No co Ty? przegryw bo ma krzywy pentagram na ręku...!Nasum pisze:Czy fakt, że zajebał kilkanaście osób za co otrzymał karę śmierci nie czyni z niego przegrywa?
Tu jest inne poszczeganie ;-)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
No co Ty? przegryw bo ma krzywy pentagram na ręku...!Nasum pisze:Czy fakt, że zajebał kilkanaście osób za co otrzymał karę śmierci nie czyni z niego przegrywa?
Przegryw bo zajebał tylu ludz i dał się złapać i uprzedzam tych wszystkich którzy napiszą że jestem pojebany że tak pisze ale nie ma tu nic pojebanego , wystarczy przyjrzeć się ludzkości... ciągle człowiek zabija człowieka. Zabijanie trwa, powód zawsze się znajdzie i usprawiedliwienie też, bo prawda jest taka, że ludzie lubią zabijać.trup pisze:No co Ty? przegryw bo ma krzywy pentagram na ręku...!Nasum pisze:Czy fakt, że zajebał kilkanaście osób za co otrzymał karę śmierci nie czyni z niego przegrywa?
Tu jest inne poszczeganie ;-)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Panie Tomku czyżbym znalazł adoratora kobiet w ciąży? Bo gadam z kumplami że mnie to jara fest i dziwnie patrzą. Mówią lekki brzuszek ok ale potem fuj. A ja lubię właśnie ten większy.Ascetic pisze:zdrowa polska kobita, żeby nie powiedzieć baba. jednym słowem Brad ma też zdrowe odruchy, że mu dyga na widok SM* ;-)Stoigniew pisze:patrząc na ten cyc ukryty pod kiecką to przynajmniej pewne jest że to nowe pokolenie nie będzie głodowało i będzie miało z czego pociągać :)Ascetic pisze:największą polską aktorkę młodego pokolenia ;-)
ps. wygląda jakby się dobrze śledziami obżarła, tuż przed złożeniem płetw i odpłynięciem wraz ze swoim stadem. (dobra, wiem, kiełkuje w niej kolejne pokolenie wybitnych polskich aktorów)
A tak przypominając sobie co Andżelina ze swoimi cycami zrobiła to w sumie nie dziwię się Bradowi że na takie mleczarnie zwrócił uwagę... pewnie mu się tęskno do cycuszka zrobiło :D
o kobietach w ciąży to ja się już raczej nie będę może wypowiadał ;-) no chyba, że po temacie "moje fixacje" zapodam na świątecznie topic "moje zboczenia, czy jakoś podobnie "
SM* skrót oznacza Spółdzielnia Mleczarska
Hehe, naturalnie ;-) Tobiaszu.maciek z klanu pisze: Panie Tomku czyżbym znalazł adoratora kobiet w ciąży? Bo gadam z kumplami że mnie to jara fest i dziwnie patrzą. Mówią lekki brzuszek ok ale potem fuj. A ja lubię właśnie ten większy.
może i misczem fotografii nie jestem, ale mam. małe sentymentalne foto swe.maciek z klanu pisze:![]()
Grave upheaval
drugi plan tego zdjęcia, kojarzy mi się z :COFFIN pisze:
to Entropia?TheDude pisze:
:)
Zbyszek, Bart, Bruno i Trufel... chyba najmocniejszy pod względem żywiołowości skład.Anzhelmoo pisze: