A coś takiego można było kupić? Widziałem tylko reklamę na tronie fb WHP a później sprawa ucichła. :-)Obscureband pisze:Czy ktoś już dostał boxa iron times vadera? czy nadal w chuja BART gra?
Witching Hour Productions
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Witching Hour Productions
-
- zaczyna szaleć
http://vaderempire.pl/images/Die-Hard.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; . Już napisałem maila do WHP, że rezygnuję z zamówienia i żądam zwrotu kasy, bo 4 miechy czekania to w chuja granie równo. Dałem się wyruchać po raz drugi, trzeciego ruchania nie będzie. I STANOWCZO ODRADZAM KUPOWANIE W WITCHING HOUR CZEGOKOLWIEK. Nawet jeśli mają cokolwiek na stanie.
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
- domel666
- zaczyna szaleć
dokładnie ja czekam od sierpnia na koszulki Christów i jakieś tam płytki, nawet nie racza już odpisywać na maile, m-c temu napisali że przesyłka gotowa do wysyłki i tyle.. to był ostatni raz kiedy te złodzieje mnie oszukali!!
Obscureband pisze:http://vaderempire.pl/images/Die-Hard.jpg . Już napisałem maila do WHP, że rezygnuję z zamówienia i żądam zwrotu kasy, bo 4 miechy czekania to w chuja granie równo. Dałem się wyruchać po raz drugi, trzeciego ruchania nie będzie. I STANOWCZO ODRADZAM KUPOWANIE W WITCHING HOUR CZEGOKOLWIEK. Nawet jeśli mają cokolwiek na stanie.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
kiedyś, to nazywało się takich RIP OFF, krążyły flyers ,listy xero, takich pacjentów.... teraz jest internAT , bardzo szybki przepływ informacji, nawet dla średnio rozgarniętego internauty-kosmonałTY....a jednak , ktoś ma ciągle pretensje do tego labelu,wysyła pieniądze...jak to nazwać? hazard , głupota, ślepota?
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- COFFIN
-
- zaczyna szaleć
Nie wiem jak sprawa wygląda u innych ale ja nie miałem problemów z WHP czy z vaderempire.pl do momentu zamówienia Vader The Ultimate. Tak się skończyła moja przygoda z WHP. Teraz tylko obserwuję. Widzę że dalej lecą w chuja. Dalej termin typu "po 20 grudnia" = dowolny miesiąc w następnym roku. Dziwię się że Peter z Vader dalej pozwala "wydawać" cokolwiek dla Babuszki.
- Bloodcult
dokładnie tak samo. Szkoda bo bardzo lubiłem te wytwórnię: dema Behemoth, reedycje Damnation, LP Armagedon, dema i książka VADERKaim pisze:Nie wiem jak sprawa wygląda u innych ale ja nie miałem problemów z WHP czy z vaderempire.pl do momentu zamówienia Vader The Ultimate. Tak się skończyła moja przygoda z WHP.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
wiesz, myślę że to ciągłe promocje (nie tylko od święta jak co u nie których) sprawiają że ludzie tam jeszcze kupują z nadzieją że otrzymają to co zamówili. problem polega z pre-orderami raczej a nie z tym co mają na stanie, bo to akurat wysyłają bez problemu...SODOMOUSE pisze:kiedyś, to nazywało się takich RIP OFF, krążyły flyers ,listy xero, takich pacjentów.... teraz jest internAT , bardzo szybki przepływ informacji, nawet dla średnio rozgarniętego internauty-kosmonałTY....a jednak , ktoś ma ciągle pretensje do tego labelu,wysyła pieniądze...jak to nazwać? hazard , głupota, ślepota?
- uglak
w internetach tez sa ostrzezenia:SODOMOUSE pisze:kiedyś, to nazywało się takich RIP OFF, krążyły flyers ,listy xero, takich pacjentów.... teraz jest internAT , bardzo szybki przepływ informacji, nawet dla średnio rozgarniętego internauty-kosmonałTY....a jednak , ktoś ma ciągle pretensje do tego labelu,wysyła pieniądze...jak to nazwać? hazard , głupota, ślepota?
https://www.google.pl/search?q=witching+hour+rip+off" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
I bardzo dobrze. Najwyższa pora zakończyć te kurewskie praktyki. Omijać szerokim łukiem. Może to wyprostuje babuszkowych biznesmenów, amatorów taniego kredytu.
-
Dziwie się że włodarzowi tego przedsięwzięcia ktoś nie dojebał z grubej rury. Mogę to być ja zresztą z chłopakami na ten temat gadałem i nie widzę przeciwwskazań.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Mnie cały czas zastanawia, że Bart to nie jest byle ziutek co chciał zrobić biznesa na czarnuchach, a doniesienia ludzi którzy niejedną taśmę u niego kupili są szokujące. Czy te pudła i stroje na babciny cyrk faktycznie "kosztowały sto osiemdziesiąt milionów"?
-
Spokojnie. Wymieniłem parę spojrzeń z" naczelnym włodarzem przedsięwzięcia" ostatnio i wie co się święci. Ja to zrobię z uśmiechem na twarzy, zresztą kurwa co tu będę opowiadał.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Fajnie, mam nadzieję, że to wkrótce padnie a Bart i jego rodzina będą wpierdalać gruz pod mostem.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Mam prośbę by pokrzywdzeni skrobnęli mi pokrótce na maila swoje przygody i zarzucili opis swojego problemu.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
A on nie ma jeszcze poza whp tych kafelek w dochodzie?Nerwowy pisze:Fajnie, mam nadzieję, że to wkrótce padnie a Bart i jego rodzina będą wpierdalać gruz pod mostem.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- zaczyna szaleć
Przyszedł zwrot kasy za niezrealizowane zamówienie. Ale i tak ich jebać, Se kurewa sposób na zarobek znaleźli. Kasa pewnie na koncie procentuje miesiącami, a my nie będziemy wysyłać preorderów twierdząc że umowy się pojebały, albo mamy przeprowadzkę, albo tłocznia nie wyrabia, albo w ogóle nie mamy zamiaru ich wydawać, itp. I mało tego nawet nie będziemy wysyłać rzeczy które mamy na stanie od kilku lat. Jesteśmy WHP, nie zrealizujemy pańskiego zamówienia i co pan nam zrobi? PIERDOLIĆ TĘ LICHWĘ! NIE DAJCIE SIĘ FRAJEROM! WHP = RIP OFF. RIP OFF=FUCK OFF. Pamiętajcie o tym przed kupieniem czegokolwiek z tej obory. Koniec.[/quote]
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
W tajemniczych okolicznościach ze sklepu WHP zniknęły pre-ordery na winyle Christ Agony...
- smooker
- w mackach Zła
Może się skończyły? :>
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Też mam teorię, że się skończyły, zanim w ogóle na dobre się zaczęły.