mam:IMP-|-OUS pisze:
Sova masz już te pozycje z TP ? Czy czekasz na dostawę ?
http://sklep.malignantvoices.com/terrat ... s-m-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
mam:IMP-|-OUS pisze:
Sova masz już te pozycje z TP ? Czy czekasz na dostawę ?
No przeciez pisałem, ze zajebiste ;-)COFFIN pisze:Sova pisze:nowe pozycje z Terratur Possessions we wrześniu
Chyba dużo się nie pomylę jeśli napiszę, że obok Ritual Death to najlepszy materiał, jaki ostatnio wyszedł w Terratur. Wczoraj odpaliłem wieczorem i już nie wyszło z odtwarzacza.
http://sklep.malignantvoices.com/blasph ... p-506.html" onclick="window.open(this.href);return false;thorns6 pisze: Witam..będzie ta reedycja Blaspherion-rest in peace??
Wiem, wiem:) Trzeci dzień naparzam i wczoraj przychodziły mi do głowy różne skojarzenia. Motoryka i wokal miejscami kojarzy mi się z Ondskapt. Bardzo dobra rzecz.Nekromantheon pisze:No przeciez pisałem, ze zajebiste ;-)COFFIN pisze:
Chyba dużo się nie pomylę jeśli napiszę, że obok Ritual Death to najlepszy materiał, jaki ostatnio wyszedł w Terratur. Wczoraj odpaliłem wieczorem i już nie wyszło z odtwarzacza.
Az musialem zalozyc se tu konto, bo beke czlowiek ma czytajac te historie. Gdzie tu konsekwencja kolego? Nie przeszkadza ci juz fakt, ze za WR stoi kolo z mrocznego Keep of Kalessin, ktore swego czasu swych sil probowalo na Eurowizji? To juz nie jest proba wpasowania sie w klimaty ze swieczkami i okultyzmem w kwestii image, jak opisujesz to w temacie o Babuszce? Chyba, ze slabosc do sceny z Trondheim juz calkiem przyslonila ci zdolnosc racjonalnego myslenia :-DCOFFIN pisze:Wiem, wiem:) Trzeci dzień naparzam i wczoraj przychodziły mi do głowy różne skojarzenia. Motoryka i wokal miejscami kojarzy mi się z Ondskapt. Bardzo dobra rzecz.Nekromantheon pisze:No przeciez pisałem, ze zajebiste ;-)COFFIN pisze:
a konkretnie o kogo chodzi? bo KoK poza żenującymi występami z ostatnich lat nagrało też genialną Reclaim. Słuchałem tego materiału wczoraj i bardzo mi sie podobał. Warto posłuchać.Belfegor pisze:
Az musialem zalozyc se tu konto, bo beke czlowiek ma czytajac te historie. Gdzie tu konsekwencja kolego? Nie przeszkadza ci juz fakt, ze za WR stoi kolo z mrocznego Keep of Kalessin, ktore swego czasu swych sil probowalo na Eurowizji? To juz nie jest proba wpasowania sie w klimaty ze swieczkami i okultyzmem w kwestii image, jak opisujesz to w temacie o Babuszce? Chyba, ze slabosc do sceny z Trondheim juz calkiem przyslonila ci zdolnosc racjonalnego myslenia :-D
Gratuluję. Fajna ksywa.Belfegor pisze:
Az musialem zalozyc se tu konto
Nie jestem twoim kolegą, ale ok, odpowiem. Chuj mnie interesuje kto tam gra (widziałem tylko zdjęcie) skoro materiał jest bardzo dobry i jest moc. Oceniam po muzyce, tylko i wyłącznie.Belfegor pisze:
Gdzie tu konsekwencja kolego? Nie przeszkadza ci juz fakt, ze za WR stoi kolo z mrocznego Keep of Kalessin, ktore swego czasu swych sil probowalo na Eurowizji?
To raczej klasyczne podejście do BM w kwestii wizerunku i samej muzyki.Belfegor pisze:
To juz nie jest proba wpasowania sie w klimaty ze swieczkami i okultyzmem w kwestii image, jak opisujesz to w temacie o Babuszce?
Doceniam dobre projekty, za którymi stoi coś więcej niż próba natrzepania kasy na mrocznych gimnazjalistach.Belfegor pisze:
Chyba, ze slabosc do sceny z Trondheim juz calkiem przyslonila ci zdolnosc racjonalnego myslenia :-D
Po co te nerwy, kolego.COFFIN pisze:Gratuluję. Fajna ksywa.Belfegor pisze:
Az musialem zalozyc se tu konto
Nie jestem twoim kolegą, ale ok, odpowiem. Chuj mnie interesuje kto tam gra (widziałem tylko zdjęcie) skoro materiał jest bardzo dobry i jest moc. Oceniam po muzyce, tylko i wyłącznie.Belfegor pisze:
Gdzie tu konsekwencja kolego? Nie przeszkadza ci juz fakt, ze za WR stoi kolo z mrocznego Keep of Kalessin, ktore swego czasu swych sil probowalo na Eurowizji?
To raczej klasyczne podejście do BM w kwestii wizerunku i samej muzyki.Belfegor pisze:
To juz nie jest proba wpasowania sie w klimaty ze swieczkami i okultyzmem w kwestii image, jak opisujesz to w temacie o Babuszce?
Doceniam dobre projekty, za którymi stoi coś więcej niż próba natrzepania kasy na mrocznych gimnazjalistach.Belfegor pisze:
Chyba, ze slabosc do sceny z Trondheim juz calkiem przyslonila ci zdolnosc racjonalnego myslenia :-D
Pozdrawiam serdecznie.
Jakie nerwy?:DBelfegor pisze:
Po co te nerwy, kolego.
To już nudne się robi. Żeby było prościej przerzucę posta:Belfegor pisze:
Czyli, ze klasyczny image ze swieczkami jest spoko, a habity i swieczki juz nie (znowu wspomniana babuszka)? Ok, kumam.
COFFIN pisze:
Tutaj już nie o same świeczki się rozchodzi. Padło kilka haseł w tym i w drugim temacie, które dobrze opisują problem - produkt, plagiat itd.
Mowa była o WR, a nie o Skibie. Czasem nawet nie wiadomo kto gra pod daną nazwą, więc argumentacja personalna odpada.Belfegor pisze:I czyli, ze gdyby np. Skiba z Big Cyc nagral najlepszy album BM wszechczasow, to byloby spoko, "w koncu liczy sie tylko muzyka, a nie to, kto za tym stoi"? Tez rozumiem.
Only_True_Believers pisze:
konkretnie o kogo chodzi?
ja to widzę tak - gdyby Skiba i spółka nagrali nową płyt w TEJ uberkultowej wytfurni to byłaby to awantgarda blek metalu, albo gdyby WR wydali płytę w takim dajmy na to Metal Mind to byłaby to komercyjna wiocha obliczona na zysk dla gimbazyBelfegor pisze:
I czyli, ze gdyby np. Skiba z Big Cyc nagral najlepszy album BM wszechczasow, to byloby spoko, "w koncu liczy sie tylko muzyka, a nie to, kto za tym stoi"? Tez rozumiem.
Dziekuje, dobranoc :-DStoigniew pisze:ja to widzę tak - gdyby Skiba i spółka nagrali nową płyt w TEJ uberkultowej wytfurni to byłaby to awantgarda blek metalu, albo gdyby WR wydali płytę w takim dajmy na to Metal Mind to byłaby to komercyjna wiocha obliczona na zysk dla gimbazyBelfegor pisze:
I czyli, ze gdyby np. Skiba z Big Cyc nagral najlepszy album BM wszechczasow, to byloby spoko, "w koncu liczy sie tylko muzyka, a nie to, kto za tym stoi"? Tez rozumiem.
:D:D:D
o to to. spierdalać stąd Panowie, proszę grzecznie. jest temat o TP i tam najlepiej się uzewnętrzniać.Ołówkiiiii pisze:Panie Sova, weź ich przegoń z tego wątku..