S.O.S. kryzys
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: S.O.S. kryzys
"V"
ooo, widzę że przyszedł czas na Mama Said, zajebisty kawałek, przeuroczy wręcz ;)
ooo, widzę że przyszedł czas na Mama Said, zajebisty kawałek, przeuroczy wręcz ;)

-
- mistrz forumowej ceremonii
czas na Load( i poprzednie plyty) jest zawsze.tak jak DM.Castor pisze:"V"
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
czyli od "Black Celebration" do "Ultra" włącznie! :)[V] pisze:a ja od kilku dni przypominam sobie najwspanialsze lata DEPECHE MODE i METALLICA i po raz kolejny uswiadamiam sobie jak wazne sa to nazwy w moim muzycznym wszechswiecie. no music,no life .bitches.
zdrowie
-
"Playing The Angel" jest ulepiony z drogocennych kruszców. Jedna z piękniejszych płyt ostatnich iluś tam lat. Dla mnie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bardzo dobra płyta, choc są słabsze momenty na nim w przeciwieństwie do "Ultra"
... ale po takim "Nothing`s impossible" jestem zniszczony! bezapelacyjnie najlepsza piosenka na tej płycie;
... ale po takim "Nothing`s impossible" jestem zniszczony! bezapelacyjnie najlepsza piosenka na tej płycie;
-
A widzisz - dla mnie PTA nie ma slabych momentów. Plyta kompletna. Muzycznie, lirycznie, wizualnie. Kosmos.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Ja już też nowości olewam. Moja kolekcja osiągnęła "masę krytyczną". Więcej po prostu nie potrzebuję. Nothing left to mutilate - jak mawia klasyk.KreatoR pisze:U mnie jest tak: absolutny brak parcia na cokolwiek nowego, podparty powrotami do starych, sprawdzonych, doskonałych płyt. Z drugiej strony zagłębianie się w niepoznanych wcześniej zespołach sprzed kilku/nastu/dziesięciu lat. Czy to kryzys wieku średniego, zwykły brak wiary w cokolwiek nowego (bo wszystko już było:) czy już dojrzałość poparta doświadczeniem i świadomymi wyborami estetycznymi?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
A ostatnie Autopsy? Teraz to w zasadzie nawet dwa ostatnie ;)
- Gore_Obsessed
Ostatnią kiedyś kupię, a przedostatniej i przedprzedostatniej kiedyś posłucham. Czas ten nadejdzie, on kiedyś przyjdzie wtem. :)
- KreatoR
Ja póki co osiągnąłem masę krytyczną w elemencie poznawczym. Teraz tylko trzeba postawić to wszystko na półce:)Gore_Obsessed pisze:Ja już też nowości olewam. Moja kolekcja osiągnęła "masę krytyczną". Więcej po prostu nie potrzebuję. Nothing left to mutilate - jak mawia klasyk.KreatoR pisze:U mnie jest tak: absolutny brak parcia na cokolwiek nowego, podparty powrotami do starych, sprawdzonych, doskonałych płyt. Z drugiej strony zagłębianie się w niepoznanych wcześniej zespołach sprzed kilku/nastu/dziesięciu lat. Czy to kryzys wieku średniego, zwykły brak wiary w cokolwiek nowego (bo wszystko już było:) czy już dojrzałość poparta doświadczeniem i świadomymi wyborami estetycznymi?
- Bezdech
Ja miałem wczoraj potężny kryzys. Tak, jak zawsze miałem za gówno starą scenę greckiego BM, tak wczoraj od rana leciało Passage to Acturo, His Majesty At the Swamp, Crossing the Fiery Path i coś tam jeszcze. Na szczęście po południu ległem w łóżku z gorączką i zawrotami głowy, więc wszystko się wyjaśniło.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- hcpig
Dobrze gadasz, też nie mogę juz słuchać Grecji bo to blacko-polo, zero brutalności tylko biedne riffy i klawisze do tego komiksowy wampir na okładce wiadomego albumu lol, jedyne kapele z tych rejonów którą da radę posłuchać do Zemial i Nocternity, no może jeszcze RC na 'Non Serviam'.
Ostatnio zmieniony 26-02-2012, 13:44 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Gore_Obsessed
"Scarlet Evil Witching Black" z nawiązką nadrabia wszelkie braki.
- Block69
Jesteś absolutnie zdrowy.KreatoR pisze:U mnie jest tak: absolutny brak parcia na cokolwiek nowego, podparty powrotami do starych, sprawdzonych, doskonałych płyt. Z drugiej strony zagłębianie się w niepoznanych wcześniej zespołach sprzed kilku/nastu/dziesięciu lat.
PENIS METAL
- Góral
- w mackach Zła
Najlepszy album BM z Grecji.Gore_Obsessed pisze:"Scarlet Evil Witching Black" z nawiązką nadrabia wszelkie braki.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
- zaczyna szaleć
Góral pisze:Najlepszy album BM z Grecji.Gore_Obsessed pisze:"Scarlet Evil Witching Black" z nawiązką nadrabia wszelkie braki.

1. Thy Mighty Contract
2. Scarlet Evil Witching Black
3. A Banner Greater Than Death
- Husar
najlepsza jest jedynka varathron. a z nowych greckich płyt wskazalbym na Onyx
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Wiesz, że tam gdzie idzie człowiek po śmierci nie znajdziesz odtwarzacza. Jedyna szansa, że Macabre Eternal zanucą Ci białe robaki.Gore_Obsessed pisze:Ostatnią kiedyś kupię, a przedostatniej i przedprzedostatniej kiedyś posłucham. Czas ten nadejdzie, on kiedyś przyjdzie wtem. :)
Zdrowia życzę, jednocześnie mocno zastanawiając się nad sensem trzymania takiej ilości gówna w domu. Przecież to bardzo niezdrowe. Prawdopodobnie opary unoszące się nad regałem z tym obornikiem , wywołały infekcję.Bezdech pisze:Ja miałem wczoraj potężny kryzys. Tak, jak zawsze miałem za gówno starą scenę greckiego BM, tak wczoraj od rana leciało Passage to Acturo, His Majesty At the Swamp, Crossing the Fiery Path i coś tam jeszcze. Na szczęście po południu ległem w łóżku z gorączką i zawrotami głowy, więc wszystko się wyjaśniło.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak jest doktorze 535. Obornik, a zwłaszcza wypełniony greckim gównem może spowodować kryptosporydiozę, na którą bez cienia wątpliwości zapadł Bezdech. Jesteś wielki, tak mało danych z wywiadu, a tak szybka i trafna diagnoza! Wow! :-)
all the monsters will break your heart
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Czy jednak bezdech nie powinien uchronić pacjenta przed szkodliwym działaniem oparów ciepłych fekaliów?