Promocje poniżej pasa!

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dzikens
zaczyna szaleć

Re: Promocje poniżej pasa!

20-08-2013, 09:46

evildead pisze:tak z innej paki: jest na ebay sklep o nazwie "blowitoutahere" - ceny mają często takie, że aż się zastanawiam czy to legalny stuff... żeby to była tylko klasyka (ACT III Death Angel za 1,5$, jakieś Voivody w podobnej cenie) ale płyty z 2011-2012 roku też o 30% taniej niż reszta świata (wyhaczyłem u nich Om i The Soft Moon <10$). Z drugiej strony przemiał mają taki, że wątpię żeby to był jakiś wałek. Ale poniżej pasa są zdecydowanie :)
Mam nadzieję, że to żaden przekręt, bom wczoraj zrobił małe zamówienie. Zdaje się, że ktoś ich tu już wcześniej polecał, a jedyny minus to oczekiwanie na dostawę (3-4 tygodnie chyba).
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
forfiter
rozkręca się

20-08-2013, 13:20

Z płytami od 'blowitoutahere' jest wszystko OK, ale na przesyłkę czeka się miesiąc lub dłużej.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

21-08-2013, 20:59

Do mnie płytka szła równy miesiąc.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Drone

21-08-2013, 21:00

Dzięki, skorzystałem i zalecam skorzystać innym!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Wódz 10
rasowy masterfulowicz

24-08-2013, 14:56

Marian, cos dla ciebie:

Obrazek
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
Awatar użytkownika
Blackwinged
postuje jak opętany!
Kontakt:

01-09-2013, 16:07

No ja z blowitoutahere zakupiłem Deicide `Legion` + `Once Upon The Cross` ponad miesiac temu,bo nowe zafoliowane kompakty za śmieszną kasę po ponad 14 i 16 zeta.Ostatnio wziąłem od nich też za śmieszną kasę Cryptopsy `Whisper Supremacy`cd,ale teraz powoli się wkurzam.bo już 1 wrzesień ,a paki nie ma - wysłali niby 1 sierpnia.Obym się wkrótce miło rozczarował i żeby doszła.
Destroy your life for Noisecore!
Awatar użytkownika
Sybir

07-09-2013, 00:58

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
abstract
postuje jak opętany!

07-09-2013, 10:34

Awatar użytkownika
Sybir

07-09-2013, 10:57

Ale Sova już tego nie ma, a towar wart tej ceny ;) Ja osobiście też zapłaciłem za BaM mniej, niż w powyższej ofercie, ale głowy nie dam.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

07-09-2013, 23:09

ostatnio szukalem brakujacej plyty do mojej kolekcji anaaal nathrakh - passion - doskonalej plyty z napierdolem na najwyzszym mozliwym poziomie, gdzie sam arcygenialny kawalek Paragon Pariah zasluguje na to by miec go na plycie kompaktowej cd i slady zaprowadzily mnie na portal allegro gdzie mozna ja kupic za 30 polskich nowych zlotych, mysle sobie no spoko, ale jak juz kupuje tam to moze od razu kupic caly pakiet, bo po co bulic az tyle za wysylke jak mozna rozsadnie rozlozyc sobie koszty i kupic kilka plyt na raz. wiec ze znanych, kiedys zaslyszanych plyt u tego sprzedajacego widze nową mgłę - z sercami skierowanymi dla nikogo ;_; no solace, tez podobna kwota 30 zlociszy. ten sprzedajacy to mlignantvoices wiec chyba jakas wytwornia promowana na tym forum? kupic/czekac na lepsze okazje? moze da rade dostac taniej? jeszcze jest info, ze malignantvoices jest na wakacjach wiec bedzie trzeba troche poczekac na wysylke? sam nie wiem co o tym myslec...
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
Sybir

07-09-2013, 23:29

Na wysyłkę będzie trzeba poczekać do powrotu Szanownego Sovy z wojaży. Ale gdy już wróci, to będzie to prawdziwy wysyłkowy blitzkrieg, bez pocztowego no solace. Tyle słowem komentarza, tematu zakupu Passion nie podniosę, sorensen.
Awatar użytkownika
Blackwinged
postuje jak opętany!
Kontakt:

07-09-2013, 23:30

Płyta noisecore`owych Bogów za 10 zeta.Ale wstyd:)Brać w ciemno.

http://allegro.pl/a-c-40-more-reasons-t ... 87495.html
Destroy your life for Noisecore!
Awatar użytkownika
COFFIN

19-09-2013, 21:32

Rejwan pisze:wiec ze znanych, kiedys zaslyszanych plyt u tego sprzedajacego widze nową mgłę - z sercami skierowanymi dla nikogo ;_; no solace, tez podobna kwota 30 zlociszy. ten sprzedajacy to mlignantvoices wiec chyba jakas wytwornia promowana na tym forum? kupic/czekac na lepsze okazje? moze da rade dostac taniej? jeszcze jest info, ze malignantvoices jest na wakacjach wiec bedzie trzeba troche poczekac na wysylke? sam nie wiem co o tym myslec...
Oplułem piwem monitor:D
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

19-09-2013, 22:36

Rejwan pisze:ostatnio szukalem brakujacej plyty do mojej kolekcji anaaal nathrakh - passion - doskonalej plyty z napierdolem na najwyzszym mozliwym poziomie, gdzie sam arcygenialny kawalek Paragon Pariah zasluguje na to by miec go na plycie kompaktowej cd i slady zaprowadzily mnie na portal allegro gdzie mozna ja kupic za 30 polskich nowych zlotych, mysle sobie no spoko, ale jak juz kupuje tam to moze od razu kupic caly pakiet, bo po co bulic az tyle za wysylke jak mozna rozsadnie rozlozyc sobie koszty i kupic kilka plyt na raz. wiec ze znanych, kiedys zaslyszanych plyt u tego sprzedajacego widze nową mgłę - z sercami skierowanymi dla nikogo ;_; no solace, tez podobna kwota 30 zlociszy. ten sprzedajacy to mlignantvoices wiec chyba jakas wytwornia promowana na tym forum? kupic/czekac na lepsze okazje? moze da rade dostac taniej? jeszcze jest info, ze malignantvoices jest na wakacjach wiec bedzie trzeba troche poczekac na wysylke? sam nie wiem co o tym myslec...
Szczerze odradzam tam kupować. Koleś nie dość, że płyty ma w dobrych cenach, towar zawsze zgodny z opisem, koszty wysyłki niskie, sama wysyłka błyskawiczna, towar świetnie zabezpieczony, no i jeszcze nie zwleka z wystawieniem komentarza ;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Lykantrop

19-09-2013, 22:40

O, Castor, wytrzeźwiałeś już?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

19-09-2013, 22:51

Chłopie, kiedy ja byłem pijany? :) Nie pamiętam ;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Lurtz
postuje jak opętany!

20-09-2013, 20:18

COFFIN pisze:
Rejwan pisze:wiec ze znanych, kiedys zaslyszanych plyt u tego sprzedajacego widze nową mgłę - z sercami skierowanymi dla nikogo ;_; no solace, tez podobna kwota 30 zlociszy. ten sprzedajacy to mlignantvoices wiec chyba jakas wytwornia promowana na tym forum? kupic/czekac na lepsze okazje? moze da rade dostac taniej? jeszcze jest info, ze malignantvoices jest na wakacjach wiec bedzie trzeba troche poczekac na wysylke? sam nie wiem co o tym myslec...
Oplułem piwem monitor:D
szkoda piwa :(
opluj woda :)
ODPOWIEDZ