Promocje poniżej pasa!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Re: Promocje poniżej pasa!
Zawsze można też zainwestować we wsparcie narodowego socjalizmusa, tutaj na ten przykład
http://lss.otwarte24.pl/4255,Black-Witc ... anic-Might
http://lss.otwarte24.pl/4255,Black-Witc ... anic-Might
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
Dzisiaj w Saturnie natknąłem się na reedycje płyt Sepultury. Cena 62 z groszem za sztukę. Czyżby rysował nam się nowy trend, którego efektem ma być ocalenie rynku?
Bardzo dobrze - dobra muzyka powinna kosztować. Gdyby to ode mnie zależało to płyty były po 100 zł, a tych co udostępniają ją w sieci wsadzałbym do więzień na 20-30 lat.
- Castor
Ceny płyt Slayera też poszły w górę. Chyba faktycznie coś jest na rzeczy.535 pisze:Dzisiaj w Saturnie natknąłem się na reedycje płyt Sepultury. Cena 62 z groszem za sztukę. Czyżby rysował nam się nowy trend, którego efektem ma być ocalenie rynku?

Ogólnie jest jakby drożej. Ktoś czyta ten temat. Panie Szefie. Kasujemy!!!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- krz63
Dokładnie, płyty powinny kosztować w detalu po 100, a hurcie po 5,- peelenów.Maria Konopnicka pisze:Bardzo dobrze - dobra muzyka powinna kosztować. Gdyby to ode mnie zależało to płyty były po 100 zł, a tych co udostępniają ją w sieci wsadzałbym do więzień na 20-30 lat.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Wtedy otworzyłbym sklep z płytami, w którym sam bym robił zakupy i zarabiał w ten sposób 95 zł na każdej sprzedanej płycie :) Szybko stałbym się milionerem :))))
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ale niby jaki jest cel w utrudnianiu ludziom poznawania owej dobrej muzyki?Maria Konopnicka pisze:Bardzo dobrze - dobra muzyka powinna kosztować. Gdyby to ode mnie zależało to płyty były po 100 zł, a tych co udostępniają ją w sieci wsadzałbym do więzień na 20-30 lat.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Maria chce się poczuć elitarny ;]yossarian84 pisze:Ale niby jaki jest cel w utrudnianiu ludziom poznawania owej dobrej muzyki?Maria Konopnicka pisze:Bardzo dobrze - dobra muzyka powinna kosztować. Gdyby to ode mnie zależało to płyty były po 100 zł, a tych co udostępniają ją w sieci wsadzałbym do więzień na 20-30 lat.
Coś tam było! Człowiek!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Jak zawsze, a słoma z dupy i kompleksy i tak wystają.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Re:
Zapomniał jak na wentyle brakowało i z buta na targ musiał dymać. Nie, nie, przepraszam, wycofuję "dymać". W 1992 jeszcze nie wiedział, że tak można.Skaut pisze:Maria chce się poczuć elitarny ;]yossarian84 pisze:Ale niby jaki jest cel w utrudnianiu ludziom poznawania owej dobrej muzyki?Maria Konopnicka pisze:Bardzo dobrze - dobra muzyka powinna kosztować. Gdyby to ode mnie zależało to płyty były po 100 zł, a tych co udostępniają ją w sieci wsadzałbym do więzień na 20-30 lat.
Re: Re:
Fakt. Głupi buc ze mnie. Przecież jak widział, że flak, to chyba nie jechał na obręczach?ramonoth pisze:Mógł już wiedzieć.535 pisze:Zapomniał jak na wentyle brakowało i z buta na targ musiał dymać. Nie, nie, przepraszam, wycofuję "dymać". W 1992 jeszcze nie wiedział, że tak można.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A skąd wiesz, że od razu flak?
Jak wentyl puszcza to jaki będzie efekt? Flak, kicha, pompowanie jest zbytecznym wysiłkiem.
- Sybir
Jeszczeście nie wykupili dwójki Execration u Hellthrashera? ;)
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=1373
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=1373
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- evildead
tak z innej paki: jest na ebay sklep o nazwie "blowitoutahere" - ceny mają często takie, że aż się zastanawiam czy to legalny stuff... żeby to była tylko klasyka (ACT III Death Angel za 1,5$, jakieś Voivody w podobnej cenie) ale płyty z 2011-2012 roku też o 30% taniej niż reszta świata (wyhaczyłem u nich Om i The Soft Moon <10$). Z drugiej strony przemiał mają taki, że wątpię żeby to był jakiś wałek. Ale poniżej pasa są zdecydowanie :)
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Drone
Kupowałem u niego epkę Newsteda i wszystko było bdb!evildead pisze:tak z innej paki: jest na ebay sklep o nazwie "blowitoutahere" - ceny mają często takie, że aż się zastanawiam czy to legalny stuff... żeby to była tylko klasyka (ACT III Death Angel za 1,5$, jakieś Voivody w podobnej cenie) ale płyty z 2011-2012 roku też o 30% taniej niż reszta świata (wyhaczyłem u nich Om i The Soft Moon <10$). Z drugiej strony przemiał mają taki, że wątpię żeby to był jakiś wałek. Ale poniżej pasa są zdecydowanie :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.