7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: 7 GATES
dominator masa gosc,nawet jak sie gdzies wyjebal na recenzjach;))
piwo
piwo
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Ja nic do Chłopa nie mam, kupiłem poczytałem chwilę i też mnie się to rzuciło w oczy, więc pozwoliłem sobie na małe wypociny, a piwo niech mu idzie na zdrowie (nie w "oponę") :))[V] pisze:dominator masa gosc,nawet jak sie gdzies wyjebal na recenzjach;))
piwo
- empir
- zahartowany metalizator
No, pomylił się recenzent bo nowy deicide nie ustępuje dwóm ostatnim. A najsłabsze to chyba wiadomo które.535 pisze:Jeżeli ostatni DEICIDE -555- "ustępuje dwóm ostatnim, ale nie jest najsłabszy" - to ja się pytam, który jest ten najsłabszy?
- maciek z klanu
numer zapowiada"L" sie interesujaco. szkoda ze wiekszosc ciekawych zespolow odpowiadalo tak gownianie ze szkoda slow (np jumalhammara to jakas kpina). podobnie satanic warmaster, ale akurat tutaj nie oczekiwalem dlugich odpowiedzi. furze calkiem ok, ale troche potluczona gadke ma koles (to wiadomo nie od dzis, ze to dziwna osoba). calkiem spoko odpowiadali autopsy ale krotko. reszty jeszcze nie czytalem. co do recenzji wiadomo, ze tych z "sklepowej" polki magazynow nie warto do konca brac na powaznie w kwestii recenzji, duzo lepiej przeczytac jakiegos necroscopa czy inne podziemne wydawnictwa.Nasum pisze:jak na razie przejrzałem, nie było czasu aby zagłębić się w lekturze ale jak na razie numer zapowiada się interesująco. Ucieszyłem się jak zobaczyłem w środku wywiad z Cliteater. Poczytam to skrobnę coś więcej
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
mnie się podobało złe oko glena z okładki. zło jak sam chooj!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
totalnie popierdolone odpowiedzi.widac ze tanczy z biala dama i to ostro;))maciek z klanu pisze:furze calkiem ok, ale troche potluczona gadke ma koles (to wiadomo nie od dzis, ze to dziwna osoba).Nasum pisze:jak na razie przejrzałem, nie było czasu aby zagłębić się w lekturze ale jak na razie numer zapowiada się interesująco. Ucieszyłem się jak zobaczyłem w środku wywiad z Cliteater. Poczytam to skrobnę coś więcej
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
niestety muszę to przyznać - 7 gej lepszy od ostatniego blackastriala.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tak się zastanawiam... czy komuś jeszcze wywiad z Gorath kończy się w pół słowa ? (na 42 stronie)
The madness and the damage done.
Dlaczego na pierwszej stronie po skrócie nr znów ta jebana kropka wróciła? Znów musiałem brodę przyklejać i perukę zakładać zanim poszedłem z nowym numerem 7 gates do kasy. Jeszcze ktoś gotów pomyśleć, że i ja analfabetą jestem..... :)
- Scaarph
coś chujowy z ciebie korektor. ja już nawet miałem skorzystać z propozycji sępa i zgłosić swoją kandydaturę, żadnych żenujących kropek na bank by nie było, ale skoro kilka postów później ty zaproponowałeś swoją, to odpuściłem, bo z mistrzem w szranki stawać nie wypada :) a tu taki chuj :)
-
Jebana kropka wyskakuje jak Diabeł z pudełka. :D
-
- postuje jak opętany!
Dla porządku - numer ok, ale:
- recenzje niejakiego W. - całkowity bełkot, koszmar stylistyczny, nic z nich nie wynika, bo nie może, gubię wątek już w pierwszym zdaniu;
- znowu liczne błędy ortograficzne, korektor do dupy;
- znowu słówko "bynajmniej" źle użyte.
- recenzje niejakiego W. - całkowity bełkot, koszmar stylistyczny, nic z nich nie wynika, bo nie może, gubię wątek już w pierwszym zdaniu;
- znowu liczne błędy ortograficzne, korektor do dupy;
- znowu słówko "bynajmniej" źle użyte.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
- postuje jak opętany!
Dla mnie bynajmniej też.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
Coś w tym jest :) Numer ok, w sumie znalazłem sporo do poczytania. Największa lipa to recenzje. Mam wrażanie, że wystarczy grać ogólnie pojęty death lub black metal żeby dostać minimum 333 w tym magazynie ;)Drone pisze:Nie wiem, ale dla mnie to jest dyskwalifikujące. Nienawidzę tej wsiowej maniery.aryman pisze:- znowu słówko "bynajmniej" źle użyte.
- Najprzewielebniejszy
mi w 7 gates tez nie leza recki, a szczegolnie kolo podpisujacy sie doominator, kiedys w recenzji "Shemhamforash" ROD napisal,ze kluje go w uszy ewidentny trigger na bebnach... a perka na Semaforze nagrana jest na starych zramolalych bebnach, bez triggerow i innych bajerow...
- mad
- weteran forumowych bitew
Umknęły mi 2 ostatnie numery, zresztą metalu trochę jakby mniej słucham... chwilowo. Jeszcze w maju postaram się nadrobić zaległości.
- Gore_Obsessed
Za kim to, choć go przedtem nie znałem
Przez tłoczny peron się przepychałem
Za panią, bynajmniej
Przez tłoczny peron się przepychałem
Za panią, bynajmniej
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-

-
- rasowy masterfulowicz