agrrrrrrrrr satan 666Levi pisze:
MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- empir
- zahartowany metalizator
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
glos rylkolaka juz sie troche zmienil :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
Czy tylko u mnie w ostatnim numerze po stronie 26 jest od razu 35 i druga połowa rozmowy z Neurosis???? Gdzie jest 9 stron ja się pytam? Gdzie kurwa?!? ;)
- Dragazes
- w mackach Zła
U mnie wszystko ok. Napisz do nich, a na 100% przyślą ci egzemplarz bez braków.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
No mam. Wczoraj listonosz mnie prawie zabił, twardą kopertą. Plastek, patrz jak się pięknie wystawiłem. Do meritum. Nie przeczytałem zbyt wiele, ale zdążyłem zauważyć, że do recenzji i wywiadów mojego Sąsiada to trzeba słownik i grubą literaturę przygotować. Może nawet literatkę. Jako prostak nie czuję się z tym dobrze.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Ładnie się to prezentuje. Zacząłem oczywiście od wywiadów z Gorguts i Immolation, póki co jest git.
-
- zaczyna szaleć
Dobrze jest. Do Mega Sina, czy Bad Taste jeszcze trochę brakuje. Świetne wywiady z Gorguts, Enslaved, Saint Vitus. Cztery strony promocji Spowiedzi Heretyka lekka przesada. Maria Konopnicka i Nergal w jednej gazecie. Koniec świata blisko. ;)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O ile dobrze pamiętam 21 grudnia.Nurni Flowenol pisze:Koniec świata blisko. ;)
-
!!! Czy człowiek z Gorguts mówi coś o nowej płycie?!Nurni Flowenol pisze:Dobrze jest. Do Mega Sina, czy Bad Taste jeszcze trochę brakuje. Świetne wywiady z Gorguts, Enslaved, Saint Vitus. Cztery strony promocji Spowiedzi Heretyka lekka przesada. Maria Konopnicka i Nergal w jednej gazecie. Koniec świata blisko. ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zaczyna szaleć
Mroczna,epicka,melodyczna i progresywna płyta,godzinny koncept album:)
- Lykantrop
A mówił kiedy ona się ukaże? Nie ma chyba kapeli na której powrotny album czekałbym tak niecierpliwie tyle lat. :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Niestety nie.Utwory mają podobno od 6 do 8 minut:)
Zaraz koniec świata. Po prostu. Osobistości, popularnie zwane celebrytami, muszą trzymać się razem.Nurni Flowenol pisze:...Maria Konopnicka i Nergal w jednej gazecie.Koniec świata blisko;)
- maciek z klanu
Maria ostatni Tankard 6/10 ? Rili?
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Jak ktoś się jeszcze nie zaopatrzył, nowy rzut: http://allegro.pl/musick-magazine-nr-2- ... 08365.html
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Jestem w połowie lektury magazynu i muszę przyznać, że to chyba najlepszy numer spośród tych, które ukazały się do tej pory. Bardzo fajny dobór zespołów do wywiadów - jadę od początku i praktycznie czytam wszystkie po kolei, bez spadku zainteresowania. No dobra, ominąłem Devilish Impressions - w ogóle dziwię się dlaczego zespół, który jeszcze nie słyszałem, żeby kogoś obchodził tak często pojawia się w prasie muzycznej? Płaci wytwórnia za te wywiady, czy to są czyiś koledzy? A może się mylę? - znacie kogoś kto lubi tę kapelę?
Fajny skład graficzny (choć można by dopieścić sposób ułożenia tekstu) - naprawdę nieźle się ten magazyn czyta.
Fajny skład graficzny (choć można by dopieścić sposób ułożenia tekstu) - naprawdę nieźle się ten magazyn czyta.
Że tak dużo czy że tak mało?maciek z klanu pisze:Maria ostatni Tankard 6/10? Rili?
- maciek z klanu
Tak dobra plyta dostala tylko 6... mysle, ze swobodnie mogloby byc 8.
- Triceratops
8/10 to mógłbym dać ostatnim krążkom ANTHRAX, SLAYER, OVERKILL - 7/10 to mógłby być ostatni EXODUS. TANKARD musi być ciut niżej. Jakbym TANKARDOWI dał 8/10 to gdzie w tej skali byłoby miejsca na oceny dla klasycznych, wybitnych dokonań SLAYER, MEGADETH, D.R.I., EXHORDER, METALLICA?
Uważam, że oceny płyt w magazynach muzycznych są mocno zawyżone - niedobrze mi się robi jak czytam takie 7 gates (Musick Magazine też nie jest bez grzechu) i widzę, że prawie wszystko ocenione jest na maksa, lub prawie na maksa. Nie powinno być tak, że czytelnik czyta 50 recenzji i wychodzi mu, że 40 płyt to koniecznie musi kupić, a pozostałych płyt koniecznie posłuchać.
Prawda jest taka, że recenzje powinny być dla normalnych ludzi, a takich pojebów jak ja, którzy kupują tysiąc płyt rocznie :) Nie oszukujmy się w ramach metalu rocznie wychodzi kilka płyt bardzo dobrych i kilkanaście dobrych, czasami jedna czy dwie wybitne. I to powinno się odbijać w recenzjach.
A jak ktoś kocha metal tak jak ja to i zakupi sobie TANKARD 6/10 - bo warto - fajnie chłopaki grają :)
Uważam, że oceny płyt w magazynach muzycznych są mocno zawyżone - niedobrze mi się robi jak czytam takie 7 gates (Musick Magazine też nie jest bez grzechu) i widzę, że prawie wszystko ocenione jest na maksa, lub prawie na maksa. Nie powinno być tak, że czytelnik czyta 50 recenzji i wychodzi mu, że 40 płyt to koniecznie musi kupić, a pozostałych płyt koniecznie posłuchać.
Prawda jest taka, że recenzje powinny być dla normalnych ludzi, a takich pojebów jak ja, którzy kupują tysiąc płyt rocznie :) Nie oszukujmy się w ramach metalu rocznie wychodzi kilka płyt bardzo dobrych i kilkanaście dobrych, czasami jedna czy dwie wybitne. I to powinno się odbijać w recenzjach.
A jak ktoś kocha metal tak jak ja to i zakupi sobie TANKARD 6/10 - bo warto - fajnie chłopaki grają :)