To samo przedwczoraj - dwie płyty zamówione. Po godzinie mail że jednej nie mają. I tyle. Nic więcej. Żadnej propozycji zamiany, anulowania zamówienia, zwrotu różnicy albo informacji czy w ogóle kiedykolwiek będzie jeszcze dostępna. Taka informacja na 'weź się człowieku odp...' Poprosiłem więc o zwrot kasy i annulowanie całego zamówienia. Zwrócili błyskawicznie.Nasum pisze:Mystic coś szwankuje. Złożyłem zamówienie, opłaciłem, czekam... po trzech dniach mail, że niestety jednego z winyli nie mają na stanie, mimo że można go sobie dodać do koszyka. Cóż, zdarza się. W zamian proponują albo zwrot kasy, albo pozycję zatępczą w cenie w ramach rozsądku, wyższą, czyli z korzyścią dla mnie. Ok, cieszę się, podaje tytuł. Czekam trzy dni i odpowiedź brzmi - tego niestety teraz też nie mamy. Z ciekawości sprawdzam sklep - jest jak byk. Napisałem odpowiedź, czekam na reakcję. Do trzech razy sztuka. Mam nadzieję że tym razem szybciej o jeden dzień.
Pewnie się czepiam, ale nigdy wcześniej nie zdarzały im się takie wtopy. Mam nadzieję, że wszystko to pośrednio wina koronawirusa, bo naprawdę lubię robić tam zakupy.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
-
- w mackach Zła
Warto czasem sprawdzić czy brakujących pozycji nie ma w Metalshopie (tym na ul. Długiej). Adam bardzo często "ściąga" ze stanu mystic.pl i transferuje do siebie.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fallen Temple - bardzo dobrze. Wolfspell - znakomicie!
all the monsters will break your heart
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Wielka płyta - rewelka, błyskawica.
-
Hmmm...na razie Mystic milczy. Ani zwrotu kasy, ani informacji o wysyłce pozostałych płyt które ponoć są na stanie.... Jeszcze m cierpliwy. Wierzę że to przejściowe potknięcie, bo jak do tej pory wszystko działało normalnie.
-
Mystic. Zaczynam niecierpliwie przebierać nogami. Jeszcze nic strasznego, jestem spokojny i po namyśle postanowiłem jeszcze poczekać.
-
Napisałem mail do Mystica. Czekam na jakąś odpowiedź.
- nicram
Myślę, że tak duże firmy jak Mystic mogą w tej chwili mocno zwolnić i przez ogólną sytuację epidemiologiczną, ograniczyć działalność. Stąd może Twoje problemy.
all the monsters will break your heart
-
nicram pisze:Myślę, że tak duże firmy jak Mystic mogą w tej chwili mocno zwolnić i przez ogólną sytuację epidemiologiczną, ograniczyć działalność. Stąd może Twoje problemy.
Biorę to pod uwagę, nigdy wcześniej nie zdarzyła im się jakakolwiek obsuwa prawie trzytygodniowa. Mimo wszystko jakiś znak mogliby dać.
-
- w mackach Zła
Bardziej się obawiam, że jak sytuacja wymusi anulowanie festiwalu to kwota, na którą opiewały zaliczki dobije ich działalność na amen.
-
Necropunk pisze:Bardziej się obawiam, że jak sytuacja wymusi anulowanie festiwalu to kwota, na którą opiewały zaliczki dobije ich działalność na amen.
Plajta raczej im nie grozi. Dostaną nieco finansowej zadyszki i pewnie kolejny festiwal zorganizują za jakieś 23 lata. Nie ma co gdybać panowie, pożiwiom, uwidim.
-
- w mackach Zła
Kilka nowości z Van u Helltrashera
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Out od season bardzo sprawnie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
A zdarzyła im się kiedyś taka sytuacja epidemiologiczna? Chłopie, ludzie tracą pracę, firmy, majątek i życie a ty płaczesz bo jakiś zasranych płyt Ci nie przysłali na czas? Myślę że Oni mają teraz znacznie większe problemy niż ty że swoimi płytami.Nasum pisze:nicram pisze:Myślę, że tak duże firmy jak Mystic mogą w tej chwili mocno zwolnić i przez ogólną sytuację epidemiologiczną, ograniczyć działalność. Stąd może Twoje problemy.
Biorę to pod uwagę, nigdy wcześniej nie zdarzyła im się jakakolwiek obsuwa prawie trzytygodniowa. Mimo wszystko jakiś znak mogliby dać.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
tak. płyty to podstawa. jak wyjście na rower, siłka i zamknięty las ;_) oj polaczki, polaczki
- Jaronymous
- rozkręca się
Malignant Voices I Oldtemple bardzo szybko.Promocja na LP Razor w MV rulez.
- Żułek
Pagan lodzio miodzio :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Fallen Temple bardzo ładnie
a i mając na uwadze obecną sytuację to pochwała należy się również poczcie polskiej, bo spodziewałem się dużo większej obsuwy
a i mając na uwadze obecną sytuację to pochwała należy się również poczcie polskiej, bo spodziewałem się dużo większej obsuwy
- Kilgore
Fallen Temple mnie denerwuje, za dużo dobroci;)
Wyobraź sobie że zawsze masz czas