7 GATES

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: 7 GATES

07-03-2012, 16:05

yossarian84 pisze:
nicram pisze:żałosni są ludzie którzy czytają w empiku...
Co ty pierdzielisz? Na chuj mam wydawać kasę na gazetę, w której interesują mnie 2-3 wywiady? Jedyna trafiająca w moje szerokie gusta gazeta muzyczna w tym kraju to był "BRUM". Jakby się ukazywal do dzisiaj to bym kupował, ale sie nie ukazuje, więc pierdolę wydawanie kasy na inne pisma. Ale masz chłopie problemy.
Powtórze po raz kolejny : jezusie, ale głupi ci metalowcy :)
Ide zaraz do empiku i se czytnę :)

Plakat Graveland, LOOOL, co za dziecinada. Powiesicie sobie Darkena nad łóżkiem?
nie podniecaj sie tak. czytanie gazety w sklepie jest wedlug mnie co najmniej dziwne. ani to komfortowe ani przyjemne a nikt chyba nie jest tak biedny zeby nie wydac glupich 10 zlotych na gazete.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

07-03-2012, 16:12

[V] pisze: nie podniecaj sie tak. czytanie gazety w sklepie jest wedlug mnie co najmniej dziwne. ani to komfortowe ani przyjemne a nikt chyba nie jest tak biedny zeby nie wydac glupich 10 zlotych na gazete.
Ja jestem bezrobotny, stać mnie tylko na piwo :) Owszem, jakby to była gazeta taka jak Brum, którą czytałem niemal od deski do deski, to bym wydał te 10 zł bez żalu. Tylko Rock też kiedyś kupowałem przez kilka lat, ale odkąd zmienili nazwe i zaczęli pisać o jakichś nowych rockowych wynalazkach, w których grają kolesie z grzywkami, to sobie odpuściłem i Teraz Rock czytuję sobie w bardzo komfortowych warunkach na wygodnym fotelu w bibliotece, gdzie teoretycznie mogę nawet przesiedzieć pół dnia i nikogo to nie obchodzi. Zresztą mam tam wygodniej niż w domu :D Akurat 7 Gates tam nie mają, więc czytuję w empiku. Nic mi się nie stanie jak sobie postoję 20 minut.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

07-03-2012, 16:23

Przede wszystkim (chociaż to nie wszystkie) – wywiady z: Aborted, Ahab, Anal Blasphemy,
Aura Noir, Bastard Priest, Bonded By Blood, Calm Hatchery, Demonical, Deep Desolation, Enclave,
Evile, Evocation, Exhalation, Flame, Kypc, Moonsorrow, Nagative Plane, Obscura, Onslaught,
Panychida, Requiem, Stillborn, Tribulation, Throne of Katharsis, Vomitory, Zoroaster…
LOL, nie slucham żadnego z powyższych, a większości to nawet nie znam :) Czytnę sobie wywiad z Adasiem i chyba to wszystko co mnie zainteresuje w nowym 7 Gates...
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

07-03-2012, 16:28

yossarian84 pisze:Akurat 7 Gates tam nie mają, więc czytuję w empiku. Nic mi się nie stanie jak sobie postoję 20 minut.
No i dobra, miej z tego radochę, nie zmienia to jednak faktu, że takie postepowanie jest skrajnym wieśniactwem, które należy pietnować.
Podąrzając Twoim tokiem myślenia najlepiej jest wpierdolić się do sklepu i np. wyciagnąć sobie kromkę chleba z całej paczki, pózniej do tego 2 plasterki z paczki wedliny i wpierdolic tak powstala kanapke nie placac za te produkty, bo przeciez interesowala mnie tylko jedna kanapka powstala z jednej kromki i dwóch plasterków, a nie caly bochenek i cala paczka szynki.
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-03-2012, 16:32

Tymothy pisze:
yossarian84 pisze:Akurat 7 Gates tam nie mają, więc czytuję w empiku. Nic mi się nie stanie jak sobie postoję 20 minut.
No i dobra, miej z tego radochę, nie zmienia to jednak faktu, że takie postepowanie jest skrajnym wieśniactwem, które należy pietnować.
Podąrzając Twoim tokiem myślenia najlepiej jest wpierdolić się do sklepu i np. wyciagnąć sobie kromkę chleba z całej paczki, pózniej do tego 2 plasterki z paczki wedliny i wpierdolic tak powstala kanapke nie placac za te produkty, bo przeciez interesowala mnie tylko jedna kanapka powstala z jednej kromki i dwóch plasterków, a nie caly bochenek i cala paczka szynki.
Fajny przepis na szybkie danie dla zapracowanych :D
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Lykantrop

07-03-2012, 16:41

Tymothy pisze:
O, i to jest bardzo wdzięczne ukazanie problemu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

07-03-2012, 16:44

ta, a dla spóźnialskich zostaje ostatni egzemplarz, który jest tak wyjebany, że aż wstyd z tym do kasy iść.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
olo1972
postuje jak opętany!

07-03-2012, 17:38

Glene pisze:WLasnie nowy numer do mnie przyszedl, biore sie do lektury.Adas tak dumnie i groznie z okladki spoglada:)Ha nawet plakat Graveland jest:D
Już kiedyś był plakacik Graveland,ale za cholerę nie pamiętam czy w 7G?
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

07-03-2012, 18:54

Hehe, Darken trzyma miecza na tym plakacie i tyle :) Te plakaty zawsze mi psuly przyjemnośc przeglądania tego pisma , bo kojarzyły mi sie z jakimis 17-sto letnimi prawdziwkami, co to słuchaja blek metalu od pół roku i koniecznie chca sobie zawiesić nad łóżkiem zdjęcie z umalowanym kolesiem. Taki Bravo stajl :)
Ale dobra, jakby byl plakat z The Cure to sam bym kupił, więc nie będę tu cwaniakował :)

Chujowy ten wywiad z Nergalem. Przypomina wywiady do tych wszystkich kolorowych pism.
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

07-03-2012, 18:57

No dobra, ale akurat w Empiku udostępniają te gazety do czytania. U mnie nawet co jakiś czas bywają kanapy i stołki by sobie usiąść i poczytać. Poza tym jak kolegę interesuje tylko i wyłącznie wywiad z Darskim (3 kartki) to nie dziwię się, że nie kupi całej gazety.

Ja np. czasem przeglądam w Empiku sprowadzanego z UK Metal Hammera, bo nie kupię gazety za 50 złotych (tak, tyle kosztuje).

Ale jeśli ktoś czyta całą gazetę i nie chce jej kupić, to fakt, postawa jest godna pożałowania.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

07-03-2012, 19:01

Tymothy pisze:
Oj tak... I stoją takie padalce, wymacają paluchami, ubrudzą i odłożą z powrotem.
535

07-03-2012, 19:18

Mnie drażni w tym piśmie jedna sprawa. Plakaty są drukowane nie w środku, tylko gdzieś z boku, na dwóch różnych stronach. Chciałem sobie powiesić plakacik VADER i co k...a, mam se go taśmą podkleić? Amatorka. Jak ja teraz te palety "zgram" i jak to coś, sklejone będzie się prezentować w antyramie o wartości pięciu numerów?

Co do czytania. Ja najbardziej jednak lubię czytać w pozycji siedzącej , ze spodniami opuszczonymi swobodnie w okolice łydek. Jak się zapewne domyślacie, w miarę rozsądny człowiek nie przyjmuje takiej pozycji w Empiku, choć nie jest to zupełnie niewykonalne.
Inną sprawą jest to, że część osobników odpowiadających na pytania ... a nie bedę kończył.
Nowego numeru jeszcze nie mam. Chyba zamówię pocztą. Trochę się wstydzę kupować gazetę z Nergalem na okładce. Może Żonę poproszę.
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

07-03-2012, 19:20

535 pisze:Mnie drażni w tym piśmie jedna sprawa. Plakaty są drukowane nie w środku, tylko gdzieś z boku, na dwóch różnych stronach. Chciałem sobie powiesić plakacik VADER i co k...a, mam se go taśmą podkleić? Amatorka. Jak ja teraz te palety "zgram" i jak to coś, sklejone będzie się prezentować w antyramie o wartości pięciu numerów?

Co do czytania. Ja najbardziej jednak lubię czytać w pozycji siedzącej , ze spodniami opuszczonymi swobodnie w okolice łydek. Jak się zapewne domyślacie, w miarę rozsądny człowiek nie przyjmuje takiej pozycji w Empiku, choć nie jest to zupełnie niewykonalne.
Inną sprawą jest to, że część osobników odpowiadających na pytania ... a nie bedę kończył.
Nowego numeru jeszcze nie mam. Chyba zamówię pocztą. Trochę się wstydzę kupować gazetę z Nergalem na okładce. Może Żonę poproszę.
Fragment z żona mnie zabil hahaha. Kurde tyle sie pisze że zine i inne magazyny metalowe czyta się na kiblu. Kurde czy ja jestem jedyny, który w życiu nie przeczytał pól strony na klopie??
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

07-03-2012, 19:20

535 pisze: Co do czytania. Ja najbardziej jednak lubię czytać w pozycji siedzącej , ze spodniami opuszczonymi swobodnie w okolice łydek.
Mój człowiek od warunków do czytania gazet ;)

Jedyną inną opcją jest dla mnie kafejka podczas lunchu.

metalized pisze:Kurde czy ja jestem jedyny, który w życiu nie przeczytał pól strony na klopie??
To co robisz podczas chwil skupienia?!?!
Give birth to something dead
Give birth to something old
535

07-03-2012, 19:23

metalized pisze: Fragment z żona mnie zabil hahaha. Kurde tyle sie pisze że zine i inne magazyny metalowe czyta się na kiblu. Kurde czy ja jestem jedyny, który w życiu nie przeczytał pól strony na klopie??
Widocznie nie celebrujesz aktu wypróżnienia. Podobnie jak gołąb "co strach, to trach".
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

07-03-2012, 19:33

Ano widocznie nie celebruje - obiecuję poprawę hahha. Podczas chwili skupienia sie skupiam aby pamietać po skończonej czynności o podtarciu haha- wykruszanie długo trwa. A tak serio to nic ewentualnie czasami pogrzebie w telefonie, można szybkiego posta na martwym chuju np zostawic :D
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

07-03-2012, 19:35

metalized pisze:jestem jedyny, który w życiu nie przeczytał pól strony na klopie??
Nie. Nigdy nie czaiłem tego kultu czytania podczas srania. Nie wiem ile wy sracie, ale ja tylko kilkanaście sekund, a jakoś srednio mnie interesuje siedzenie na kiblu wśród zapachu gówna.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

07-03-2012, 19:36

yossarian84 pisze:
metalized pisze:jestem jedyny, który w życiu nie przeczytał pól strony na klopie??
Nie. Nigdy nie czaiłem tego kultu czytania podczas srania. Nie wiem ile wy sracie, ale ja tylko kilkanaście sekund, a jakoś srednio mnie interesuje siedzenie na kiblu wśród zapachu gówna.
Spłuczka toaletowa to mechanizm spustowy wody złożony z jednego zaworu (zazwyczaj start/stop) uruchamianego za pomocą przycisku lub dźwigni otwierającej przepływ wody. Po napełnieniu całego zbiornika spustowego zawór zostaje zamknięty automatycznie przy pomocy pływaka. Na rysunku przedstawiono azjatycki typ systemu spłukującego, który jest podobny do europejskiego.

Istnieją również spłuczki toaletowe tzw. ciśnieniowe, budową przypominające zawór, otwierany przez naciśnięcie dźwigni a zamykany poprzez sprężynę. Nazywane są one automatami spłukującymi.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-03-2012, 19:37

yossarian84 pisze:
dlatego pewnie masz kamienie kałowe, które zatruwając Twój organizm, zatruwają również Twój mózg...
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

07-03-2012, 19:42

kamienie sramienie, nie narzekam na obecnośc w/w kamulców - w pracy celebruje rytuał defekacji więc raczej gra hahaha. W domu nie ma czasu raczej na takie zbytki :D
P.J.E.C.
ODPOWIEDZ