest brak odpowiednich ludzi. Nie mam przy sobie gazety, ale tam zdaje się ze dwie-trzy osoby trybią o co kaman. Fakt, ciężko jest znaleźć ludzi, którzy spełniają naraz trzy warunki: znają się na muzyce, umieją pisać i mają czas na takie hobby. Ale to nie powód by zapraszać na łamy ludzi z łapanki, którzy piszą bzdury. Koleś od wywiadu z Mgłą to już w ogóle jakiś szczyt. Jak coś takiego można w ogóle wpuścić na łamy?
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widocznie można. Dobrze, że nie zakasował pytaniem o liczbę zamordowanych przez Fuhrera Żydów, w przypadku poprawnej odpowiedzi mogłaby paść piorunujaca riposta - to wymień ich imiona i nazwiska haha, a teraz nastepne pytanie... kim dla Ciebie jest Mao Tse Tung ?
Dodatkowym problem jest jest jeszcze to, że Ci ludzie muszą chcieć niejako zamienić swoje hobby w pracę, za którą nie otrzymają wynagrodzenia. Bardzo ciężka sprawa - a szczególnie na dłuższą metę.krz63 pisze:ciężko jest znaleźć ludzi, którzy spełniają naraz trzy warunki: znają się na muzyce, umieją pisać i mają czas na takie hobby.
- krz63
Męczące na dłuższą metę jest to jak jest się zasypywanym materiałami do recenzji. Początkowo radość, że "całe mnóstwo nowa muzyka". Niestety jak okazuje się, że lwia część z tego to totalne gówno, a trzeba przesłuchać do recenzji, to jest już gorzej. Tym bardziej, że jest to kosztem słuchania tego, na co ma się ochotę. Optymalne jest pisanie o tym, co się lubi i nie przyjmowanie materiałów do recenzji.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Dragazes
- w mackach Zła
Ale szatę graficzną mają za to bardzo fajną. ; )krz63 pisze:Problemem 7G jest brak odpowiednich ludzi.
Ja w sumie to nie rozumiem takiego odżegnywania się od bycia nazywanym dziennikarzem muzycznym tak jakby było to czymś złym. Gdybym to ja przeprowadzał wywiady do gazety to starałbym się aspirować do miana dziennikarza. Wydaje mi się, że jak ktoś na samym początku stwierdza, że on to żadnym dziennikarzem muzycznym nie jest ( i nawet nie chciałby nim być) to popełnia błąd i stąd taki, a nie inny poziom pytań w wywiadach.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Dokładnie, to jest cholernie trudne - czasu na muzykę zawsze wydaje się, że jest za mało, a tu siadasz i zamiast rozpakować płyty, które właśnie przyszły, musisz słuchać jakiegoś gówna żeby napisać recenzję - i to jeszcze z mp3. Choć jesteś pasjonatem zaczynasz mieć tego dość, bo czujesz, że w ten sposób wcale tej pasji nie realizujesz...krz63 pisze:Męczące na dłuższą metę jest to jak jest się zasypywanym materiałami do recenzji. Początkowo radość, że "całe mnóstwo nowa muzyka". Niestety jak okazuje się, że lwia część z tego to totalne gówno, a trzeba przesłuchać do recenzji, to jest już gorzej. Tym bardziej, że jest to kosztem słuchania tego, na co ma się ochotę..
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Tam wiecej takich kwiatkow. czyt. wywiad z the dead goats :DCOFFIN pisze::D
To nawet nie pytam po co 'taki' ktoś tam pisze;)
W sytuacji z mp3 po prostu piszesz, ze maja wypierdalac z taka forma promowek. i po problemie.Maria Konopnicka pisze:Dokładnie, to jest cholernie trudne - czasu na muzykę zawsze wydaje się, że jest za mało, a tu siadasz i zamiast rozpakować płyty, które właśnie przyszły, musisz słuchać jakiegoś gówna żeby napisać recenzję - i to jeszcze z mp3. Choć jesteś pasjonatem zaczynasz mieć tego dość, bo czujesz, że w ten sposób wcale tej pasji nie realizujesz...krz63 pisze:Męczące na dłuższą metę jest to jak jest się zasypywanym materiałami do recenzji. Początkowo radość, że "całe mnóstwo nowa muzyka". Niestety jak okazuje się, że lwia część z tego to totalne gówno, a trzeba przesłuchać do recenzji, to jest już gorzej. Tym bardziej, że jest to kosztem słuchania tego, na co ma się ochotę.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Ja mógłbym pisac do 7G i nawet bym to lubił, ale koledzy z antify mi nie pozwolą:(
- Silent_Sea
Wystarczy wprowadzić regułę, że promo tylko na 7'' lub LP. ;)maciek z klanu pisze:W sytuacji z mp3 po prostu piszesz, ze maja wypierdalac z taka forma promowek. i po problemie.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Clochard
I dobrze, chcesz uczestniczyć w promowaniu NSBM?est pisze:Ja mógłbym pisac do 7G i nawet bym to lubił, ale koledzy z antify mi nie pozwolą:(
- Oracle
Prawda jest taka, że teraz wszyscy ślą mp3, bo jest tanio, wygodnie i możesz rozesłać gdzie tylko Ci się żywnie podoba. Jeśli bym chciał robić recenzje tylko z żywych nośników, to pewnie bym miał o 3/4 mniej materiałów. I to się nie zmieni, a paradoksalnie bywa i tak, że to same zespoły przysyłają normalne nośniki, a labele to już dawno czegoś takiego nie praktykują, z kilkoma chlubnymi wyjątkami.maciek z klanu pisze:W sytuacji z mp3 po prostu piszesz, ze maja wypierdalac z taka forma promowek. i po problemie.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
ja z kolei spotkałem się z sytuacją kilka razy, że recenzent mówi że chce mp3 bo szkoda czasu na jebanie się z pocztą :) dla każdego jego, jak mawiają anglosasi
- Clochard
i dla Szatana chwały
- Oracle
Nie no, jasne, że mp3 jest wygodne, ja mówię tylko o tym, że obecnie dostaję na skrzynkę po 20 promówek w tym formacie i oczywiście, większość to średnie jest, a wytwórnia i tak się upomina - "zassałeś, kiedy zrecenzujesz? Czekamy już półtora tygodnia!"
O dziwo, te mniejsze, podziemne CD wysyłają.Oracle pisze:labele to już dawno czegoś takiego nie praktykują, z kilkoma chlubnymi wyjątkami.
- Silent_Sea
Podziemne to pewnie nie mają netu jeszcze. :D
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Oracle
Napisałem kilka postów wyżej, że są chlubne wyjątki. ;)DCI Hunt pisze:O dziwo, te mniejsze, podziemne CD wysyłają.Oracle pisze:labele to już dawno czegoś takiego nie praktykują, z kilkoma chlubnymi wyjątkami.
- Morph
- Kontakt:
Przeczytałem dziś wywiad z mgr Mgłą w empiku.

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- maciek z klanu