7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: 7 GATES
w pracy to co innego :)_ kiedys pracowalem i sralem, lol ;)
Systemowe, dyskretne, a co najważniejsze eleganckie i łatwe w utrzymaniu rozwiązanie. Polecam.yossarian84 pisze:Nie. Nigdy nie czaiłem tego kultu czytania podczas srania. Nie wiem ile wy sracie, ale ja tylko kilkanaście sekund, a jakoś srednio mnie interesuje siedzenie na kiblu wśród zapachu gówna.metalized pisze:jestem jedyny, który w życiu nie przeczytał pól strony na klopie??

- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Najważniejsze to nie srać na rękę, która Ci jeść daje!yossarian84 pisze:kiedys pracowalem i sralem, lol ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Widzę, że iście gówniana dyskusja się tutaj wywiązała... [/suchar]
The madness and the damage done.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
czytanie w kiblu to podstawa. w każdej danej chwili mam w srocu więcej kilo makulatury niż rolek srajtaśmy. za to bawienie się telefonem na klopie jest dla mnie jakieś takie miałkie, nie kumam jak można napierdalać na tronie smsy czy chuj wi co jak można zina poczytać :)
I ważne jest także, by nie srać po kątach.Morph pisze:Najważniejsze to nie srać na rękę, która Ci jeść daje!yossarian84 pisze:kiedys pracowalem i sralem, lol ;)
- Morph
- Kontakt:
- COFFIN
Przed siebie trzeba umieć;) Ten cały jołsarjan to może być jakaś tam wersja łolfkana, pewne elementy są zauważalne jednak:D
'Come the Blessed Madness'
- Scaarph
jak nie pod siebie to jak???Morph pisze:Pod siebie też nie wypada.
- Morph
- Kontakt:
Oj, nie filozuj, wiesz dobrze o czym mowa! Pamiętaj, nic nie jest gorsze niż cwaniakowanie gdy nie pora!
Give birth to something dead
- Oracle
- weteran forumowych bitew
Kurwa, ja tylko w kiblu mam czas na czytanie zine'ów... A wracając do tematu, to dziś rano podczas wypróżnienia czytałem wywiad z Nergiem i dochodzę do wniosku, że jeszcze trochę i gość będzie przedstawiał wykresy na temat aktualnej pozycji Behemoth na rynku ;)
- empir
Dla wywiadu z Nergalem to se bravo girl kup. Przynajmniej poczytasz sobie coś na poziomie.yossarian84 pisze: LOL, nie slucham żadnego z powyższych, a większości to nawet nie znam :) Czytnę sobie wywiad z Adasiem i chyba to wszystko co mnie zainteresuje w nowym 7 Gates...
- krz63
Właśnie wczoraj usiadłem na kibel z 7G w ręku, ale za chwilę odechciało mi się srać, postanowiłem jednak, że w tej pozycji doczytam wywiad do końca. Jak skończyłem to szczerze się zadumałem nad faktem czy srałem czy też nie. Za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Scaarph
- Herezjarcha
- w mackach Zła
UUU Panisko... Niektórzy ciężko doświadczeni przez życie nie mają tego wyboru.Morph pisze:Pod siebie też nie wypada.
A tak w ogóle to jest toto w empikach (w-wa) czy jeszcze nie?
- krz63
Strzeżonego Pan Bóg strzeże :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- ultravox
Jakie bzdurne porównanie... Może gdyby wyrywał z gazety kartki, to ktoś by na tym ucierpiał, ale nikt nic nie traci na tym, że koleś przeczyta sobie to co go interesuje w miejscu, które mu to umożliwia (napisz może do właścicieli Empiku, że ich pomysł na sklep, w którym można sobie przejrzeć gazetę przed zakupem jest "skrajnie wieśniacki"). Idiotyzmem jest dla mnie wydawanie 12zł na gazetę, jeśli kogoś interesują z niej cztery kartki. Kiedy podobne sugestie padały odnośnie Mystic Art, w którym pojawił się wywiad z Autopsy, to jakoś nikt się nie bulwersował ;) Widocznie 7 Gates jest bardziej "true" i "underground", więc metalowiec musi się "ogarnąć" i kupić, nawet jeśli mało co go w tej gazecie interesuje ;) Inne zachowania należy oczywiście "piętnować". Nie mówię tu o skrajnościach, kiedy koleś poci się przez godzinę czytając od deski do deski, żeby tylko zaoszczędzić te parę złotych, ale nie popadajmy w jakieś absurdy, że kupowanie gazety jest jakimś obowiązkiem.Tymothy pisze:No i dobra, miej z tego radochę, nie zmienia to jednak faktu, że takie postepowanie jest skrajnym wieśniactwem, które należy pietnować.yossarian84 pisze:Akurat 7 Gates tam nie mają, więc czytuję w empiku. Nic mi się nie stanie jak sobie postoję 20 minut.
Podąrzając Twoim tokiem myślenia najlepiej jest wpierdolić się do sklepu i np. wyciagnąć sobie kromkę chleba z całej paczki, pózniej do tego 2 plasterki z paczki wedliny i wpierdolic tak powstala kanapke nie placac za te produkty, bo przeciez interesowala mnie tylko jedna kanapka powstala z jednej kromki i dwóch plasterków, a nie caly bochenek i cala paczka szynki.
A wracając do tematu, to fajnie się zapowiada ten nowy numer (kupiłem jak zwykle, więc proszę mnie nie piętnować). Póki co przeczytałem tylko wywiad z Nergalem i Aura Noir i oba mi się podobały.
Kompletnie się nie zgadzam. Mystic bardziej "true". Przy cenie 6,66 za numer, 7 Gates mimo swej mrocznej nazwy, NIE ISTNIEJE. Poza tym w Mystic udziela się sam Szatan, a w 7 Gates jeno jego nieporadne sługi.ultravox pisze: Kiedy podobne sugestie padały odnośnie Mystic Art, w którym pojawił się wywiad z Autopsy, to jakoś nikt się nie bulwersował ;) Widocznie 7 Gates jest bardziej "true" i "underground", więc metalowiec musi się "ogarnąć" i kupić, nawet jeśli mało co go w tej gazecie interesuje ;)
-
to to :) niektórzy z logiką mocno są na bakier, ale to już ich problem :)ultravox pisze:Jakie bzdurne porównanie... Może gdyby wyrywał z gazety kartki, to ktoś by na tym ucierpiał, ale nikt nic nie traci na tym, że koleś przeczyta sobie to co go interesuje w miejscu, które mu to umożliwia (napisz może do właścicieli Empiku, że ich pomysł na sklep, w którym można sobie przejrzeć gazetę przed zakupem jest "skrajnie wieśniacki"). Idiotyzmem jest dla mnie wydawanie 12zł na gazetę, jeśli kogoś interesują z niej cztery kartki. Kiedy podobne sugestie padały odnośnie Mystic Art, w którym pojawił się wywiad z Autopsy, to jakoś nikt się nie bulwersował ;) Widocznie 7 Gates jest bardziej "true" i "underground", więc metalowiec musi się "ogarnąć" i kupić, nawet jeśli mało co go w tej gazecie interesuje ;) Inne zachowania należy oczywiście "piętnować". Nie mówię tu o skrajnościach, kiedy koleś poci się przez godzinę czytając od deski do deski, żeby tylko zaoszczędzić te parę złotych, ale nie popadajmy w jakieś absurdy, że kupowanie gazety jest jakimś obowiązkiem.
- Lykantrop
Tak, bo to jest nielogiczne, że nie chcą kupować obsranych, naderwanych i zatłuszczonych od paluchów gazet. W dodatku po cenie sugerowanej przez wydawcę. Właściwie nie wiem po co te pretensje, powinienem się cieszyć, że W OGÓLE jest. Bo pamiętają pewnie jeszcze niektórzy takie czasy, kiedy kupienie czegokolwiek było nie lada wyzwaniem (na ten przykład golonka, że o sznyclu z indyka nie wspomnę).
Jeśli empikowi zależy na takiej polityce to niech zrobią kącik czytelnika, wrzucą tam po egzemplarzu każdego dostępnego tytułu na sklepie i problem rozwiązany.
Jeśli empikowi zależy na takiej polityce to niech zrobią kącik czytelnika, wrzucą tam po egzemplarzu każdego dostępnego tytułu na sklepie i problem rozwiązany.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95