KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ubzdur
- w mackach Zła
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
O tej porze roku jest generalny zastój na rynku, może pojechał na jakieś wczasy.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a zawija w sreberka ? ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- starszy świeżak
hmm, ponad tydzien temu zrobiłem zamówienie za ponad 4 stówy, przelew od razu poszedł, a tu po paczce też ani widu ani słychu. Co prawda brałem ze dwa cedeki, które miały być dostępne między 15 a 20 stycznia, no ale lekki niepokój zasiałeś...macias1977 pisze:Fakt,Fallen cos ostatnimi czasu ucichł.Kilka emaili i zero odzewu.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
parę razy brałem od Eryka i nigdy nie miałem w folii, dlategom zdziwiony że "znowu bez folii",Żułek pisze:Pagan i Old Temple super, szkoda tylko że OT sprzedają znowu płyty bez folii :P
no chyba że chodzi Ci o digisracki, te z reguły ma zafoliowane :)
- Żułek
digisrak się nie trafił a zamawiałem 2 razy i nie było folii, za pierwszym razem myślałem że sam zerwał bo lubi ;) fetysz albo coś ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Fetysz-sretysz. Kto kupował u Eryka na jakichś spędach, zna temat. Eryk wiele płyt przepakowuje do pudełek po zamówieniu. Mniej miejsca zajmuje samo CD i poligrafia niż album w pudełku.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- klaun
- zaczyna szaleć
Basemental-pl (Winylownia) - wszystko dobrze choć to co chciałem było ściągane i czas kompletowania się wydluzyl
EMP shop - szybka wysyłka, towar pozornie dobrze zapakowany ale tylko pozornie. Większy karton a w nim mniejszy z winylami. Słabe wypełnienie spowodowało że karton w środku przesuwal się i walil o scianki. Efekt to poprzecierane koperty na winyle szczególnie te, które byly sztywniejsze i zadrukowane.
EMP shop - szybka wysyłka, towar pozornie dobrze zapakowany ale tylko pozornie. Większy karton a w nim mniejszy z winylami. Słabe wypełnienie spowodowało że karton w środku przesuwal się i walil o scianki. Efekt to poprzecierane koperty na winyle szczególnie te, które byly sztywniejsze i zadrukowane.
Koulrophobia
- Gall
Dlatego też w pewnym momencie olałem EMP.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze jakiś czas temu wszyscy tak robili. Też nie kumam skąd ten bulwers Żulka, ale on chyba lubi przyjebać się o byle gówno ;)Gall pisze:Fetysz-sretysz. Kto kupował u Eryka na jakichś spędach, zna temat. Eryk wiele płyt przepakowuje do pudełek po zamówieniu. Mniej miejsca zajmuje samo CD i poligrafia niż album w pudełku.
- Żułek
nie spotkałem sie nigdyJimmy Boyle pisze:Jeszcze jakiś czas temu wszyscy tak robili.Gall pisze:Fetysz-sretysz. Kto kupował u Eryka na jakichś spędach, zna temat. Eryk wiele płyt przepakowuje do pudełek po zamówieniu. Mniej miejsca zajmuje samo CD i poligrafia niż album w pudełku.
ale ja nie kupuje 100 płyt miesięcznie z połowy świata :P
PS. FT wróciło jupi ;)
- Harlequin
Transcending Obscurity
Płytki kupowane przez Meinkamp, wiec jak to oni - podzielone na shipping i cenę płyt.
Dziś pisze do mnie dział celny DohujaL, że mam przedłożyć: dokument zakupu, potwierdzenie płatnosci Paypal oraz oświadczenie w którym podaję co jest w paczce i ile to warto i że nie jest to na handel. No i w związku z faktem, że nie było żadnej faktury z meincampu ani z wytwórni ile stanowią podatki, to dojebali mi VAT dodatkowo. W przeliczeniu na nasze sprzedawca zadeklarowł wartośc równą niecałym 22PLN.
Czy to Państwo jebanego PiSu? Płytew kupić po ludzku nie można?
Płytki kupowane przez Meinkamp, wiec jak to oni - podzielone na shipping i cenę płyt.
Dziś pisze do mnie dział celny DohujaL, że mam przedłożyć: dokument zakupu, potwierdzenie płatnosci Paypal oraz oświadczenie w którym podaję co jest w paczce i ile to warto i że nie jest to na handel. No i w związku z faktem, że nie było żadnej faktury z meincampu ani z wytwórni ile stanowią podatki, to dojebali mi VAT dodatkowo. W przeliczeniu na nasze sprzedawca zadeklarowł wartośc równą niecałym 22PLN.
Czy to Państwo jebanego PiSu? Płytew kupić po ludzku nie można?
- maciek z klanu
Za innych rządów było podobnie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Gówno prawda, za Gierka było lepiej.
- Gall
Dzisiaj dostałem płytę bez pudełka. Tylko CD i poligrafia. Uniósłbyś takie coś, Żułek? ;)Żułek pisze:nie spotkałem sie nigdyJimmy Boyle pisze:Jeszcze jakiś czas temu wszyscy tak robili.Gall pisze:Fetysz-sretysz. Kto kupował u Eryka na jakichś spędach, zna temat. Eryk wiele płyt przepakowuje do pudełek po zamówieniu. Mniej miejsca zajmuje samo CD i poligrafia niż album w pudełku.
ale ja nie kupuje 100 płyt miesięcznie z połowy świata :P
PS. FT wróciło jupi ;)
- Żułek
zależy za ile i co to za kapela ale pewnie byłoby cieżko :P
-
- postuje jak opętany!
https://selfmadegod.com/shop/pl/p/MEPHI ... t-CD/22509" onclick="window.open(this.href);return false;
polecam bardzo dobre demo w extra cenie
-
- zaczyna szaleć
Zajebiste granie. Polecicie jeszcze coś w tym stylu?Pablo pisze:https://selfmadegod.com/shop/pl/p/MEPHI ... t-CD/22509
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Wiele osob narzeka na Witching Hour, ale ja wystawiam laurke.
Zamowienie wyslane od razu, na drugi dzien odebrane. Zapomnieli co prawda jednej plyty, ale bez zbednych ceregieli doslali dzien po. No i jest elegancka promocja.
Christ Agony, Nomad, Masachist, Damnation po 12-15 PLN. Grzech nie brac.
Zamowienie wyslane od razu, na drugi dzien odebrane. Zapomnieli co prawda jednej plyty, ale bez zbednych ceregieli doslali dzien po. No i jest elegancka promocja.
Christ Agony, Nomad, Masachist, Damnation po 12-15 PLN. Grzech nie brac.
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
I Empty Playground za 2 zeta :D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.