7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: 7 GATES
Podoba mi się ,ze w końcu na początku wywiadu jest jasno napisane jaka to kapela. Układ graficzny bardzo się poprawił
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Właśnie dlatego od jakiegoś czasu już nie czytam wywiadów z Fenrizem. Nudy w chuj.[V] pisze:mowisz,ze mi chlopaki wywiad pocieli na kawaleczki?uuu,not good;DD
a co do Fenriza to ma swoją jazde i maniakalny stosunek odnosnie undergroundu,ta rozmowa która znalazła sie w nowym numerze wyszła calkiem fajnie moim zdaniem,ale zeby tez byc uczciwym musze przyznac,ze facet klepie mniej lub bardziej to samo od kilku lat i po trzech takich pogadankach na jakis czas mam dosc,przy okazji nowej plyty czas bedzie chyba wykrecic numer do Ted'a ktory nie zasypie mnie listą 500 heavy metalowych kapel których powinienem posłuchać i moze wytlusci w interesujacy sposób w jaki sposób on postrzega ewolucje i przyszlosc tego zespolu.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Pamietajcie, ze fenriz to jest grobowcem lat 80, nic od niego nowego nie uslyszycie
-
wiadomo. zresztą na początku się to bardzo fajnie czytało bo on ma niezłe poczucie humoru i wiedzę. ale co za dużo, to niezdrowo
- Lykantrop
Czasami powtarzając te 500 kapel z nurtu NWOBHM przypomni taką, która akurat przypomnienia i miejsca w encyklopedii wymaga. Kompletnie niedoceniony, punkowy English Dogs i ich jedyna klasyczna, power metalowa pozycja w dyskografii, tj. "Where Legend began" - ot, przykład 1szy lepszy z brzegu. Gdyby nie Fenriz pewnie już nigdy nie przypomniałbym sobie, że taka perła poniewiera się w stosie moich vinyli :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze byłoby super gdyby na początku recenzji pojawiał się podtytuł z określeniem lub chociaż przybliżeniem z jakim gatunkiem mamy do czynienia, ponieważ recenzje są czasem tak ogólnikowe, że nie idzie aby zrozumieć.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Dlatego właśnie często czytając recki od razu odsłuchuję z YT lub MS daną kapelę, coby wiedzieć z jaką muzyką mam do czynienia. :)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Nie mam na sraczyku komputera. :) To miejsce służy do wyciszenia.
- olo1972
- postuje jak opętany!
He he.Miałem dodać,że na kibelku właśnie recenzji nie czytam:)
- Lykantrop
Ale to też zwodnicze, bo w 7 Gates taka np. Marita Ci pisze, że kapela X gra i zżyna z Behemoth, a tymczasem, i owszem, zżyna ale z Arcturus i ostatniej płyty Emperor. :-)Only_True_Believers pisze:Jeszcze byłoby super gdyby na początku recenzji pojawiał się podtytuł z określeniem lub chociaż przybliżeniem z jakim gatunkiem mamy do czynienia, ponieważ recenzje są czasem tak ogólnikowe, że nie idzie aby zrozumieć.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Nie o to mi chodziło tylko np. black, death, inny chuj itp.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Wlasnie zabieram sie do lektury. Nie ma bata na pierwszy ogien idzie wywiad z Frontside. A z terminem dostepnosci magazynu moglibyscie byc troche bardziej dokladni. 2 tygodnie obsuwy to duzo. Chyba, ze wynikly jakies nieprzewidziane okolicznosci, to zrozumiem. :D
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wywiady z Pandemonium, Throneum bardzo dobre. Ujdzie wywiad z Vader, Incantation niemal dobry, tylko zabrakło odrobiny profesjonalizmu przy jego złożeniu i aby go dokończyć musimy ze strony 19 udać się na stronę 39. Jestem w trakcie zajebistej rozmowy z Darkthrone i JEB! Nagle wszystko urywa się w połowie zdania. Kurwaaaaaaaaaaaaaaaa! Niezłą komedią są recenzje, otóż dowiadujemy się z nich, że nowa epka morderców z CRIONICS jest równie dobra co "Macabre Eternal", obie wszak za 666 punktasów. Nader Sadek, Necrophagia, Iperyt i Pentagram oceniono na 444, a ostatni NOMAD na 222. Kurwa, co to jakaś parada mimów i klaunów z uszami na dupie? Czekam na przesyłkę z metalowym magazynem Leviego i Ryłko i myślę, że zmiażdżą Siedem Wrot na dzień dobry :-)
all the monsters will break your heart
-
o co chodzi z tym wywiadem z Darkthrone,tak pociety jest czy cus?:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Raczej ucięty - "Po prostu lubię robić coś, czego moi wrogowie z pewnością nie robią, ha ha ha ha...Nie" - tak się kończy rozmowa.
all the monsters will break your heart
-
chujowo:D wywiad bardzo obszerny,jak bedzie pociety to strzelam focha i publikuje tylko na masterfulu;DDDD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
- zahartowany metalizator
to już nie pierwszy raz taki motyw :) drażniło mnie to zawsze, a nie tylko 7gates na to choruje, całkiem powszechne to jest.
-
yep.dlatego robie swoja gazete;DDD
-
ostro :))))nicram pisze:Niezłą komedią są recenzje, otóż dowiadujemy się z nich, że nowa epka morderców z CRIONICS jest równie dobra co "Macabre Eternal", obie wszak za 666 punktasów. Nader Sadek, Necrophagia, Iperyt i Pentagram oceniono na 444, a ostatni NOMAD na 222. Kurwa, co to jakaś parada mimów i klaunów z uszami na dupie?
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
najlepsze są oceny w skali 10. nie mówię że akurat w 7 gates tak jest, w Mystic Art bodajże takie sypią. skala 1-6 jest już tak wyśrubowana że ciężko się zdecydować czy dać 1,2,3,4,5 czy 6 a takie dupki sobie smarują od czapy 7/10 albo 4/10. i weź takiemu uwierz że on w ogóle tego słuchał..
już pomijam fakt że co druga nota to 9/10 lub 10/10. geniusze.
już pomijam fakt że co druga nota to 9/10 lub 10/10. geniusze.