Witching Hour Productions

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Witching Hour Productions

17-12-2015, 22:48

Kilgore pisze:VADER -"Future of The Past I & II " lp dostał już ktoś? Miały być po 14-tym.

mi napisali ze wyjdą w tym tygodniu (jutro) ale jak bedzie to sie okaże
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Obscureband
zaczyna szaleć

18-12-2015, 21:55

pogodancer pisze:
Kaim pisze:
Witamy!
Z przykrością informujemy, iż wysyłka zamówień zawierająca przedmiot VADER – „Live In Necro Reich” SPECIAL BOX opóźni się i nastąpi po 25 listopada. Opóźnienie spowodowane jest kolejnym przesunięciem terminu produkcji płyt winylowych u producenta winyli, nadmienimy tylko, iż czekamy na realizację zamówienia u producenta ponad 5 miesięcy i nie mamy wpływu na kolejne terminy przesuwające datę produkcji, która pierwotnie była ustalona na 2-gi październik ( od tego czasu dostaliśmy już dwie kolejne daty przesunięcia produkcji).

Ze swojej strony dołożymy wszelkich starań aby zamówienia zostały wysłane błyskawicznie po otrzymaniu towaru od producenta.

Z związku z zaistniałą sytuacją, każde zamówienie będzie zawierało dodatkowo „świeżutkie” wznowienie CD płyty
VADER-„Future of The Past I” w formie digi pack. Wydawnictwo to będzie miało oficjalną premierę 14-stego Grudnia br.

Mamy nadzieję, iż ta informacja złagodzi czas oczekiwania na realizację zamówienia :-)
Trachę się wkurwiłem ale za FoTP Vadera mogę poczekać.
Jest i kolejna część opowieści
Witamy,
Niestety po raz kolejny jesteśmy zmuszeni do przesunięcie terminu wysyłki towaru ze względu na kolejne przesunięcie terminu produkcji płyt przez producenta vinyli,mamy jednak 100% zapewnienie iż płyty będą u nas
najpóźniej 14 Grudnia,nie mając zupełnie wpływu na całą sytuację zapewniamy, iż zrobimy wszystko aby wszystkie przesyłki dotarły do Państwa w 2-3 dni po otrzymaniu towaru z produkcji.
Jeszcze raz przepraszamy za całą sytuację ,licząc na zrozumienie, dodamy iż cały proces trwający 7 miesięcy po raz pierwszy postawił nas w sytuacji zupełniej bezradności.
I tak w kółko.... 14sty plus 2-3 dni to hmm...30sty lutego???? Przepraszam bardzo, ale póki co jestem wkurwiony. Tym bardziej wkurwiony, że nie było odpowiedzi na maila, a info o kolejnej obsuwie czytam tu. Święta idą i załoźe się źe przed zasraną wigilią boxa nadal nie będzie i przeto wkurw będzie do sześć sześć sześcianu. Za obecne opóźnienie żądam jako rekompensaty podwójnego wydania digi Future of the Past I & II , A CO!
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
Necropunk
w mackach Zła

18-12-2015, 22:07

Grunt, że wajnyl Batiuszki wyszedł na czas.
Awatar użytkownika
manieczki

18-12-2015, 22:08

Pedzony, tfu tloczony w podlaskim lasku BEZ AKCYZY
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

18-12-2015, 22:14

Obscureband pisze: I tak w kółko.... 14sty plus 2-3 dni to hmm...30sty lutego???? Przepraszam bardzo, ale póki co jestem wkurwiony. Tym bardziej wkurwiony, że nie było odpowiedzi na maila, a info o kolejnej obsuwie czytam tu. Święta idą i załoźe się źe przed zasraną wigilią boxa nadal nie będzie i przeto wkurw będzie do sześć sześć sześcianu. Za obecne opóźnienie żądam jako rekompensaty podwójnego wydania digi Future of the Past I & II , A CO!
Wczoraj albo w środę wysłałem maila z zapytaniem jaka będzie kolejna obsuwa (bo taka oczywiście już jest), póki co cisza, pewnie zarząd myśli jakie zająć stanowisko, żeby to wszystko jak najmniej chujowo brzmiało/wyglądało. A w ramach rekompensaty prędzej powciskają sraczkowatą babuszkę czy jak to się tam zwie... tak czy srak kwas pozostanie
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

18-12-2015, 22:53

Necropunk pisze:Grunt, że wajnyl Batiuszki wyszedł na czas.
batiuszka to 300 plackow, a vader to 4 x 500 - trudniej sie wcisnac
Guilty of being right
Obscureband
zaczyna szaleć

19-12-2015, 11:22

pogodancer pisze:
Obscureband pisze: I tak w kółko.... 14sty plus 2-3 dni to hmm...30sty lutego???? Przepraszam bardzo, ale póki co jestem wkurwiony. Tym bardziej wkurwiony, że nie było odpowiedzi na maila, a info o kolejnej obsuwie czytam tu. Święta idą i załoźe się źe przed zasraną wigilią boxa nadal nie będzie i przeto wkurw będzie do sześć sześć sześcianu. Za obecne opóźnienie żądam jako rekompensaty podwójnego wydania digi Future of the Past I & II , A CO!
Wczoraj albo w środę wysłałem maila z zapytaniem jaka będzie kolejna obsuwa (bo taka oczywiście już jest), póki co cisza, pewnie zarząd myśli jakie zająć stanowisko, żeby to wszystko jak najmniej chujowo brzmiało/wyglądało. A w ramach rekompensaty prędzej powciskają sraczkowatą babuszkę czy jak to się tam zwie... tak czy srak kwas pozostanie
To mój pierwszy deal z WHP i od razu się naciąłem na taką sytuację. Mam nadzieję, że cisza ze ich strony wynika stąd że zapierdniczają jak ludki w amazonie pakując te boxy. Jeśli płyt faktycznie nie ma, to mam zajebiaszczą propozycję. Skoro WHP nie potrafi sobie poradzić z tą tłocznią winyli to bardzo bym prosił o podanie namiarów tej firmy. Sam się dowiem co to za ściemy się nam wciska. Raz dorwałem adres od wydawcy do firmy która tłoczy płyty cd. Powód był taki że płyty były uciapane odciskami palców mimo że na pudłach była folia fabryczna. Kulturalnie ze szczególnym sqrwysyństwem napisałem maila do szefowej tłoczni i jako załącznik podesłałem film umieszczony przez nich w sieci, na którym pracownik nosi pakiety płyt bez rękawiczek, tym samym zostawiając swoje odciski palcy i pewnie paznokci też. Co to kurwa ma być? Towar nowy ale uciapany? A więc BART dawaj te namiary do tłoczni a sam zadzwonię/napiszę i zdam tu relację co mi powiedzieli na temat winyli. 500 osób czeka na boxa i niektórym nerwy puszczają.
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

19-12-2015, 13:29

kiedy Bart wydał coś na czas ?
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
Obscureband
zaczyna szaleć

19-12-2015, 13:46

Nigdy się tym nie interesowałem aż do teraz.
majeku
postuje jak opętany!

19-12-2015, 15:05

To Witching Hour Productions to jakaś pierdolona amatorszczyzna. Ktoś to potrafi kopnąć w dupę?
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

19-12-2015, 17:59

W sumie dawno sie nie wkurwiałem na dostarczycieli płyt. Łaskawie czekam na relaksie ,nie ponaglam ,chyba ,ze ktos tnie w chuja koncertowo. Jest jednak taki kurwa przypadek ,który zawsze wytraca mnie z równowagi. Premiera. Jestem w stanie zrozumieć poślizgi w tłoczni winyli ,wiem jaka jest sytuacja ,wszędzie jest temat opóźniony. Wybaczam. Tylko w moim wypadku chodzi o kompakty i książkę .
14 grudnia była premiera ,zawodowcy dostarczaja więc płyte 14 grudnia do rąk. Duże rozczarowanie ,chociaż powinienem w sumie byc przygotowany ,bo to Witching Hour.
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

19-12-2015, 19:37

mam identyczne podejście... tylko kurwa są pewne granice
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

19-12-2015, 19:58

majeku pisze:To Witching Hour Productions to jakaś pierdolona amatorszczyzna. Ktoś to potrafi kopnąć w dupę?
poszło, soczysty kop:):)
Awatar użytkownika
Żułek

21-12-2015, 11:45

hmm oni są troche dziwni
co prawda wiele u nich nie zamawiałem, może ze 3-4 razy i zawsze poza ostatnim zamówieniem nie było żadnych opoznien ani cyrków
u mnie to było tak:
jak tylko ogłosili ze nowe Christ Agony bedzie na kasetce (początek pazdziernika) to od razu zamówiłem, do tego 2 remastery Vadera, jak wiadomo z Christ Agony był niezły cyrk, czekałem w sumie 2 miechy do początku grudnia, po wymianie kilku maili stwierdziłem ze z Christ Agony rezygnuje bo mam dosyc czekania i chce aby zamiast nich dali mi nowego Vadera z coverami (różnica 3zł) i aby pokryli różnice za stracone nerwy i czas
zgodzili się, brawo ja
oczywiście nowy Vader miał lekki poślizg (wysłali 18 grudnia) i dzisiaj dopiero paka doszła
co się okazało po otworzeniu ?
są 3 zamówione Vadery oraz uwaga ....................................................... Christ Agony :)
więc jednak ostatecznie musze ich polecić i pamietać aby za rok również zrobić zamówienie przed świętami :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
domel666
zaczyna szaleć

21-12-2015, 14:11

a ja do dnia dzisiejszego czekam na pake z Witching Hour zamowilem 9 pazdziernika , koszulki christow plus kilka cd, jedno co slysze ze paka poszla i ze sprawdza co sie stalo i tak od 6 tygodni slysze to samo, a jak poprosilem o zwrot kasy to juz odpowiedzi nie dostalem
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

21-12-2015, 14:58

tam wiecznie są problemy, a tłocznia a to srocznia a to pizda a to glizda i tak w kółko, pieprzona wenezuelska telenowela, level 200
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

21-12-2015, 17:49

Nigdy nie miałem z nimi problemów. Co prawda raz zamiast wersji die hard wysłali zwykłą, ale zanim paka do mnie dotarła sami mi o tym napisali, przeprosili i się dogadaliśmy :)
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Kilgore
weteran forumowych bitew

21-12-2015, 20:49

Kilgore pisze:VADER -"Future of The Past I & II " lp dostał już ktoś? Miały być po 14-tym.
dalej dupa
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
Obscureband
zaczyna szaleć

23-12-2015, 15:20

Tymothy pisze:Nigdy nie miałem z nimi problemów. Co prawda raz zamiast wersji die hard wysłali zwykłą, ale zanim paka do mnie dotarła sami mi o tym napisali, przeprosili i się dogadaliśmy :)
Na maila oczywiście nadal zero odpowiedzi. Wyjebane po całości na klientów. Ale sranie spamem, zapowiedziami, obniżkami to dobrze wychodzi. Jeszcze kilka tygodni i będę żądał zwrotu zainwestowanej kwoty. Sorry Bart ... ale chyba nas dymasz bez mydła. I dawaj ten adres do tłoczni jeśli nie masz nic na sumieniu!
Awatar użytkownika
Kilgore
weteran forumowych bitew

23-12-2015, 15:24

Kilgore pisze:
dalej dupa
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
ODPOWIEDZ