czy to aby nie panele?Sova pisze:tak jest, vice prezesie manieczkimanieczki pisze:nowy parkiet?
Malignant Voices
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: Malignant Voices
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
a i owszemNajprzewielebniejszy pisze:czy to aby nie panele?Sova pisze:tak jest, vice prezesie manieczkimanieczki pisze:nowy parkiet?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
żadna ściema, urlop mega udany - bo słuchałem/oglądałem takie zespoły na żywo i piłem takie piwa, o:Oki pisze: czyli to allegrowe ogłoszenie o urlopie to ściema była?

- Oki
- weteran forumowych bitew
a już myślałem, że to był tydzień z panelami i jeszcze we mgleSova pisze:żadna ściema, urlop mega udany - bo słuchałem/oglądałem takie zespoły na żywo i piłem takie piwa, o:Oki pisze: czyli to allegrowe ogłoszenie o urlopie to ściema była?
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Dark Sonority i Mare podobno bdb?:)Sova pisze:
żadna ściema, urlop mega udany - bo słuchałem/oglądałem takie zespoły na żywo i piłem takie piwa, o:
'Come the Blessed Madness'
- Harlequin
Duvelek akurat chujowy, wali spirytem, taki koncerniak z nieco wyżejszej półki.Sova pisze:żadna ściema, urlop mega udany - bo słuchałem/oglądałem takie zespoły na żywo i piłem takie piwa, o:Oki pisze: czyli to allegrowe ogłoszenie o urlopie to ściema była?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
bdb? absolutnie genialnie. tak jak Urfaust, Mgła/CB, Lvcifyre/DLMCOFFIN pisze: Dark Sonority i Mare podobno bdb?:)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Mam pilne pytanie - wybiera się ktoś może autem dzisiaj/jutro do czeskiej Pragi? jeśli tak to proszę o kontakt, senks.
- COFFIN
A obiło Ci się coś o uszy o pełniakach? Bo przecież jeden nagrany, a drugi przynajmniej skomponowany, a tu nadal cisza, kurwa:)Sova pisze:
bdb? absolutnie genialnie. tak jak Urfaust, Mgła/CB, Lvcifyre/DLM
- Sova
- rasowy masterfulowicz
nic nowego nie wiem niestety.COFFIN pisze:A obiło Ci się coś o uszy o pełniakach? Bo przecież jeden nagrany, a drugi przynajmniej skomponowany, a tu nadal cisza, kurwa:)Sova pisze:
bdb? absolutnie genialnie. tak jak Urfaust, Mgła/CB, Lvcifyre/DLM
- COFFIN
No nic, to czekamy. A swoja drogą, żeby rok czasu (prawie) robić oprawę graficzną do płyty to trzeba być kurna zdolnym:D
- Najprzewielebniejszy
PRZEJĄŁEM MV!
OTO KORONNY DOWÓD FAKTU TEGO, POSIADAM AMULET NOSZONY PRZEZ DOTYCHCZASOWEGO PREZESA.

WSZEDŁEM W JEGO POSIADANIE PRZEZ FORTEL - ODPOWIEDZIAŁEM NA OGŁOSZENIE O AUCIE JADĄCYM DO PRAGI. PODSTAWIŁEM KRADZIONE AUTO I PREZES TERAZ SAM JEDZIE DO PRAGI, TAK! W TYM MOMENCIE! ZARAZ ZWINIE GO POLICJA, BO WYSTOSOWAŁEM ODPOWIEDNI ANONIM, GDZIE TRZEBA!
A JA PANOSZĘ SIĘ NA PARKIETOWYCH PANELACH, JA! HA! JA!!!
OTO KORONNY DOWÓD FAKTU TEGO, POSIADAM AMULET NOSZONY PRZEZ DOTYCHCZASOWEGO PREZESA.

WSZEDŁEM W JEGO POSIADANIE PRZEZ FORTEL - ODPOWIEDZIAŁEM NA OGŁOSZENIE O AUCIE JADĄCYM DO PRAGI. PODSTAWIŁEM KRADZIONE AUTO I PREZES TERAZ SAM JEDZIE DO PRAGI, TAK! W TYM MOMENCIE! ZARAZ ZWINIE GO POLICJA, BO WYSTOSOWAŁEM ODPOWIEDNI ANONIM, GDZIE TRZEBA!
A JA PANOSZĘ SIĘ NA PARKIETOWYCH PANELACH, JA! HA! JA!!!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
cho na solo kutasiarzu - ja jako pierwszy(1) i jedyny vice prezes w takim momencie zostaje glownym prezesem ok.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Najprzewielebniejszy
nie pozostawiasz mi wyboru, przeszkadzasz mi w budowaniu MOJEGO IMPERIUM! nawet Sova w bagazniku tak nie podskakiwał.
Moje IMPERIUM jest wielkie i tylko MOJE!
MAM MASTERFULA, ZDOBYTĄ CZĘSTOCHOWĘ, MÓJ ODDZIAŁ JUŻ JEST U BRAM KLEPACZY. DRUGI ODBIŁ Z CZĘSTOCHOWY I ZAJMUJE KWATERĘ LOŻY W POZNANIU. ty zaś by mi nie przeszkadzać dostaniesz bana tu, w tym miejscu i już zamilkniesz!!!
HA HĄ HA HĄ HA HĄ HA HĄ HA!!!!!
Moje IMPERIUM jest wielkie i tylko MOJE!
MAM MASTERFULA, ZDOBYTĄ CZĘSTOCHOWĘ, MÓJ ODDZIAŁ JUŻ JEST U BRAM KLEPACZY. DRUGI ODBIŁ Z CZĘSTOCHOWY I ZAJMUJE KWATERĘ LOŻY W POZNANIU. ty zaś by mi nie przeszkadzać dostaniesz bana tu, w tym miejscu i już zamilkniesz!!!
HA HĄ HA HĄ HA HĄ HA HĄ HA!!!!!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
chłopaki uzewnętrzniają swoje fantazje, a ja już mam i zabiorę do Krakowa:
MORTUARY DRAPE - DANCE OF SPIRITS / NECROMASS - ORDO EQUILIBRIUM NOX SPLIT 12''LP & CD

LP 50 zł / CD 35 zł
malignantvoices@gmail.com
MORTUARY DRAPE - DANCE OF SPIRITS / NECROMASS - ORDO EQUILIBRIUM NOX SPLIT 12''LP & CD

LP 50 zł / CD 35 zł
malignantvoices@gmail.com
- manieczki
Zejdzie z tego max piec(5), no dobra z osiem(8) sztuk.

Pamietasz, smyku? :)

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ee, z 10 to już mam zarezerwowanych od jakiegoś czasu. wiadomo, ze to nie będzie petarda sprzedażowa, ale w tym przypadku to nie jest aż tak ważne. zresztą, zawsze mogę napisać, ze jako pierwsi zamówili muzycy CDG i pójdzie wszystko w 24h :)manieczki pisze:Zejdzie z tego max piec(5), no dobra z osiem(8) sztuk.
tak, z Drowned miałeś rację, ale jak sobie przypominam, to dziwiłeś się, że chciałem sprzedać 20 sztuk IRKALLIAN ORACLE - a musiałem to domawiać ze 3 razy.
- Sybir
Widzisz, manieczki, i dlatego jesteś tylko wiceprezesem ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
:]Sova pisze:
zresztą, zawsze mogę napisać, ze jako pierwsi zamówili muzycy CDG i pójdzie wszystko w 24h :)
- manieczki
Ale panicz dobrze wie, ze na lolskiej ziemi, tej ziemi rezerwacja =/ zakup. Prawda? Chyba, ze to stala klientela wtedy wszystko migusiem wytzofuje.
Co do Irkallian to serio, ale nawet ja (SkyNet) tego nie pamietam :|
Co do Irkallian to serio, ale nawet ja (SkyNet) tego nie pamietam :|