ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ZINES
Funeral Fog i Megalucyfers mogę mieć, jak wrócę do domu to poszukam i zeskanuję.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- zinoteka
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
odpowiedź była, akiedy będzie skan????
////// ZINOTEKA //////
Index Librorum Prohibitorum
http://www.zinoteka.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Husar
- weteran forumowych bitew
http://deadtilldeath.cjb.net/
aktualizacja strony - dead till death #1 wyprzedany! w dziale INFO wklejone zostały recenzje zina. dział ten będzie w najbliższych dniach dalej aktualizowany. Można sobie poczytać. 666
aktualizacja strony - dead till death #1 wyprzedany! w dziale INFO wklejone zostały recenzje zina. dział ten będzie w najbliższych dniach dalej aktualizowany. Można sobie poczytać. 666
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Husar
na rok 2012 hehe. Póki co zmagam się z pisarstwem w postaci pracy mgr. Mam już jednak gotowych kilka interesujących pogadanek z osobami znanymi i mniej znanymi. jak w jedynce. materiały do recenzji są ale trzeba nad tym zasiąść a nie mam czasu. o wiele bardziej rozbudowany będzie dział recenzji zinów bo trochę ich wpadło. oczywiście będzie też dodany plakat pewnej kultowej kapeli, ale niestety nie mogę znaleźć ich zdjęć w odpowiedniej rozdzielczości. i możliwe że będą też naszywki (nie zina broń boże;) ogólnie plany są światłe a jak to wyjdzie to chuj jeden wie. mimo wszystko dzięki wszystkim co kupili. myslałem że nie zejdzie nawet połowa nakładu hehe
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Też jestem posiadaczem. Kupiłem chyba z pół roku temu i póki co nawet jednej strony nie przeczytałem, ale planuję jeszcze w tej dekadzie. :)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Husar
hahahaha ja tam czytam wszystko na bieżąco bo dużo po pociągach i autobusach siedzę. W każdym razie jak już go ogarniesz daj znać co o nim sądzisz;) kto wie może już dwójka będzie na straganie
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Funeral Fog nie dalej jak 2 tygodnie temu na allegro poszedł za ponad 200 zł, nie licytowałeś?SajkoPatik pisze:Ma ktoś może jeszcze skany takich "kultowych" zinów jak Funeral Fog, Megalucyfers(:lol:), Radogost88, i całej reszty tych NSBMowych ziniaczy? Linki powygasały, Megalucyfers mam drugi numer, a szkoda, bo poczytanie tego bez uśmiechu na twarzy jest niemożliwe :lol:
- zinoteka
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
dokładnie za 226,69 :-)
http://allegro.pl/funeral-fog-zine-grav ... 70586.html
może właśnie dlatego o tego zina pyta, he he, 2 stówy za zina to sporo
http://allegro.pl/funeral-fog-zine-grav ... 70586.html
może właśnie dlatego o tego zina pyta, he he, 2 stówy za zina to sporo
////// ZINOTEKA //////
- TORTURER
- w mackach Zła
Ostatni Horrible Eyes -The Fourth Morbid Knocking to najlepszy zin jaki czytalem,mistrzostwo i wzór,kunsztowne zinoróbstwo! Swietny dobór kapel,doglebne,inteligentne,oryginalne pytania i poruszane kwestie,chorobliwe poczucie humoru,indywidualizm i ogromna wiedza,cos niesamowitego,polecam,polecam,jest dostepny jeszcze w kilku distrach..
Death Dwells in Love
- Perversor
- zaczyna szaleć
wkleję to tutaj jakby kogoś interesowało ;)

Marcin Wodzyński
Ul. Kutnowska 78
99-120 Piątek
wodzyn@interia.pl
Cena 8 zł (przesyłka wliczona)
Wymiany mile widziane, ale po uprzednim uzgodnieniu.
Zespoły, dystrybucje, podsyłacie materiały do 4#

- Dragazes
- w mackach Zła
Dobra, nie będę udawał, że wiem o co chodzi. Epoka podziemnych zinów mnie ominęła, gdyż urodziłem się w '90. Powiedzcie mi (jeśli się da, to bez szyderstwa) po co podaje się adres autora zina? Rozumiem, że to jakaś tradycja, bo teraz podaje się numer konta do wpłat lub link do allegro.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Kiedyś ziny załatwiało się tylko po uprzednim kontakcie listownym,lub wysyłało się od razu kasę również w liście.Bez adresu byś tego nie załatwił:)Dragazes pisze:Dobra, nie będę udawał, że wiem o co chodzi. Epoka podziemnych zinów mnie ominęła, gdyż urodziłem się w '90. Powiedzcie mi (jeśli się da, to bez szyderstwa) po co podaje się adres autora zina? Rozumiem, że to jakaś tradycja, bo teraz podaje się numer konta do wpłat lub link do allegro.
- Dragazes
- w mackach Zła
Tak właśnie przypuszczałem.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- Oracle
Trochę prywaty. Jeśli czyta to ktoś, kto planuje robić lub już robi zine'a, i szuka pomysłu na wywiady, NIECH OD RAZU OLEJE TE KAPELE:
- METAL GRAVE (Chile)
- MAIM (Szwecja)
- MDINIGHT CHASER (USA)
- EM RUINAS (Brazylia)
Goście lecą w chuja z wywiadami już po kilka miesięcy, pomimo, że wszystko było ustalone. Ku przestrodze. Osobiście jestem już wkurwiony przypominaniem się dwudziestolatkom, który później tłumaczą się, że mieli "problemy osobiste". A za miesiąc kolejna lista lecących w chuja. Ulżyło mi :)
- METAL GRAVE (Chile)
- MAIM (Szwecja)
- MDINIGHT CHASER (USA)
- EM RUINAS (Brazylia)
Goście lecą w chuja z wywiadami już po kilka miesięcy, pomimo, że wszystko było ustalone. Ku przestrodze. Osobiście jestem już wkurwiony przypominaniem się dwudziestolatkom, który później tłumaczą się, że mieli "problemy osobiste". A za miesiąc kolejna lista lecących w chuja. Ulżyło mi :)