7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: 7 GATES
Nie zapomnij o solidnej izolacji podłogi / stropu. Żartowałem kiedyś z kumpla, który uparł się na duży dwustanowiskowy garaż w bryle domu. Jednak gdy zobaczyłem "pokój", który przy okazji powstał nad tym garażem, to przyznałem mu rację. 50 m2 dodatkowej powierzchni zawsze może się przydać. Ja na szczęście nie muszę się przed nikim chować.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
a duży samochód to jakiś feler? ;-)Sova pisze:hyh, pewnie auto też masz duże, c'nie? a wiesz co mówią o takich ? ;))krz63 pisze:Dziś kupiłem w Empiku. Póki co, zachwycam się moją reklamą formatu A4 i śmieję się wewnątrz własnego organizmu, że ten leszcz Sova ma tylko A6 :-)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Chodzi o Tira?
- krz63
Takie coś mam mieć, tzn pokój nad garażem nad dwa auta. Póki co, mam tzw. chudziaka (jak mówi deweloper). Ale często oglądam swój przyszły pokój oczami wyobraźni i widzę miejsce, w którym zmieszczą się moje wszystkie moje płyty (jak otworzyłem sklep, to sporo z takich mniej słuchanych poszło do piwnicy), mój sklep i planowana malusia wytwórenka. Właśnie teraz to widzę.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Słowo na niedzielę do Kolegi V. Czy jest możliwość "doczytania", brutalnie urwanego, wywiadu z Fenrizem zamieszczonego w numerze 30?
-
- mistrz forumowej ceremonii
chyba nie,gdzies mi to zalega w archiwum ale nie chce mi sie grzebac;)bedzie nowa plyta to pewnie bedzie wywiad na masterfulu;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
w ogóle fajny ten ostatni 7G? nabiegalem sie po empikach a nie moglem znalezc nigdzie..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Jeżeli o mnie chodzi, to nie miałem jeszcze okazji, może w tygodniu się zaopatrzę.
- maciek z klanu
Wg mnie podtrzymuje spadkową tendencję ostatnich numerów. Dużo nudy i słabo zadawane pytania coś ostatnio.[V] pisze:w ogóle fajny ten ostatni 7G? nabiegalem sie po empikach a nie moglem znalezc nigdzie..
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Dokładnie, zdecydowanie nie warto kupować.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- metalized
Kupiłem do podróży, ale ostatecznie przeczytalem ze 3 wywiady i chwilowo zbiera kurz,a w pociągu dziesięciogodzinną podróż umilala mi książka ( Niewierni Severskiego) przeplatana snem :D. To co czytalem nie napawało optymizmem niestety.
P.J.E.C.
-
To chujowo, ale nie miałem w ręku nawet ostatnich trzech numerów. Może potrzeba świeżej krwi? ;)maciek z klanu pisze:Wg mnie podtrzymuje spadkową tendencję ostatnich numerów. Dużo nudy i słabo zadawane pytania coś ostatnio.[V] pisze:w ogóle fajny ten ostatni 7G? nabiegalem sie po empikach a nie moglem znalezc nigdzie.
- maciek z klanu
Zdecydowanie potrzeba. :)
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
narzekacie i narzekacie ale o co można np. zapytac marduka po wydaniu kilkunastu płyt? her hill wyczerpał swego czasu temat wywiadów wspominkowych vide Fenriz w morbid noizz (najlepszy wywiad jaki czytałem)
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- maciek z klanu
no nie wiem. z napalm death tez bylo zajebiscie duzo wywiadow a Bonny zrobił takie mistrzostwo świata, że się z otwartą gębą czytało
- Lykantrop
Szkoda, że w tego typu czasopismach jest odgórny przykaz, aby gadać tylko z kapelami, które aktualnie są na etapie promocji nowego albumu, itp, etc. Z wielką chęcią chciałem w jednym polskim periodyku zadebiutować z fajnymi wywiadami, ale stwierdzili, że to albo trupy albo premiera ostatnia miała miejsce 2-3 lata temu i to nie przechodzi. Pierdolę, kiedyś sam sklecę własny szmatławiec. :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sova
- rasowy masterfulowicz
zajebiście, wydaj VIOLENT DIRGE ! ;)krz63 pisze: planowana malusia wytwórenka
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Nie, też niestety się przesiadłem jakiś czas temu na taki dzieciobus. :) A tak w ogóle to gratulacje...zapomnij o seksie, ostrych imprach i nadmiarze kasy. ;))Analripper pisze:a duży samochód to jakiś feler? ;-)Sova pisze:hyh, pewnie auto też masz duże, c'nie? a wiesz co mówią o takich ? ;))krz63 pisze:Dziś kupiłem w Empiku. Póki co, zachwycam się moją reklamą formatu A4 i śmieję się wewnątrz własnego organizmu, że ten leszcz Sova ma tylko A6 :-)