7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: 7 GATES
nie czytam recenzji(wiekszosc i tak jest gówno warta)kupuje prase muzyczna tylko dla wywiadów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pamiętam jak w jednym z Morbid Noizzów wysmarowano recenzję Diabolic gdzie nie było ani jednego słowa o muzyce, autor natomiast rozpisywał się o jakiś atomach, protonach i elektronach - do teraz nie wiem o co mu szło w tej recenzji. Lubię jak jest coś napisane z jajem, ale jest granica po przekroczeniu której mamy do czynienia z grafomaństwem. Z recenzji przynajmniej powinno dać się wywnioskować co dana kapela gra, kiedyś trzeba było zaufać gustowi recenzenta, teraz można większość sprawdzić za pomocą You tube.
-
- rasowy masterfulowicz
Ja czytam bo lubie wiedziec co inni ludzie sadza o plytach i konfrontowac moje opinie z opiniami innych. To jest tez glowny powod dla ktorego zagladam na masterfula.[V] pisze:nie czytam recenzji(wiekszosc i tak jest gówno warta)
I AM MORBID
- Lykantrop
Właśnie. Bo są tacy co by dali takiemu Destruction "Release..." 4/10, a Inferno (nie czeskiemu...) 10/10. I to są dopiero geniusze!Pöstmörtem pisze:najlepsze są oceny w skali 10. nie mówię że akurat w 7 gates tak jest, w Mystic Art bodajże takie sypią. skala 1-6 jest już tak wyśrubowana że ciężko się zdecydować czy dać 1,2,3,4,5 czy 6 a takie dupki sobie smarują od czapy 7/10 albo 4/10. i weź takiemu uwierz że on w ogóle tego słuchał..
już pomijam fakt że co druga nota to 9/10 lub 10/10. geniusze.
A tak już na poważnie to wszyscy potencjalni recenzenci powinni sobie przed napisaniem pierwszej recenzji zapoznać się z podręcznikiem do logiki praktycznej.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- brb
- postuje jak opętany!
jezu czy oni zawsze musza cos spierdolic? jak nie dwa razy te same wywiady to spis tresci pokrecony, literowek do cholery. nie wiem czy maja korekte przed wypuszczeniem tego do drukarni, jezeli tak to chce palic to co ten czlowiek :/
- Perversor
- zaczyna szaleć
:) pospiech nie jest wskazany w takich sprawach :D
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Metal.brb pisze:jezu czy oni zawsze musza cos spierdolic? jak nie dwa razy te same wywiady to spis tresci pokrecony, literowek do cholery. nie wiem czy maja korekte przed wypuszczeniem tego do drukarni, jezeli tak to chce palic to co ten czlowiek :/
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Glene
WLasnie nowy numer do mnie przyszedl, biore sie do lektury.Adas tak dumnie i groznie z okladki spoglada:)Ha nawet plakat Graveland jest:D
- metalized
Na razie ograniczyłem się do gimnazjalnego przekartkowania w koszalińskim m-pigu. Coś tam chyba do poczytania się znajdzie. Jeszcze kilka wizyt i magazyn przeczytany haha. Tylko stać się nie chce...
P.J.E.C.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
O ja piernicze jakie żenujące podejście, stać w empiku i gazetę czytać. Zamiast wydać te pare zł raz na kwartał (albo i nie) i sobie na spokojnie w domu przeczytać...metalized pisze:Na razie ograniczyłem się do gimnazjalnego przekartkowania w koszalińskim m-pigu. Coś tam chyba do poczytania się znajdzie. Jeszcze kilka wizyt i magazyn przeczytany haha. Tylko stać się nie chce...
Hello darkness, my old friend
-
A nie ma tam gdzie usiąść? Kurde, dawno nie czytałem żadnego papierzaka, a ten plakat Graveland kusi niemiłosiernie.metalized pisze:Na razie ograniczyłem się do gimnazjalnego przekartkowania w koszalińskim m-pigu. Coś tam chyba do poczytania się znajdzie. Jeszcze kilka wizyt i magazyn przeczytany haha. Tylko stać się nie chce...
-
no dokladnieTymothy pisze:O ja piernicze jakie żenujące podejście, stać w empiku i gazetę czytać. Zamiast wydać te pare zł raz na kwartał (albo i nie) i sobie na spokojnie w domu przeczytać...metalized pisze:Na razie ograniczyłem się do gimnazjalnego przekartkowania w koszalińskim m-pigu. Coś tam chyba do poczytania się znajdzie. Jeszcze kilka wizyt i magazyn przeczytany haha. Tylko stać się nie chce...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Lykantrop
Taa, a potem zostają po 3-4 egzemplarze danego tytułu, wymiętolone jak fajfus onanisty, z odciskami tłustych paluchów i nadającymi się co najwyżej do kominka na rozpałkę.nicram pisze:żałosni są ludzie którzy czytają w empiku...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
bez przesady panowie. przykładowo często interesuje mnie tylko jeden wywiad z takiego szmatławca, więc nie będę płacił 10 zeta (czy ile to tam kosztuje), tylko przeglądam sobie w wolnej chwili, skoro ktoś (sklep) mi daję taką możliwość. inna zupełnie sprawa, kiedy ktoś tam stoi 2 godziny i czyta wszystko od deski to deski, przy okazji rozpierdalając gazetę w strzępy, to jest "lekka" żenada :)
Rozumiem Cię. Ja tak robię jak chce obejrzeć cycki jakiejś celebrytki w magazynie, którego i tak nie kupię :) 7Gates kupuje nieregularnie, ale jak jestem w jakimś empiku/muzycznym i akurat jest to zawsze biorę. Narzekać nie będę, bo fajnie, że jest.Heretyk pisze:bez przesady panowie. przykładowo często interesuje mnie tylko jeden wywiad z takiego szmatławca, więc nie będę płacił 10 zeta (czy ile to tam kosztuje), tylko przeglądam sobie w wolnej chwili, skoro ktoś (sklep) mi daję taką możliwość.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
ja tam biore zawsze, i magazynuje, te kapele które dziś mnie nie interesują za kilka lat mogą, wiele razy tak miałem :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- metalized
Ale to szysko marudne hahaha.Zawsze kupowałem więc pewnie ten też kupie- tak sobie pierdoliłem nad ranem w pracy hahaha.
P.J.E.C.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Co ty pierdzielisz? Na chuj mam wydawać kasę na gazetę, w której interesują mnie 2-3 wywiady? Jedyna trafiająca w moje szerokie gusta gazeta muzyczna w tym kraju to był "BRUM". Jakby się ukazywal do dzisiaj to bym kupował, ale sie nie ukazuje, więc pierdolę wydawanie kasy na inne pisma. Ale masz chłopie problemy.nicram pisze:żałosni są ludzie którzy czytają w empiku...
Powtórze po raz kolejny : jezusie, ale głupi ci metalowcy :)
Ide zaraz do empiku i se czytnę :)
Plakat Graveland, LOOOL, co za dziecinada. Powiesicie sobie Darkena nad łóżkiem?
Ostatnio zmieniony 07-03-2012, 15:56 przez yossarian84, łącznie zmieniany 1 raz.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
już żem kupsił, podoba mnie się ale rzekomo kontrowersyjny i szczególnie dociekliwy wywiad z Adasiem mnie rozczarował.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "