Witching Hour Productions

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Witching Hour Productions

12-10-2016, 12:53

Powróciliśmy wczoraj z trasy którą obsługiwaliśmy, zamówienie dotrze w przyszłym tygodniu na pewno. Przepraszamy za opóźnienie
no tak na trase zabierają cały sklep i nie ma komu płyt wysyłać :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Econochrist
świeżak

12-10-2016, 21:06

A ja jak buc nadal czekam na zestawy Christ Agony - płyta plus koszulka. Wysyłka miała być od 7 października. Czuję w powietrzu kolejną obsuwę. Ostatni raz robię u nich zakupy. Prze chuje. . .
535

12-10-2016, 21:14

Jako obsługa techniczna koncertów Behemoth nie mają czasu na pierdoły. Trzeba czasem trochę zrozumienia i cierpliwości.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

12-10-2016, 22:05

jaka obsluga techniczna? toz to 8 osob na scenie!
Guilty of being right
InAGaddaDaVida
rozkręca się

12-10-2016, 22:30

Może by tak dać sobie spokój z Batuszkom, więcej czasu by było
Awatar użytkownika
uglak

12-10-2016, 22:57

ale po co? tyle miesiecy juz czekacie to zaczekacie jeszcze troche :D
Guilty of being right
Mane
zaczyna szaleć

13-10-2016, 12:23

Żułek pisze:
Powróciliśmy wczoraj z trasy którą obsługiwaliśmy, zamówienie dotrze w przyszłym tygodniu na pewno. Przepraszamy za opóźnienie
no tak na trase zabierają cały sklep i nie ma komu płyt wysyłać :P
Albo nie mają czego wysyłać, wszystko w trasię :)
Econochrist pisze:A ja jak buc nadal czekam na zestawy Christ Agony - płyta plus koszulka. Wysyłka miała być od 7 października. Czuję w powietrzu kolejną obsuwę. Ostatni raz robię u nich zakupy. Prze chuje. . .
Od 7 to nie znaczy, że 7 :)

Ja od czerwca czekam na zwrot kasy za preorder Vader, pewnie kiedyś to wymienię na jakieś inne płyty, póki co nie ma na co :)
Taka inwestycja :D
535

13-10-2016, 12:43

Prawda jest taka, że należy ten burdel omijać szerokim łukiem. Firma nastawiona jest na bacówkę i mała szansa, żeby się to zmieniło, a jak ktoś zacznie lecieć w chuja, to z każdym następnym razem przychodzi mu to z większą łatwością. Przykro mi to pisać, bo sprawa nie dotyczy gówniarza, który przeliczył się z siłami, ale tak to obecnie wygląda.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

13-10-2016, 14:19

Widać metalowcy cannot into slow market, bo w normalnych warunkach to powinno paść już dawno.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Obscureband
zaczyna szaleć

17-10-2016, 17:58

A więc... uappa do góry kto otrzymał preordera wadera? 11 tego miał być wysyłany i jak zwykle sraka. Będzie trza szefu powiedzieć na gigu wejderu że odpierdalajo maniane do rozpuku.
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

17-10-2016, 18:32

REINHARD IRRUMATOR pisze:zwyczajnie dajecie się ruchać bez wazeliny, tyle razy przycinali w trąbę a wy dalej swoje z uporem maniaka, ślijcie dalej pieniążki :D
Też jestem zdziwiony. Kiedy były pierwsze sygnały, że coś tam jest nie halo? Chyba ze dwa lata temu, albo jeszcze wcześniej.
aniola
weteran forumowych bitew

17-10-2016, 18:46

"Prawda jest taka, że należy ten burdel omijać szerokim łukiem. Firma nastawiona jest na bacówkę i mała szansa, żeby się to zmieniło, a jak ktoś zacznie lecieć w chuja, to z każdym następnym razem przychodzi mu to z większą łatwością."

"Przykro mi to pisać, bo sprawa nie dotyczy gówniarza, który przeliczył się z siłami, ale tak to obecnie wygląda."

"Widać metalowcy cannot into slow market, bo w normalnych warunkach to powinno paść już dawno."

"A więc... uappa do góry kto otrzymał preordera wadera? 11 tego miał być wysyłany i jak zwykle sraka. Będzie trza szefu powiedzieć na gigu wejderu że odpierdalajo maniane do rozpuk"

No i ciekawe ilu z ręką na sercu preordery zamawiają!

"Też jestem zdziwiony. Kiedy były pierwsze sygnały, że coś tam jest nie halo? Chyba ze dwa lata temu, albo jeszcze wcześniej."

Coś dodać?Ale pisać/płakać/narzekać trza:)))))
Awatar użytkownika
Żułek

20-10-2016, 12:54

Obscureband pisze:A więc... uappa do góry kto otrzymał preordera wadera? 11 tego miał być wysyłany i jak zwykle sraka. Będzie trza szefu powiedzieć na gigu wejderu że odpierdalajo maniane do rozpuku.
chyba maila mają zapchanego bo nie odpisują i maile wracają :P troszke sam się do tego przysłużyłem :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

20-10-2016, 13:53

wysłałeś im ich cały katalog w mp3?
każdy utwór w oddzielnym mailu?
Awatar użytkownika
Żułek

20-10-2016, 15:05

Najprzewielebniejszy pisze:wysłałeś im ich cały katalog w mp3?
nie ale to jest bardzo dobry pomysł, z trojanem jakimś gratis ;)

535

20-10-2016, 15:26

aniola pisze:"Prawda jest taka, że należy ten burdel omijać szerokim łukiem. Firma nastawiona jest na bacówkę i mała szansa, żeby się to zmieniło, a jak ktoś zacznie lecieć w chuja, to z każdym następnym razem przychodzi mu to z większą łatwością."

"Przykro mi to pisać, bo sprawa nie dotyczy gówniarza, który przeliczył się z siłami, ale tak to obecnie wygląda."

"Widać metalowcy cannot into slow market, bo w normalnych warunkach to powinno paść już dawno."

"A więc... uappa do góry kto otrzymał preordera wadera? 11 tego miał być wysyłany i jak zwykle sraka. Będzie trza szefu powiedzieć na gigu wejderu że odpierdalajo maniane do rozpuk"

No i ciekawe ilu z ręką na sercu preordery zamawiają!

"Też jestem zdziwiony. Kiedy były pierwsze sygnały, że coś tam jest nie halo? Chyba ze dwa lata temu, albo jeszcze wcześniej."

Coś dodać?Ale pisać/płakać/narzekać trza:)))))
Jeżeli chodzi o mnie to nie zamówiłem nic, a piszę tylko ze zwykłej ludzkiej "życzliwości". Mam nadzieję, że pomogłem.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

20-10-2016, 15:29

Żułek pisze:
Najprzewielebniejszy pisze:wysłałeś im ich cały katalog w mp3?
nie ale to jest bardzo dobry pomysł, z trojanem jakimś gratis ;)
ja swego czasu pewnej firmie wysyłałem wszystkie utwory ze "Scum" aż do momentu kiedy skrzynka zaczęła odbijać. Zrobiłem to w piątek, tak, by przez cały weekend żadna poczta do nich nie dotarła. A wszystko przez ich nachalne wydzwanianie do mnie, mimo jasnych deklaracji o braku zainteresowania ich ofertą.
Awatar użytkownika
Żułek

20-10-2016, 17:02

DEAR CUSTOMERS
WE INFORM THAT ALL THE DELAYED ORDERS WILL BE SENT UNTIL 31.10.2016.
WE ARE DURING THE MOVE OF OUR WAREHOUSE PROCESS.
WE ARE VERY SORRY FOR ALL DIFFICULTIES AND ALL DELAYS.
WHP TEAM
rece opadają

Awatar użytkownika
uglak

20-10-2016, 18:25

e tam... jest dobrze - podali tez rok ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Żułek

20-10-2016, 18:34

bardzo pocieszające ;)

ODPOWIEDZ