Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Noise Magazine
Ja od razu uprzedzam, że za popularny "damski chuj" nawet palcem nie kiwnę. Nawet w imieniu służby. Także moje honorarium położy ten tytuł w trzy sekundy.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Wziąłbym jeszcze longina i tricepsa:)[V] pisze:Robimy gazetę?ultravox pisze:W każdej :)Drone pisze: bardziej bym wolał pismo niejako zawieszone w próżni, nie czyniące żadnych ukłonów w stronę odbiorców, reklamodawców, wydawców itd. Tylko byłoby to pismo zupełnie nierentowne, przynajmniej w początkowej fazie istnienia.
Taki skłąd widzę:
V, manieczki,Drone,Plastek, ultravox, Skaut, 535.
Ale byłoby wesoło.666.
Coś tam było! Człowiek!
-
wystarczy kilka nicków I już noise moze spierdalać.
mielibyśmy sekcję budowlaną,kawełe z masełe,homoseksualną, felietony o dziwacznie powyginanych meblach, wywiady z Teitanblood I Green Day, ah,życie.
mielibyśmy sekcję budowlaną,kawełe z masełe,homoseksualną, felietony o dziwacznie powyginanych meblach, wywiady z Teitanblood I Green Day, ah,życie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Byłby to wspaniały magazyn. Czytalbym.[V] pisze:wystarczy kilka nicków I już noise moze spierdalać.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Haha, dzięki za wyróżnienie, ale ja już kiedyś współtworzyłem gazetę, zrobiłem to co chciałem na tym polu i chyba nie byłbym już w stanie poświęcić tyle energii na pisanie o muzyce. Niech takie rzeczy robią ci, którym się jeszcze chce, ja sporadycznie coś tam sobie skrobnę i styka. Natomiast spotkanie redakcyjne w takim składzie na pewno byłoby interesujące ;)[V] pisze:
Robimy gazetę?
Taki skłąd widzę:
V, manieczki,Drone,Plastek, ultravox, Skaut, 535.
Ale byłoby wesoło.666.
Manieczki na prowadzenie kącika kulinarnego i poradnika złamanych serc!!!
- ultravox
Fotostory w stylu Bravo mógłby robić ;)
- manieczki
Oj smyku, żebym ja Ci czegoś innego nie złamał (zęba na ten przykład, moją potężna m.a.c.z.u.g.a 8cm we wzwodzie, mierzone od kości guzicznej).ZłyPan pisze:Manieczki na prowadzenie kącika kulinarnego i poradnika złamanych serc!!!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
A zęby włożę pod poduszkę i oddam je Zębowej Wróżce. Będę bogaty jak dentyści! (wy debile myśleliście, że na czym oni zarabiają najwięcej?! Żadne implanty, resekcje, ekstrakcje - wyrywają zęby i potem do domu zawożą i pod poduchę - a rano mamona(.ZłyPan pisze:Obiecanki macanki....
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
riven moglby pisac o grach, zajebistych rpg typu mass efect albo alans wake i termosy
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
O grach mogliby pisać Plastek i Wład Pałownik z bloga restinpc. Na pewno tworzyliby razem zgrany team.
http://restinpc.blogspot.com/
http://restinpc.blogspot.com/
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Plastek
- Kontakt:
To nie jest głupi pomysł taki magazyn.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Re:
why not.Skaut pisze:Vulture, dodaj nas jako adminów do Twojego fanpage'a i jedziemy podbijać internety.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lucek
- weteran forumowych bitew
- manieczki
1993. Obejrzałem dziś - bardzo tego żałuję, nikt mi tych minut nie odda - nowy klip Soulfly. I tak sobie myślę, że mało kto w tym całym biznesie mnie irytuje bardziej niż Max. Chorągiewka największa. No ale nie mogę mu też zasług odmówić, bo kiedyś naprawdę pięknie z chłopakami przycinał. A tu - nie na żadnym Arise czy Beneath - był szczyt. Tu jeszcze było to szczere, a przy okazji miało ten oddech, to świeże powietrze zaraz po wyjściu ze studni.
" onclick="window.open(this.href);return false;
He, he :)
" onclick="window.open(this.href);return false;
He, he :)
-
twoja_stara_trotzky pisze:generalnie to cały ten zespół się na nawóz nadaje...generalnie to chłopaki w naszym kraju zrobili taką karierę, bo idealnie pasowali do schematu polskiego metalowca sprzed 20 lat - brudny, śmierdzący i głupi jak klapa od klozetu.

:D
- nicram
-
A jak ;)