7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: 7 GATES
bedzie podana tracklista nowego MA? i figurki z plasteliny?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
-
nie ja robilem ten wywiad.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
No to w każdym razie jest we wspólnej gazetce ;) To oczywiście półżartem, ale jednak człowiek ma tendencję do obrony czegoś, co jest z nim związane w jakiś sposób - już abstrahując kompletnie od osobistych opinii.
-
Niby tak, ale zauwaz tez, ze w wspomnianym periodyku pojawiaja sie tez rzeczy zupelnie slabe/nijakie i nie bede ich brionil tylko dlatego, ze w jakims malutkim stopniu wspoltworze ten magazyn.
Morbid Angel nie trzeba bronic, nowa plyta broni sie sama.
Morbid Angel nie trzeba bronic, nowa plyta broni sie sama.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- mad
- weteran forumowych bitew
Okładka może być spokojnie w gabinetach stomatologicznych ;)
-
- rozkręca się
mnie się podoba opis do tej okładki:
Krótko i treściwie... Nie odpuszczamy i niemamy zamiaru chronić lasów - wręcz przeciwnie, planujemy zamknąć ten rok czterema numerami... Okładkę już można podziwiać, krytykować, a za kilka tygodni zapoznać się z zawartością najnowszego numeru. Czy będzie to numer interesujący i czy my będziemy w formie? Odpowiedź brzmi - TAK - kto jak nie my he, he, he...
KROPKI MA NIE BYĆ - ZOBACZYMY!!!
ta słynna masterfulowa kropka/niekropka he he
Krótko i treściwie... Nie odpuszczamy i niemamy zamiaru chronić lasów - wręcz przeciwnie, planujemy zamknąć ten rok czterema numerami... Okładkę już można podziwiać, krytykować, a za kilka tygodni zapoznać się z zawartością najnowszego numeru. Czy będzie to numer interesujący i czy my będziemy w formie? Odpowiedź brzmi - TAK - kto jak nie my he, he, he...
KROPKI MA NIE BYĆ - ZOBACZYMY!!!
ta słynna masterfulowa kropka/niekropka he he
j
- Scaarph
-
info dla zainteresowanych
Już pod koniec lipca nowy numer 7 Gates trafi do sprzedaży. Od jutra rozpocznie się przedsprzedaż w hellshop.eu, a pierwsze wysyłki będą realizowane od 22 lipca - liczyć się będzie kolejność zamówień!!!
Zestaw 29-go numeru? Standardowo wybuchowa mieszanka, od death metalowego mięcha, po black metalowe pentagramy i kończąc na dziwnych eksperymentach :)
Wakacje, wakacje, nas także polubiły i zapewne odpoczniemy troche od pisania. Nie będzie to byczenie się na złocistych plażach egzotycznych krajów, a raczej intensywne podróże od festiwalu do festiwalu. Za nami już kilka zaliczonych spędów, przed nami jeszcze wiele wyjazdów - Wacken, Brutal Assault, aktualnie na Słowenii czyli Metal Camp. Się dzieje, a to podobno czas odpoczynku hehehe...
Wywiady:
Alghazanth, Amon Amarth, Arch Enemy, Bloodthirst, Effect Murder, Impiety, Morbid Angel, Neolith, North, Riotor, Scythian, Sear Bliss, Sinister, Spearhead, Sturmgewehr666, Virus, Voivod... i więcej...
Cicatrix, Kill, Norylsk
[fast to blast]
---
[into the panDEMOnium]
Vondur
[exhume to consume]
Gorgoroth
[blessed are the boots]
Tona recenzji płyt, demówek, relacje...
Już pod koniec lipca nowy numer 7 Gates trafi do sprzedaży. Od jutra rozpocznie się przedsprzedaż w hellshop.eu, a pierwsze wysyłki będą realizowane od 22 lipca - liczyć się będzie kolejność zamówień!!!
Zestaw 29-go numeru? Standardowo wybuchowa mieszanka, od death metalowego mięcha, po black metalowe pentagramy i kończąc na dziwnych eksperymentach :)
Wakacje, wakacje, nas także polubiły i zapewne odpoczniemy troche od pisania. Nie będzie to byczenie się na złocistych plażach egzotycznych krajów, a raczej intensywne podróże od festiwalu do festiwalu. Za nami już kilka zaliczonych spędów, przed nami jeszcze wiele wyjazdów - Wacken, Brutal Assault, aktualnie na Słowenii czyli Metal Camp. Się dzieje, a to podobno czas odpoczynku hehehe...
Wywiady:
Alghazanth, Amon Amarth, Arch Enemy, Bloodthirst, Effect Murder, Impiety, Morbid Angel, Neolith, North, Riotor, Scythian, Sear Bliss, Sinister, Spearhead, Sturmgewehr666, Virus, Voivod... i więcej...
Cicatrix, Kill, Norylsk
[fast to blast]
---
[into the panDEMOnium]
Vondur
[exhume to consume]
Gorgoroth
[blessed are the boots]
Tona recenzji płyt, demówek, relacje...
- maciek z klanu
slaby sklad w tym numerze.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
eee, nie ma znowu tak tragicznie. Nowy numer jak zwykle zakupię, będzie co poczytać na kilka dobrych posiedzeń:)
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Jakby co jest 7 Gates w empiku.
Nie wiem dlaczego, ale zacząłem od wywiadu z Neolith i od razu wpadka. Dwa razy wydrukowana pierwsza część wywiadu, a końca brak...
Nie wiem dlaczego, ale zacząłem od wywiadu z Neolith i od razu wpadka. Dwa razy wydrukowana pierwsza część wywiadu, a końca brak...
- Duvelor
Do niedawna łykałem kolejne numery bez zastanowienia, a ostatnio przyłapałem się na przeglądaniu w Empiku... no i ostatecznie nie kupiłem numeru z Bentonem na okładce (chyba ten był ostatni). Jakoś nie ciągnie mnie do kolejnych :(
Znaczenie więcej znajduję w R'Lyeh, DOOM, Total Death, Nowela, Deathicism, Tribal Convictions, Apocalyptic Rites i innych... Niby przykre, ale z drugiej mańki (dla naszej rodzimej sceny zinowskiej), chyba dobre zjawisko, prawda?
Znaczenie więcej znajduję w R'Lyeh, DOOM, Total Death, Nowela, Deathicism, Tribal Convictions, Apocalyptic Rites i innych... Niby przykre, ale z drugiej mańki (dla naszej rodzimej sceny zinowskiej), chyba dobre zjawisko, prawda?
Ostatnio zmieniony 10-08-2011, 22:57 przez Duvelor, łącznie zmieniany 1 raz.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- panthyme
- w mackach Zła
Zibi sienie postarał...
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- Gore_Obsessed
Parę lat temu naszła mnie taka refleksja, że zespołów/płyt o których warto pisać/czytać jest garstka.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- longinus696
Zwłaszcza w muzyce metalowej. Zdałem sobie ostatnio sprawę, że od dłuższego czasu nie sięgam po żadne periodyki związane z takim graniem. Po prostu jest nikłe prawdopodobieństwo, że ci ludzie powiedzą coś, co mnie w jakikolwiek sposób zainteresuje lub zainspiruje.Gore_Obsessed pisze:Parę lat temu naszła mnie taka refleksja, że zespołów/płyt o których warto pisać/czytać jest garstka.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gore_Obsessed
Jeśli już, znajduję najwyżej pojedyncze interesujące pytania/odpowiedzi.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- ultravox
Ja mam odwrotnie. Jak lubię większość z wymienionych przez Ciebie zinów, tak niestety niewiele w nich znajduję zespołów godnych uwagi. Często jest tak, że w różnych zinach pojawiają się te same nazwy, albo kapele, których muzyka jest zwyczajnie (przynajmniej z mojego punktu widzenia) nieciekawa. Gdzie są wywiady z takimi kapelami jak Weapon, Negative Plane, Ulcerate, Ehnahre, Vomitor, Execration, Prosanctus Inferi, Teitanblood, etc.? Niestety prawda jest taka, że prędzej znajdziesz je w "komercyjnych" magazynach pokroju 7 Gates. Kiedyś w zinach można było przeczytać o tym, co w tej muzyce było w danym momencie najciekawsze - dziś mam wrażenie, że chodzi jedynie o to, aby coś było "podziemne", cokolwiek by to nie znaczyło. Oczywiście od tej reguły są wyjątki, ale nie ma ich znowu aż tak wiele, a szkoda.Wishman pisze:Do niedawna łykałem kolejne numery bez zastanowienia, a ostatnio przyłapałem się na przeglądaniu w Empiku... no i ostatecznie nie kupiłem numeru z Bentonem na okładce (chyba ten był ostatni). Jakoś nie ciągnie mnie do kolejnych :(
Znaczenie więcej znajduję w R'Lyeh, DOOM, Total Death, Nowela, Deathicism, Tibal Convictions, Apocalyptic Rites i innych... Niby przykre, ale z drugiej mańki (dla naszej rodzimej sceny zinowskiej), chyba dobre zjawisko, prawda?
Ja myślę, że jest sporo zespołów, o których warto pisać, ale niestety nie zawsze ich członkowie mają coś mądrego do powiedzenia.Gore_Obsessed pisze:Parę lat temu naszła mnie taka refleksja, że zespołów/płyt o których warto pisać/czytać jest garstka.
- Duvelor
Masz sporo racji. Z drugiej strony nie wszystkie kapele są zainteresowane odpowiadaniem na wywiady zinów. Nieraz zdarza się, że zespół jest zainteresowany i "wsiąka" na kilka lat. Poważnie. Miałem przynajmniej cztery takie przypadki.ultravox pisze:Gdzie są wywiady z takimi kapelami jak Weapon, Negative Plane, Ulcerate, Ehnahre, Vomitor, Execration, Prosanctus Inferi, Teitanblood, etc.? Niestety prawda jest taka, że prędzej znajdziesz je w "komercyjnych" magazynach pokroju 7 Gates. Kiedyś w zinach można było przeczytać o tym, co w tej muzyce było w danym momencie najciekawsze - dziś mam wrażenie, że chodzi jedynie o to, aby coś było "podziemne", cokolwiek by to nie znaczyło. Oczywiście od tej reguły są wyjątki, ale nie ma ich znowu aż tak wiele, a szkoda.
Ja myślę, że jest sporo zespołów, o których warto pisać, ale niestety nie zawsze ich członkowie mają coś mądrego do powiedzenia.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗