S.O.S. kryzys
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: S.O.S. kryzys
Ja za to jak się upiję, to jeśli mogę, gonię w las z Warschau na słuchawkach, a jak siedzę w domu to nigdy nie mam dość. Jadę od prawa do lewa. Tu Bielizna tam Cocteau Twins,czy ukochany UDC, lub Joy Division. Wszystko gra, wszystko się śmieje. Nie ma co się obrażać.
Chyba, że wyjdę "NA TRASĘ" to wtedy mogę zapierdolić każdego.
Chyba, że wyjdę "NA TRASĘ" to wtedy mogę zapierdolić każdego.
- empir
- zahartowany metalizator
nigdy nie miałem
kryzys jest dla słabych
kryzys jest dla słabych
- Dragazes
- w mackach Zła
Takiego kryzysu jak opisujecie to nie miałem. Czasem tylko stoję kilkanaście minut przed pułkami z płytami i zastanawiam się czego posłuchać i cholernie ciężko jest się na coś zdecydować (first world problems). Jak nic nie mogę wybrać to włączam sobie Program 3 Polskiego Radia, bo też lubię sobie czasem posłuchać.
Czasem mam takie poczucie bezsilności jak uświadamiam sobie jak mało zespołów znam i jak ciężko mi będzie wszystko ogarnąć i kupić (bo stare płyty trzeba poznać, a tu ciągle coś nowego wychodzi), ale staram się często nad tym nie zastanawiać, bo po co się męczyć.
Czasem mam takie poczucie bezsilności jak uświadamiam sobie jak mało zespołów znam i jak ciężko mi będzie wszystko ogarnąć i kupić (bo stare płyty trzeba poznać, a tu ciągle coś nowego wychodzi), ale staram się często nad tym nie zastanawiać, bo po co się męczyć.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
To nie kryzys, tylko chęć poznania tego co warte. Normalne. A jak już postawisz te pozycje na półce to dalej będziesz spędzał tyle samo czasu na wybór płyty do słuchania, bo wartościowych rzeczy przybywa:)Dragazes pisze:Czasem mam takie poczucie bezsilności jak uświadamiam sobie jak mało zespołów znam i jak ciężko mi będzie wszystko ogarnąć i kupić (bo stare płyty trzeba poznać, a tu ciągle coś nowego wychodzi), ale staram się często nad tym nie zastanawiać, bo po co się męczyć.
-
- mistrz forumowej ceremonii
...a Cejrowski uważa inaczej.
Przecież to łajza i erotoman, bierze wszystko jak leci - piękny sobie wzór do naśladowania znalazłeś.

- metalized
- weteran forumowych bitew
I kolejny spory czas grzebiąc za kolejnymi fajnościami.To zajebiste uczucie jak coś wykopie się z jakiejś otchłani i wychłosta, to Antykryzys jest raczej haha.KreatoR pisze:To nie kryzys, tylko chęć poznania tego co warte. Normalne. A jak już postawisz te pozycje na półce to dalej będziesz spędzał tyle samo czasu na wybór płyty do słuchania, bo wartościowych rzeczy przybywa:)Dragazes pisze:Czasem mam takie poczucie bezsilności jak uświadamiam sobie jak mało zespołów znam i jak ciężko mi będzie wszystko ogarnąć i kupić (bo stare płyty trzeba poznać, a tu ciągle coś nowego wychodzi), ale staram się często nad tym nie zastanawiać, bo po co się męczyć.
P.J.E.C.
-
Jestem od 15 minut w robocie i mam kryzys:/
-
535 pisze:Przecież to łajza i erotoman, bierze wszystko jak leci - piękny sobie wzór do naśladowania znalazłeś.
- Dragazes
- w mackach Zła
Pewnie, że zajebiste. Chodzi mi tylko o to, że wiem iż będę potrzebował bardzo dużo czasu i pieniędzy by ogarnąć wszystko co bym chciał. Ale nie cierpię z tego powodu, bo to nie obowiązek tylko pasja.metalized pisze:I kolejny spory czas grzebiąc za kolejnymi fajnościami.To zajebiste uczucie jak coś wykopie się z jakiejś otchłani i wychłosta, to Antykryzys jest raczej haha.KreatoR pisze:To nie kryzys, tylko chęć poznania tego co warte. Normalne. A jak już postawisz te pozycje na półce to dalej będziesz spędzał tyle samo czasu na wybór płyty do słuchania, bo wartościowych rzeczy przybywa:)Dragazes pisze:Czasem mam takie poczucie bezsilności jak uświadamiam sobie jak mało zespołów znam i jak ciężko mi będzie wszystko ogarnąć i kupić (bo stare płyty trzeba poznać, a tu ciągle coś nowego wychodzi), ale staram się często nad tym nie zastanawiać, bo po co się męczyć.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Adrian696
nadszedł
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Gore_Obsessed
Mój kryzys od dawna polega na tym, że nie mogę się sklonować i słuchać dziesięciu płyt na raz.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Adrian696
poza kilkoma arcygenialnymi płytami - nie mam ochoty słuchac metalu
Motorhead (wczesny okres) - Slayer (od 1 do 5) - Death/Autopsy (1 i 2/1 i 2)
czas zrobic jakas odtrutke
Motorhead (wczesny okres) - Slayer (od 1 do 5) - Death/Autopsy (1 i 2/1 i 2)
czas zrobic jakas odtrutke
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Gore_Obsessed
Przeczytaj kilka odpowiednich biografii/monografii. Może pomoże. :)
- Morph
- Kontakt:
To mało :D?Adrian696 pisze:Motorhead (wczesny okres) - Slayer (od 1 do 5) - Death/Autopsy (1 i 2/1 i 2)
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Adrian696
Ale ja tych płyt słucham już ponad 20 lat. :)
- Morph
- Kontakt:
No to masz wybór - albo słuchasz sobie Reign in Blood, albo nie słuchasz niczego. Wybierz sobie :D.
Give birth to something dead
- Gore_Obsessed
Możesz też włączyć największe, "garażowe" gówno z domu kultury jakie znajdziesz na You Tube czy inny "sypialniany" "black" metal nagrany przez niemieckiego nastolatka z aparatem na zębach za pomocą programiku dołączonego do gazety typu "Komputer Świat" i przesłuchać tyle ile dasz radę. Po takiej terapii nawet pierwszą lepszą przyzwoitą płytę przyjmiesz jak szambonurek kończący zmianę łyk świeżego powietrza.
- empir
albo jakiś nightwish czy inne gówno
na mnie to działa jak sole trzeźwiące
na mnie to działa jak sole trzeźwiące