MUSICK MAGAZINE!!!

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Maria Konopnicka

Re: MUSICK MAGAZINE!!!

13-11-2012, 12:24

maciek z klanu pisze:nie no 17 zlotych raz za jakis czas ok, ale nei sadze by to bylo tyle warte przy tak malej objetosci. patrzac na damskie magazyny typu Twój Styl, Elle to kosztuja okolo 7,90 zł gdzie stron maja 2 razy wiecej niz music i do tego wszystko na grubych lsniacych kartkach :P
Nie ma co porównywać - im większy magazyn tym mniejsza cena jednostkowa, poza tym w czasopismach, które wymieniłeś są zupełnie inne ceny reklam niż w Musick Magazine. Kiedyś prowadziłem rozmowy o przejęciu wydawania jednego z magazynów metalowych i jak zeszło na sprawy reklamy i dowiedziałem się za ile sprzedają stronę to aż się zakrztusiłem ze śmiechu... i oczywiście odpuściłem temat, bo nie było żadnych perspektyw na to, żeby do magazynu ukazującego się w takiej formie nie dokładać...
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-11-2012, 18:52

maciek z klanu pisze:nie no 17 zlotych raz za jakis czas ok, ale nei sadze by to bylo tyle warte przy tak malej objetosci. patrzac na damskie magazyny typu Twój Styl, Elle to kosztuja okolo 7,90 zł gdzie stron maja 2 razy wiecej niz music i do tego wszystko na grubych lsniacych kartkach :P
Maćku kochany, ale dojebałeś! :-) Nie kupuj MM, szkoda kasy, inwestuj w Twój Styl, Elle. W sumie może to bardziej Twój target, przecież masz trisomię...;-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

13-11-2012, 19:06

BadBlood pisze:W nowym numerze Musick Magazine: TESTAMENT, MARDUK, Fenriz, Spowiedź Heretyka - trotzky, NEUROSIS, OVERKILL, ENSLAVED, IMMOLATION, GORGUTS, SAINT VITUS, KREATOR, NECROVATION, GOSPEL OF THE HORNS, DEGIAL, THE DEAD GOATS, OBAKE, SEPTIC FLESH, RESURGENCY, MASACHIST, ANTIGAMA, relacje, recenzje, składanka etc., całość za 17 zł
Nie ma trailera z Ryłkiem?
support music, not rumors
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-11-2012, 19:15

Trailery ostatnio stały się niemodne;-)
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

13-11-2012, 19:19

nicram pisze:
Maćku kochany, ale dojebałeś! :-) Nie kupuj MM, szkoda kasy, inwestuj w Twój Styl, Elle. W sumie może to bardziej Twój target, przecież masz trisomię...;-)
Nic nie dojebalem, dalem dosc odwazne porownanie stron 2 razy tyle za polowe taniej, wiem wiem naklad itd ale wykonanie tych babskich gazet duzo lepsze. do tego dochodza wyplaty dla felietonistow... ale porownalbym cene np takiej gazety jak mm do 7gates chociazby... cena mowi za siebie, naklad taki sam....

a i nie neguje ze cos nie halo bo zajebista gazeta i tak kupie. chodzi o to ze na huj ta CD komu jak tylko podwyzsza (dosc znaczaco moim zdaniem) cene gazety, a to zwykly chwyt marketingowy na mlodych metalistow.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-11-2012, 19:25

Porównanie z 7 Gates wypada miażdżąco. Rzeczone pismo jest niemalże dwa razy tańsze, a treści ma o wiele więcej i porównując czas jaki zajmuje przeczytanie MM i 7 Gates wnioski co do ceny nasuwają się same. A MM dorzuca jeszcze tą schujałą niepotrzebną płytę.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Maria Konopnicka

13-11-2012, 19:28

Oba pisma są totalnie do dupy bo za rzadko się ukazują!!! :(
Awatar użytkownika
Skaut

BadBlood pisze:W nowym numerze Musick Magazine: TESTAMENT, MARDUK, Fenriz, Spowiedź Heretyka - trotzky, NEUROSIS, OVERKILL, ENSLAVED, IMMOLATION, GORGUTS, SAINT VITUS, KREATOR, NECROVATION, GOSPEL OF THE HORNS, DEGIAL, THE DEAD GOATS, OBAKE, SEPTIC FLESH, RESURGENCY, MASACHIST, ANTIGAMA, relacje, recenzje, składanka etc., całość za 17 zł
GIt, będzie może w Trafficu?
Coś tam było! Człowiek!
DCI Hunt

maciek z klanu pisze: nic nie dojebalem, dalem dosc odwazne porownanie stron 2 razy tyle za polowe taniej, wiem wiem naklad itd ale wykonanie tych babskich gazet duzo lepsze. do tego dochodza wyplaty dla felietonistow... .
To jest zupełnie inna bajka. Przecież połowa tych babskich gazet to reklamy firm kosmetycznych, odzieżowych itd - w porównaniu z niskonakładowym magazynem o niszowej muzyce to są ogromne, kosmiczne wręcz pieniądze.

edit: nie wiem co tam będzie za składanka, ale ostatnio nawet je polubiłem - wrzucam czasem jako tło do ważniejszych czynności i nagle okazuje się, że zaintrygował mnie jakiś zespół, którego w necie nawet nie chciałoby mi się sprawdzać, np. z ostatnim składakiem Pagan tak miałem.
Ostatnio zmieniony 13-11-2012, 19:32 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

Re:

13-11-2012, 19:29

Skaut pisze:GIt, będzie może w Trafficu?
BadBlood pisze:W Trafficu będzie.
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-11-2012, 19:30

Maria Konopnicka pisze:Oba pisma są totalnie do dupy bo za rzadko się ukazują!!! :(
Wiesz, przygotowanie tak atrakcyjnej składanki musi trwać.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

13-11-2012, 19:32

Maria Konopnicka pisze:Oba pisma są totalnie do dupy bo za rzadko się ukazują!!! :(
To prawda. Strasznie mnie irytuje to, że np. ogłoszono, że nowy 7Gates będzie we wrześniu. Przypominam sobie o tym i zaczynam się niecierpliwić, mija wrzesień to się irytuję, że nie ma gazety i żadnych informacji. Wolałbym by nie zapowiadali kiedy ma być nowy numer, albo mówili, że w chuj trzeba czekać i nie wiadomo kiedy będzie.
Po cholerę wymyślać terminy i później ich nie dotrzymywać.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

13-11-2012, 19:33

Plastek pisze:
Wiesz, przygotowanie tak atrakcyjnej składanki musi trwać.
Ja pierdolę co za wzorowy przykład bólu dupy....

Powinni ci nie sprzedać tego magazynu tylko wysłać samą płytę.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
Skaut

13-11-2012, 19:34

Rattlehead pisze:
Skaut pisze:GIt, będzie może w Trafficu?
BadBlood pisze:W Trafficu będzie.
O widzisz, dobrze, że to tylko ślepota i dalej muzyki mogę słuchać ;]
Coś tam było! Człowiek!
535

13-11-2012, 19:56

Nie ma to jak robić problem z równowartości dwóch zwykłych piw zakupionych w markecie, pisząc o czymś co kosztuje tyle co dwa zwykłe piwa w dowolnie wybranej knajpie.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-11-2012, 20:12

Ty to byś nawet jakby ci gówno w sprayu dodali to byś się cieszył i pierdolił, że świetny dodatek, że nie ma wpływu na cenę, że kosztuje tyle co dwa piwa.
Wolę kakaową dziurę!!
535

13-11-2012, 20:15

Nie nie, to Ty wiecznie jesteś niezadowolony i opowiadasz o gównie.
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

13-11-2012, 21:49

Obłędna ta dyskusja na temat składanki. Najbardziej zacietrzewionych jej uczestników muszę rozczarować - płyta nie ma ŻADNEGO wpływu na cenę pisma. Święty Mikołaj też nie istnieje. Teraz możecie iść się powiesić, wasze życie straciło sens :D
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-11-2012, 21:51

W takim razie przyjebcie od razu 5 składanek do każdego numeru, skoro nie mają wpływu na cenę.
Wolę kakaową dziurę!!
[V]

13-11-2012, 21:58

Dragazes pisze:
To prawda. Strasznie mnie irytuje to, że np ogłoszono, że nowy 7Gates będzie we wrześniu. Przypominam sobie o tym i zaczynam się niecierpliwić, mija wrzesień to się irytuję, że nie ma gazety i żadnych informacji. Wolałbym by nie zapowiadali kiedy ma być nowy numer, albo mówili, że w chuj trzeba czekać i nie wiadomo kiedy będzie.
Po cholerę wymyślać terminy i później ich nie dotrzymywać.
Wkurwiajace to jest, ale ci ludzie robia to na boku, maja inne zobowiazania, priorytety, wydawanie tych magazynów to hobby doroslych facetów, ot co. Zawsze beda jakies obsuwy.

A pomysl z skladanka ....po co komu skladanka?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ODPOWIEDZ