To wróć do korzeni. Zapodaj Sam Gopal, Hawkwind itd., a później pójdzie już samo.Adrian696 pisze:poza kilkoma arcygenialnymi płytami - nie mam ochoty słuchac metalu
Motorhead (wczesny okres) - Slayer (od 1 do 5) - Death/Autopsy (1 i 2/1 i 2)
czas zrobic jakas odtrutke
S.O.S. kryzys
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: S.O.S. kryzys
Jeszcze łatwiej będzie jak zapodasz sobie RMF i posłuchasz sobie tamtejszej papki przez dajmy na to dwa dni. Potem stopniowo ściągaj płyty z półek i sprawdź swoje reakcje. Jeśli nadal nie będziesz mieć ochoty na metal, włącz znów radio - o ile nie wyjebiesz radia przez okno powinno pomóc.Gore_Obsessed pisze:Możesz też włączyć największe, "garażowe" gówno z domu kultury jakie znajdziesz na You Tube czy inny "sypialniany" "black" metal nagrany przez niemieckiego nastolatka z aparatem na zębach za pomocą programiku dołączonego do gazety typu "Komputer Świat" i przesłuchać tyle ile dasz radę. Po takiej terapii nawet pierwszą lepszą przyzwoitą płytę przyjmiesz jak szambonurek kończący zmianę łyk świeżego powietrza.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Brawo. Tak trzymaj. Wiwat srebrny jubileusz!Adrian696 pisze:Ale ja tych płyt słucham już ponad 20 lat. :)
-
- weteran forumowych bitew
A ja po 25 to jaki :)))
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Srebrny to 25. Adrian pisał że ponad no to trochę zaokrągliłem.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
25 srebny - ale w 87 Autopsy nie słuchałes kłamczuszku :Paniola pisze:A ja po 25 to jaki :)))
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
a myslalem o Slayer z Autopsy zaczalem w pozniej.Przepraszam :)))
- Adrian696
czyli jednak trafniejsze jest w tym przypadku sformułowanie którego ja użyłem zbiorczo do tych kapel ;)aniola pisze:a myslalem o Slayer z Autopsy zaczalem w pozniej.Przepraszam :)))
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
o to to :) dni są za krótkie.Gore_Obsessed pisze:Mój kryzys od dawna polega na tym, że nie mogę się sklonować i słuchać dziesięciu płyt na raz.
- KreatoR
Jak Maniek słucha jednej płyty dziesięć dni to nie dziwota:)DCI Hunt pisze:o to to :) dni są za krótkie.Gore_Obsessed pisze:Mój kryzys od dawna polega na tym, że nie mogę się sklonować i słuchać dziesięciu płyt na raz.
- Lykantrop
Mi tam podejście Mańka się podoba. Przypomina mi trochę mnie samego 18-19 lat temu. Wtedy potrafiłem "Bathory", "Rites of the Black Mass", "Legion", "Hell Awaits", "Fallen Angel of Doom", "Persecution Mania", "In the Sign of Evil", "Infernal Overkill" czy "DMDS" katować jakoś 2 lata na zmianę non stop i nic więcej mi do szczęścia nie było potrzebne.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Gore_Obsessed
U mnie to jest taki powrót do korzeni, jeśli chodzi o styl słuchania. Tylko, że kiedyś wynikało to przede wszystkim z czynników ekonomicznych. :)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Raagoon
Nie wiem czy to nadaje się akurat do tego tematu, ale nie potrafię przestać słuchać The Cult. Widać nadszedł TEN czas. To sytuacja bez precedensowa u mnie. Last mówi, że w ciągu trzech tygodni przesłuchałem przeszło 4257 min tylko tego zespołu. 934 utwory. Niby chciałbym włączyć coś innego, ale nie potrafię. Piję. Może coś się zmieni, choć wielce prawdopodobne, że nie pójdę obejrzeć filmu bo leci Beyond Good And Evil a potem coś jeszcze. Kiedyś przejdzie. Choć w sumie jest mi to obojętne i to jest w tym wszystkim najbardziej niewesołe.
Jak pijesz, to nie przestaniesz. The Cult lubi prędkość na autostradzie, ale także procenty. Natomiast martwi mnie, że tajemniczy "Last mówi". To są jakieś zawody, czy zwykły konkurs-zagadka?
- Raagoon
Trzy ostatnie noce słuchałem po przeszło 110 kawałków każdorazowo w robocie i dopiero teraz jest okazja zasięgnąć rady. Swoją drogą na lokalnych też słuchałem. Tyle statystyk. Autostrada będzie z rana i nie spodziewam się poprawy. Lasta mam po to by wiedzieć jak bardzo jest ze mną źle/dobrze i teraz się przydaje:)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mogło być gorzej mogłeś wpaść w pętle z SADISTIK EXEKUTION - FUKK II jak maniek więc nie narzekaj!!!:-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Czyli gówno, a nie kryzys. Wszystko w porządku. Codziennie nirwana. Nie ma się czym przejmować.
- Lykantrop
W taką pętlę wpaść należy.manieczki pisze:Mogło być gorzej mogłeś wpaść w pętle z SADISTIK EXEKUTION - FUKK II jak maniek więc nie narzekaj!!!:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Raagoon
I po strachu. Poleciało Transilvanian Hunger przy nocnym specerze. Bede żył.
- Adrian696
no i po kryzysie :) człowiek troche popościł a teraz by wpierdolił ajkies dobre miesko... sprawdze jak smakuje to co przygotowali wieki temu chłopaki z...