Witching Hour Productions
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Witching Hour Productions
^ Czyli zamiast bolu uszuw maja bul dupki?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
Informujemy iż istnieje możliwość zamiany :
VADER-"THE ULTIMATE INCANTATION" LP/CD na nową EPKĘ VADER - "IRON TIMES" 12"LP/CD która pojawi się oficjalnie 12 SIERPNIA. Wydanie również będzie limitowane w opcji DIE HARD z dodatkami w wersji 12" LP oraz CD i będzie dostępne jedynie w sklepie WHP. Oficjalna informacja na ten temat pojawi się ok 5lipca.
VADER-"THE ULTIMATE INCANTATION" LP/CD na nową EPKĘ VADER - "IRON TIMES" 12"LP/CD która pojawi się oficjalnie 12 SIERPNIA. Wydanie również będzie limitowane w opcji DIE HARD z dodatkami w wersji 12" LP oraz CD i będzie dostępne jedynie w sklepie WHP. Oficjalna informacja na ten temat pojawi się ok 5lipca.
Podoba mi się ten marketing. Z prawej nie wyszło, to bęc go z lewej. Bdb!
-
- zaczyna szaleć
Zamienił stryjęk pełne CD na króciutką EPkę :)
-
- zaczyna szaleć
http://store.witchinghour.pl/szukaj.htm ... odprod=tak" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
"Vader potwierdza iż jest w zwyżkowej formie! " he he
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
specjalna kostka, o ja pierdole, biorę całą setkę
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
- zaczyna szaleć
od miesiecy nie moge sie doprosic o zwrot kasy za preorder ktorego nie zrealizowali, tez tak macie? mam im wyslac zdechla rybe?
-
- postuje jak opętany!
Również.
-
- zaczyna szaleć
Ja mam tak samo. Nie odpisują na maile. Chuj wie czy przyślą mi EP Vader czy dostane zwrot kasy. Zero informacji.black jacket pisze:od miesiecy nie moge sie doprosic o zwrot kasy za preorder ktorego nie zrealizowali, tez tak macie? mam im wyslac zdechla rybe?
- BC/AD
- zaczyna szaleć
Tak samo
-
- zaczyna szaleć
Ja również czekam na zwrot za preorder Vadera TUI.
-
- świeżak
Ja odzyskałem w ten sposób:
- pierwsze pismo z wezwaniem do wykonania dzieła, tzn dostarczeniem towaru (w przypadku nie wykonania będę uprawniony do odstąpienia od umowy)
- drugie pismo z oświadczenie o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość (numer konta i kwota do zwrotu, czas 14dni, w przypadku braku zwrotu wysyłam przedsądowe wezwanie do zwrotu pieniędzy)
Przedsądowe wezwanie do zwrotu to ostanie pismo przed skierowaniem sprawy na drogę postępowania sądowego.
Po 14 dniach kase miałem na koncie i to był mój ostatni zakup czegokolwiek w WHP.
- pierwsze pismo z wezwaniem do wykonania dzieła, tzn dostarczeniem towaru (w przypadku nie wykonania będę uprawniony do odstąpienia od umowy)
- drugie pismo z oświadczenie o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość (numer konta i kwota do zwrotu, czas 14dni, w przypadku braku zwrotu wysyłam przedsądowe wezwanie do zwrotu pieniędzy)
Przedsądowe wezwanie do zwrotu to ostanie pismo przed skierowaniem sprawy na drogę postępowania sądowego.
Po 14 dniach kase miałem na koncie i to był mój ostatni zakup czegokolwiek w WHP.
- SATYROS
- w mackach Zła
Dziwię się, że wpłacacie kasę z wyprzedzeniem. Ja zawsze kupuję za pobraniem. Jest parę zł drożej, ale płacę za towar, który mam w ręce.
-
- mistrz forumowej ceremonii
SATYROS pisze:Dziwię się, że wpłacacie kasę z wyprzedzeniem. Ja zawsze kupuję za pobraniem. Jest parę zł drożej, ale płacę za towar, który mam w ręce.
jak wyżej
- shagwest
- zaczyna szaleć
Nie każdy zetknął się już z WHP i spodziewa się, że na każdym kroku będą go próbowali wyruchać. Ale jest nauczka na przyszłość.
So say we all.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Po prostu pierdolić ich preordery, bo z nimi naprawdę w chuja lecą. Kupuję tam tylko rzeczy, które miały już swoją premierę i naprawdę nie narzekam, bo tu już wszystko jest jak należy.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nigdy nie miałem problemów z WHP. Zawsze odpisywali na maile i szybko wysyłali paki. Ale to może dlatego, że ja tylko CD zamawiałem.
all the monsters will break your heart
-
- świeżak
Witching Hour Preorder
Dziwne rzeczy się tu dzieją, Zróbcie se pre order w Duplicate, to wam przejdzie narzekanie na babuszkę witching hour.