EatMyFuck pisze:Plastek pisze:
Absolutnie bezkonkurencyjna jak na razie. Skasował mnie ten stuff.
^ JA i Trela potwierdzamy ^
Stawiam ci pedalskiego drinka, jakieś gejowskie mohito czy jaki chuj z parasolką za takie polecanki.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
EatMyFuck pisze:Plastek pisze:
Absolutnie bezkonkurencyjna jak na razie. Skasował mnie ten stuff.
^ JA i Trela potwierdzamy ^
Zgadzam się z Pacjentem. Przynajmniej na ten moment.Pacjent pisze:Płyta roku: PUNGENT STENCH.
W sumie to sam tego nie wiedziałem :)Harlequin pisze:W sumie t nie sądziłem, że jesteś aż takim fanem rokendrola
Zajebiście się wwierca w głowę. Na razie zaobserwowałem zainteresowanie u dwóch (2) innych osobników, czyli jest bdb!!!:-))) Motyw w pierwszym kawałku od 12:35 to jest kwintesencja tej muzyki.COFFIN pisze:
Nie myliłem się pisząc wcześniej, że to będzie dobry materiał. Ba, jest świetny. Transowy, hipnotyczny wręcz momentami.
Trzeba było u Sovy brać, to już dawno byś słuchał ;)IMP-|-OUS pisze:^
qrwa nie wqrwiaj ;-) czekam na pakę z TP. Dopiero wtedy posłucham :-)
Sova nie miał wszystkiego.rmk pisze:Trzeba było u Sovy brać, to już dawno byś słuchał ;)IMP-|-OUS pisze:^
qrwa nie wqrwiaj ;-) czekam na pakę z TP. Dopiero wtedy posłucham :-)
Na FNWN też chwaloCOFFIN pisze:Las w najlepszym wydaniu + szczypta psychodelii. Kurwa, nie wiem, czy nie przebito tym materiałem 'Venter Pa Stormene'...
no to super :-)COFFIN pisze:Są lekkie odjazdy, ale to nadal LAS:)
COFFIN pisze:Pierwsza pozycja u mnie w tym roku:
Zajebiście się wwierca w głowę. Na razie zaobserwowałem zainteresowanie u dwóch (2) innych osobników, czyli jest bdb!!!:-))) Motyw w pierwszym kawałku od 12:35 to jest kwintesencja tej muzyki.COFFIN pisze:
Nie myliłem się pisząc wcześniej, że to będzie dobry materiał. Ba, jest świetny. Transowy, hipnotyczny wręcz momentami.