Układanie, sortowanie, liczenie, macanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: Układanie, sortowanie, liczenie, macanie
czy orientuje się ktoś ile kosztowałby u stolarza taki regalik na 2000 CD ?
- chaos
- w mackach Zła
panowie to rzućcie jakieś zdjęcia swoich szafek, fajnie mi się na to patrzy :)
Sova - jesteś chory ;)
Sova - jesteś chory ;)
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
była już kiedyś o tym rozkminkaGore_Obsessed pisze:Pytanie z cyklu głupich: co byś zrobił gdyby Ci się to wszystko spaliło?
kup sobie w IKEI. towar ze skandynawskich lasów, idealny pod black metal.knaar pisze:czy orientuje się ktoś ile kosztowałby u stolarza taki regalik na 2000 CD ?
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
- rasowy masterfulowicz
Jak by to powiedzieć.. u mnie następujące winyle stoją obok siebie ...Franek Kimono obok Funeral Mist....Morph pisze:A u mnie stoi Norah Jones koło Jumalhamara i Massive Attack koło Marduk ;).
Celem życia nie jest przeżycie.
- Xapapote
a Małe Voo Voo obok Malevolent Creation?mistrzsardu pisze:Jak by to powiedzieć.. u mnie następujące winyle stoją obok siebie ...Franek Kimono obok Funeral Mist....Morph pisze:A u mnie stoi Norah Jones koło Jumalhamara i Massive Attack koło Marduk ;).
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Sova absolutnie pozamiatałeś, zajebista kolekcja (stuff z distro/swoje wydawnictwa też tu trzymasz? sporo grzbietów od LP's wygląda tak samo), autentycznie piękny regał no i przy okazji całkiem stylowe wnętrze mieszkania... no ale żeby poprawić sobie humor, to Ci powiem że lampki na kolumnach wcale nie są kireg, bo to znaczy że za cicho muzyki słuchasz :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- Xapapote
mam taką samą podłogę
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
podłoga to podstawa. dziwię się że nikt na to nie zwrócił uwagiXapapote pisze:mam taką samą podłogę
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Sova to taki ułożony koleś, ja mam taki chaos w domu, ze nie wiem co gdzie jest. Ale na szczęście, pod koniec roku się przenoszę do nowego apartamentu, gdzie będę miał specjalny pokój audiofilski z dala od dzieciaków:)
- Xapapote
to tylko 2 metry mniej niż moje mieszkanie. :PDrone pisze:ma ok. 40 metrów kwadratowych
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
hehehe, żona zobaczyła i stwierdziła, że koniecznie MUSIMY zrobić sobie podobny regał na zamówienie hehehehe
- Sova
- rasowy masterfulowicz
a przypominasz sobie końcówke X Dekalogu Kieślowskiego? ( tak, ten o znaczkach )Gore_Obsessed pisze: Pytanie z cyklu głupich: co byś zrobił gdyby Ci się to wszystko spaliło?
knaar pisze:czy orientuje się ktoś ile kosztowałby u stolarza taki regalik na 2000 CD ?
tak naprawdę to cena jest uzależniona od ilości pracy i trudności wykonania. materiał jest relatywnie tani.
tak, tam też jest część distra, zwłaszcza na tych dolnych półkach.lampki są bardzo krieg, za to same kolumny są słabe i pora je wymienićCzesław pisze:Sova absolutnie pozamiatałeś, zajebista kolekcja (stuff z distro/swoje wydawnictwa też tu trzymasz? sporo grzbietów od LP's wygląda tak samo), autentycznie piękny regał no i przy okazji całkiem stylowe wnętrze mieszkania... no ale żeby poprawić sobie humor, to Ci powiem że lampki na kolumnach wcale nie są kireg, bo to znaczy że za cicho muzyki słuchasz :)
dokładnie, bez odpowiedniej podłogo życie traci sens.Bonny pisze:podłoga to podstawa. dziwię się że nikt na to nie zwrócił uwagiXapapote pisze:mam taką samą podłogę
służący zapewne do słuchania audiofilskich bootów BlasphemyMaleficio pisze: pod koniec roku się przenoszę do nowego apartamentu, gdzie będę miał specjalny pokój audiofilski
Drone pisze:Akurat podłoga mogłaby być inna. Powinien być parkiet w jodełkę, gdyż taki wzór jest najbardziej northern i true ;)
parkiet jest bardzo true ! w rzeczywistości jest dużo ciemniejszy niż na tych fotkach ale fakt, w jodełkę były chyba bardziej evil
nie, żadnych szyb.Drone pisze:Sova, czy to jest za szybą czy nie?
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
he he... nie, OremusaSova pisze:służący zapewne do słuchania audiofilskich bootów BlasphemyMaleficio pisze: pod koniec roku się przenoszę do nowego apartamentu, gdzie będę miał specjalny pokój audiofilski
- Sova
- rasowy masterfulowicz
super !Maleficio pisze:he he... nie, OremusaSova pisze:służący zapewne do słuchania audiofilskich bootów BlasphemyMaleficio pisze: pod koniec roku się przenoszę do nowego apartamentu, gdzie będę miał specjalny pokój audiofilski
- Xapapote
kurwa, kocham was! zdrowie.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
a ja i tak czekam na fotki Marii :) (to bedzie najbardziej oczekiwana rzecz 2011) :)
- Morbid Marcin
ale Maria nie ma chyba wszystkiego na polkach, a na pewno nie na tak eleganckich i wysublimowanych jak mr. sova :)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....