nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: nie wiem /nie znam
SABATON - co to jest? Dzieci z gimnazjum teraz na kostkach noszą obok VADER i LINKIN PARK, wzmianki w TV, w gazetach, kumple którym bliżej do żelowania herów niż muzyki cośtam o tym mi przebąkują a ja nie wiem... przegapiłem jakiś szał?
Yare Yare Daze
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
hcpig pisze:SABATON - co to jest? Dzieci z gimnazjum teraz na kostkach noszą obok VADER i LINKIN PARK, wzmianki w TV, w gazetach, kumple którym bliżej do żelowania herów niż muzyki cośtam o tym mi przebąkują a ja nie wiem... przegapiłem jakiś szał?
to black thrash z Japonii... wokalista i lider jest znany ze swoich homoseksualnych sesji.
- hcpig
Jest tu jeden taki co się za ten niewinny żarcik Maleficja podkurwi 

Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
tam żarcik, sama prawda 

- Husar
- weteran forumowych bitew
Mortuary Drape. Nie znam nic, choc wstyd sie przyznac. Co waszym zdaniem warto uzbierac? Tylko stare materialy, czy ten nowy album tez. Ze starych co warto? Jakby komus sie chcialo niech naskrobie kilka slow o epach i dlugograjach. Dzieki
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Husar
- Najprzewielebniejszy
W temacie Mortuary Drape to chyba kopega trup jest fachowcem 

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Lykantrop
Głupio zabrzmi, ale potrzebuję fachowej porady czy warto zaczynać przygodę z Anathema, a jeśli tak to od czego. Za wszelkie porady i wytyczne serdeczne bóg zapłać.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Scaarph
warto, od serenades i pentecost III.
edit: crestfallen w smie też można. potem silent enigma, gdzie będziesz już miał pewne pojęcie dokąd to wszystko zmierza. potem eternity, alternative 4 i judgement i jeśli wejdzie to dalej jak leci, a jeśli nie wejdzie to zakończyć przygodę.
edit: crestfallen w smie też można. potem silent enigma, gdzie będziesz już miał pewne pojęcie dokąd to wszystko zmierza. potem eternity, alternative 4 i judgement i jeśli wejdzie to dalej jak leci, a jeśli nie wejdzie to zakończyć przygodę.
- Skaut
Obiektywnie, przy tej całej wycieczce po ich płytotece wyrzuciłbym w pizdu "Eternity", a jeśli już przy "The Silent Enigma" dostaniesz wymiotów, to dalej będzie dla Ciebie tylko gorzejScaarph pisze:warto, od serenades i pentecost III.

Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
czemu, ja myślę, że eternity to dosyć ważne OGNIWO, które, jak już chcemy się bawić w anathemę po prostu wypada znać.
- hcpig
"Ethereal Tomb" - ogólnie warto czy to zwykły poreaktywacyjny gniot bez startu do poprzedniczek?
Yare Yare Daze
- boroowa
gniotem tego bym nie nazwał, ale daleko temu nawet do przereklamowanej "Thresholds". A koło "The Key" / "The Science of Horror" to nawet nie stało.hcpig pisze:"Ethereal Tomb" - ogólnie warto czy to zwykły poreaktywacyjny gniot bez startu do poprzedniczek?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- twoja_stara_trotzky
dwa razy sobie CD kupowałem i dwa razy sprzedałem, wiec pewno coś w tym jest, że ta płyta ma tak słabą opinię... inna sprawa, że dwa razu kupowałem taniej i sprzedawałem drożej...hcpig pisze:"Ethereal Tomb" - ogólnie warto czy to zwykły poreaktywacyjny gniot bez startu do poprzedniczek?
- Bloodcult
Crass / Steve Ignorant
- Skaut
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
Jeśli nie podobał Ci się "Anno Domini" to szukaj szczęścia. Dla mnie słabizna i nieudany eksperyment.So_It_Is_Done pisze:Tormentor - Recipe Ferrum, warto?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- KreatoR
Re:
"Eternity"? Panie, daj pan spokój! sam Vincent mówi obecnie otwarcie, że nie jest jej w stanie słuchać ze względu na te "cierpiące wokale" i przeprodukowane w studio "klimaty".Skaut pisze:wypada dla uspokojenia sumienia, ale to po prostu najsłabszy album (wraz z AND)Scaarph pisze:czemu, ja myślę, że eternity to dosyć ważne OGNIWO, które, jak już chcemy się bawić w anathemę po prostu wypada znać.
-
Re: Re:
Ten album jest z jednej strony przekombinowany, a z drugiej nieco niedopracowany. Dla mnie to takie szukanie klimatu przy nagrywaniu, choć wiele pomysłów czy motywów zyskało sobie u mnie uznanie.KreatoR pisze:"Eternity"? Panie, daj pan spokój! sam Vincent mówi obecnie otwarcie, że nie jest jej w stanie słuchać ze względu na te "cierpiące wokale" i przeprodukowane w studio "klimaty".Skaut pisze:wypada dla uspokojenia sumienia, ale to po prostu najsłabszy album (wraz z AND)Scaarph pisze:czemu, ja myślę, że eternity to dosyć ważne OGNIWO, które, jak już chcemy się bawić w anathemę po prostu wypada znać.