MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
Mnie załamał wywiad z Degial - nagrali całkiem niezły album, a tu człowiek czyta co mają do powiedzenia i zaczyna czuć się jakby czytał rozmowę z niezbyt rozgarniętymi gimnazjalistami...
PS. Nie mówiąc już o tym, że nic z lektury nie zostało mi w głowie - poza tym, że kiedyś mieli dłuższą nazwę i nie byli tak mroczni...
PS. Nie mówiąc już o tym, że nic z lektury nie zostało mi w głowie - poza tym, że kiedyś mieli dłuższą nazwę i nie byli tak mroczni...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Troszkę z opóźnieniem, ale wreszcie kupiłem. Jeszcze nie przeczytałem całości, ale to naprawdę najlepszy numer do tej pory. Bardziej stonowane oceny płyt (Maria rządzi w sprawie Tragic Idol :-)), super relacje Bonny'ego i Morbid Marcina. Świetne wywiady z Testament, Gorguts (!!!), Immolation, Masachist, Pagan Records (nie mogę doczekać się kontynuacji!!!), Fenriz ok, ale za krótko ;-). Jedyne rozczarowanie (na razie) to "wywiad" z Resurgency. Co to kurwa jest? Opowiadanie? Ja chcę wywiad!!!! :-D
all the monsters will break your heart
-
- mistrz forumowej ceremonii
Marian zjebal PL?;)
dobrze w sumie hehe
dobrze w sumie hehe
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- nicram
Zjebał i nie zjebał jednocześnie. Jak to Maria, pełen sprzeczności. Nie mógł się zdecydować, więc wystąpił w dwóch osobach. Ocena 6/10 :-)
all the monsters will break your heart
-
za duzo;)paranoiczny marian;)
3/10
3/10
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Kupiłem min. dla wywiadu z Neurosis i w moim egzemplarzu tego wywiadu praktycznie brak. Z czterech stron wydrukowano jedną :) Antigama tylko w spisie treści. Jak na pierwszy kontakt z magazynem to wrażenie najlepsze raczej nie jest.
- Grindead
- postuje jak opętany!
Podaj maila, przekaze gdzie trzeba i dostaniesz wymianke szybko. Niestety mala czesc nakladu drukarnia pojebala na skladzie.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
-
- postuje jak opętany!
Właśnie, dzięki wielkie za szybką wymianę :)
- BadBlood
Po pierwsze, próba wyciągnięcia kilku w miarę sensownych wypowiedzi z cokolwiek bzdetnej całości. Po drugie - dostosowanie się do wymaganego rozmiaru tekstu. A po trzecie wreszcie, podejście do nieco innej formy właśnie, wzorowanej na zachodnich magazynach, w których wywiady są rzadkością, a zdecydowanie dominują takie właśnie "artykułowe" formy.nicram pisze:Jedyne rozczarowanie (na razie) to "wywiad" z Resurgency. Co to kurwa jest? Opowiadanie? Ja chcę wywiad!!!! :-D
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
te artykulowe formy to mydlenie ludziom oczu.Np widze na pólce zafoliowany Zero Tolerance albo Terrorizer i na okladce pisze DARKTHRONE albo SLAYER i gacie mokre,chcesz kupic i przeczytac a w srodku ...dwa cytaty muzyka a reszta to dywagacje gryzipiórka i jakies tam komentarze z dupy.not fun really.Nie idzcie ta droga.Wywiady tasiemce to najlepsze wywiady.
-
Właśnie te artykułowe formy to mnie najbardziej wkurwiały ilekroć miałem wątpliwą przyjemność ich czytania. Już naprawdę wolę przeczytać wywiad z Revenge, gdzie odpytywany burknie pojedyńcze słowo, a autor żeby nadać temu sens musi robić co rusz jakiś przypis - tak jak to było w Mega Sin o ile sie nie mylę - aniżeli przeczytać artykuł w którym będą ze dwa, trzy zdania muzyka a reszta to swobodna interpretacja dziennikarza. W ten sposób swego czasu wywiady miał Mystic, nie wiem czy jeszcze ma, bo przeglądać to już go też rzadko przeglądam. Jeden, no góra dwa tego typu "wywiady" na numer można jeszcze przebaczyć, ale gdyby miała ich być większość to już zdecydowanie nie.
-
trend z zachodu,tluka te artykuly upstrzone paroma cytatami i wala to tasmowo.
- empir
- zahartowany metalizator
+1[V] pisze:te artykulowe formy to mydlenie ludziom oczu.Np widze na pólce zafoliowany Zero Tolerance albo Terrorizer i na okladce pisze DARKTHRONE albo SLAYER i gacie mokre,chcesz kupic i przeczytac a w srodku ...dwa cytaty muzyka a reszta to dywagacje gryzipiórka i jakies tam komentarze z dupy.not fun really.Nie idzcie ta droga.Wywiady tasiemce to najlepsze wywiady.
+2Nasum pisze:Właśnie te artykułowe formy to mnie najbardziej wkurwiały ilekroć miałem wątpliwą przyjemność ich czytania.
- empir
- zahartowany metalizator
Zachodnim pedalskim wzorcom mówimy stanowczo nie.BadBlood pisze:podejście do nieco innej formy właśnie, wzorowanej na zachodnich magazynach, w których wywiady są rzadkością, a zdecydowanie dominują takie właśnie "artykułowe" formy.
- Levi
- rozkręca się
-
Najbardziej zainteresowały mnie pogaduszki z Incantation i Devourment, reszta mniej.
- Oki
o Tomahawk - fajnie, może w końcu kupię:)
- maciek z klanu
oo spoko numer sie szykuje.. zajebista okladka tylko po huj wklejony ten peter?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo