Kilgore pisze:VADER -"Future of The Past I & II " lp dostał już ktoś? Miały być po 14-tym.
mi napisali ze wyjdą w tym tygodniu (jutro) ale jak bedzie to sie okaże
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Kilgore pisze:VADER -"Future of The Past I & II " lp dostał już ktoś? Miały być po 14-tym.
I tak w kółko.... 14sty plus 2-3 dni to hmm...30sty lutego???? Przepraszam bardzo, ale póki co jestem wkurwiony. Tym bardziej wkurwiony, że nie było odpowiedzi na maila, a info o kolejnej obsuwie czytam tu. Święta idą i załoźe się źe przed zasraną wigilią boxa nadal nie będzie i przeto wkurw będzie do sześć sześć sześcianu. Za obecne opóźnienie żądam jako rekompensaty podwójnego wydania digi Future of the Past I & II , A CO!pogodancer pisze:Jest i kolejna część opowieściKaim pisze:Trachę się wkurwiłem ale za FoTP Vadera mogę poczekać.Witamy!
Z przykrością informujemy, iż wysyłka zamówień zawierająca przedmiot VADER – „Live In Necro Reich” SPECIAL BOX opóźni się i nastąpi po 25 listopada. Opóźnienie spowodowane jest kolejnym przesunięciem terminu produkcji płyt winylowych u producenta winyli, nadmienimy tylko, iż czekamy na realizację zamówienia u producenta ponad 5 miesięcy i nie mamy wpływu na kolejne terminy przesuwające datę produkcji, która pierwotnie była ustalona na 2-gi październik ( od tego czasu dostaliśmy już dwie kolejne daty przesunięcia produkcji).
Ze swojej strony dołożymy wszelkich starań aby zamówienia zostały wysłane błyskawicznie po otrzymaniu towaru od producenta.
Z związku z zaistniałą sytuacją, każde zamówienie będzie zawierało dodatkowo „świeżutkie” wznowienie CD płyty
VADER-„Future of The Past I” w formie digi pack. Wydawnictwo to będzie miało oficjalną premierę 14-stego Grudnia br.
Mamy nadzieję, iż ta informacja złagodzi czas oczekiwania na realizację zamówienia :-)
Witamy,
Niestety po raz kolejny jesteśmy zmuszeni do przesunięcie terminu wysyłki towaru ze względu na kolejne przesunięcie terminu produkcji płyt przez producenta vinyli,mamy jednak 100% zapewnienie iż płyty będą u nas
najpóźniej 14 Grudnia,nie mając zupełnie wpływu na całą sytuację zapewniamy, iż zrobimy wszystko aby wszystkie przesyłki dotarły do Państwa w 2-3 dni po otrzymaniu towaru z produkcji.
Jeszcze raz przepraszamy za całą sytuację ,licząc na zrozumienie, dodamy iż cały proces trwający 7 miesięcy po raz pierwszy postawił nas w sytuacji zupełniej bezradności.
Wczoraj albo w środę wysłałem maila z zapytaniem jaka będzie kolejna obsuwa (bo taka oczywiście już jest), póki co cisza, pewnie zarząd myśli jakie zająć stanowisko, żeby to wszystko jak najmniej chujowo brzmiało/wyglądało. A w ramach rekompensaty prędzej powciskają sraczkowatą babuszkę czy jak to się tam zwie... tak czy srak kwas pozostanieObscureband pisze: I tak w kółko.... 14sty plus 2-3 dni to hmm...30sty lutego???? Przepraszam bardzo, ale póki co jestem wkurwiony. Tym bardziej wkurwiony, że nie było odpowiedzi na maila, a info o kolejnej obsuwie czytam tu. Święta idą i załoźe się źe przed zasraną wigilią boxa nadal nie będzie i przeto wkurw będzie do sześć sześć sześcianu. Za obecne opóźnienie żądam jako rekompensaty podwójnego wydania digi Future of the Past I & II , A CO!
batiuszka to 300 plackow, a vader to 4 x 500 - trudniej sie wcisnacNecropunk pisze:Grunt, że wajnyl Batiuszki wyszedł na czas.
To mój pierwszy deal z WHP i od razu się naciąłem na taką sytuację. Mam nadzieję, że cisza ze ich strony wynika stąd że zapierdniczają jak ludki w amazonie pakując te boxy. Jeśli płyt faktycznie nie ma, to mam zajebiaszczą propozycję. Skoro WHP nie potrafi sobie poradzić z tą tłocznią winyli to bardzo bym prosił o podanie namiarów tej firmy. Sam się dowiem co to za ściemy się nam wciska. Raz dorwałem adres od wydawcy do firmy która tłoczy płyty cd. Powód był taki że płyty były uciapane odciskami palców mimo że na pudłach była folia fabryczna. Kulturalnie ze szczególnym sqrwysyństwem napisałem maila do szefowej tłoczni i jako załącznik podesłałem film umieszczony przez nich w sieci, na którym pracownik nosi pakiety płyt bez rękawiczek, tym samym zostawiając swoje odciski palcy i pewnie paznokci też. Co to kurwa ma być? Towar nowy ale uciapany? A więc BART dawaj te namiary do tłoczni a sam zadzwonię/napiszę i zdam tu relację co mi powiedzieli na temat winyli. 500 osób czeka na boxa i niektórym nerwy puszczają.pogodancer pisze:Wczoraj albo w środę wysłałem maila z zapytaniem jaka będzie kolejna obsuwa (bo taka oczywiście już jest), póki co cisza, pewnie zarząd myśli jakie zająć stanowisko, żeby to wszystko jak najmniej chujowo brzmiało/wyglądało. A w ramach rekompensaty prędzej powciskają sraczkowatą babuszkę czy jak to się tam zwie... tak czy srak kwas pozostanieObscureband pisze: I tak w kółko.... 14sty plus 2-3 dni to hmm...30sty lutego???? Przepraszam bardzo, ale póki co jestem wkurwiony. Tym bardziej wkurwiony, że nie było odpowiedzi na maila, a info o kolejnej obsuwie czytam tu. Święta idą i załoźe się źe przed zasraną wigilią boxa nadal nie będzie i przeto wkurw będzie do sześć sześć sześcianu. Za obecne opóźnienie żądam jako rekompensaty podwójnego wydania digi Future of the Past I & II , A CO!
poszło, soczysty kop:):)majeku pisze:To Witching Hour Productions to jakaś pierdolona amatorszczyzna. Ktoś to potrafi kopnąć w dupę?
dalej dupaKilgore pisze:VADER -"Future of The Past I & II " lp dostał już ktoś? Miały być po 14-tym.
Na maila oczywiście nadal zero odpowiedzi. Wyjebane po całości na klientów. Ale sranie spamem, zapowiedziami, obniżkami to dobrze wychodzi. Jeszcze kilka tygodni i będę żądał zwrotu zainwestowanej kwoty. Sorry Bart ... ale chyba nas dymasz bez mydła. I dawaj ten adres do tłoczni jeśli nie masz nic na sumieniu!Tymothy pisze:Nigdy nie miałem z nimi problemów. Co prawda raz zamiast wersji die hard wysłali zwykłą, ale zanim paka do mnie dotarła sami mi o tym napisali, przeprosili i się dogadaliśmy :)
Kilgore pisze:dalej dupaKilgore pisze:VADER -"Future of The Past I & II " lp dostał już ktoś? Miały być po 14-tym.