MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Grindead
- postuje jak opętany!
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
i jeszcze pare sztuk http://allegro.pl/show_item.php?item=2531562344
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Grindead
- postuje jak opętany!
Na stronie Musick Magazine do posłuchania dwa numery z nowego MCD Voidhanger.
http://www.musickmagazine.pl/
http://www.musickmagazine.pl/
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Nowy numer już w drukarni, moim skromnym zdaniem dobór zespołów i nie tylko - zajebisty. Wkrótce ruszy też nowa strona internetowa magazynu.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zdradzisz rąbka tajemnicy i powiesz z kim teraz będzie można poczytać wywiady?
- BadBlood
Nie będę wyskakiwał przed szereg (chociaż myślę w trakcie rozmów tu i ówdzie parę rzeczy zostało "sprzedanych" ;) ), a oficjalne info będzie dosłownie za kilka dni. Na razie mogę tyle, że gazeta będzie tańsza niż wcześniej, bo po 17 zł, więcej stron - teraz jest 84 str, a w środku sam miód ;-)
- BadBlood
W nowym numerze Musick Magazine: TESTAMENT, MARDUK, Fenriz, Spowiedź Heretyka - trotzky, NEUROSIS, OVERKILL, ENSLAVED, IMMOLATION, GORGUTS, SAINT VITUS, KREATOR, NECROVATION, GOSPEL OF THE HORNS, DEGIAL, THE DEAD GOATS, OBAKE, SEPTIC FLESH, RESURGENCY, MASACHIST, ANTIGAMA, relacje, recenzje, składanka etc., całość za 17 zł
-
- rasowy masterfulowicz
Będzie można kupić w Trafficu?
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Znowu ta pedalska, do srania potrzebna składanka. No super. Słyszeliście o czymś takim jak Internet? Gdy ów wynalazek się rozpowszechnił składanki stały się megachujowym i niepotrzebnym dodatkiem.
Ostatnio zmieniony 12-11-2012, 22:31 przez Plastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Zapowiada się całkiem, całkiem. Kiedy będzie można się zaopatrzyć w swój egzemplarz?
- BadBlood
Sprzedaż powinna ruszyć lada dzień. Czy będzie w Trafficu - nie wiem, pewnie będą podane punkty, w których magazyn będzie można kupić. A jak się komuś składanka nie podoba, to może wypierdolić przez okno. Swoją drogą w dużych zachodnich magazynach kompilacje są wciąż normą, więc nie bardzo rozumiem, w czym problem.
-
A tym razem co się znajdzie na kompilacji? Nowości jakiej wytwórni?
- BadBlood
To nie będzie składanka wytwórniana. Znajdą się na niej kapele, które były tym zainteresowane.
-
Dobra, w takim razie nie męczę już co to za kapele. Jeśli będzie składanka do dupy, to zgodnie z propozycją wypierdolę przez okno.
- BadBlood
- BadBlood
I życie staje się prostsze ;)Nasum pisze:Dobra, w takim razie nie męczę już co to za kapele. Jeśli będzie składanka do dupy, to zgodnie z propozycją wypierdolę przez okno.
-
W sumie to nie widzę problemu - ostatnią składankę przesłuchałem, ale kompletnie nie wiem, gdzie ta płyta teraz leży;-) Jakoś nie czuję się z tego powodu oszukany, zawiedziony , zmartwiony- ot po prostu, była kompilacja i jej ni ma. Z tą jak nic mi tam nie siądzie na ucho bardziej pewnie będzie podobnie, w sumie nie ma o co kruszyć kopii.
- BadBlood
No więc właśnie. Kompilacja kompilacją, a przyznam, że jak mam w perspektywie lekturę magazynu z takim doborem kapel, to się trochę jaram. I nie piszę tak dlatego, że sam zrobiłem kilka materiałów. Niemal całej reszty jestem po prostu bardzo ciekaw.
- ultravox
Świetny zestaw! Proszę mi to jak najszybciej udostępnić do zakupu! ;)BadBlood pisze:W nowym numerze Musick Magazine: TESTAMENT, MARDUK, Fenriz, Spowiedź Heretyka - trotzky, NEUROSIS, OVERKILL, ENSLAVED, IMMOLATION, GORGUTS, SAINT VITUS, KREATOR, NECROVATION, GOSPEL OF THE HORNS, DEGIAL, THE DEAD GOATS, OBAKE, SEPTIC FLESH, RESURGENCY, MASACHIST, ANTIGAMA, relacje, recenzje, składanka etc., całość za 17 zł
Właściwie to po co wydawać takie pisma, przecież jest internet. I ta cena. Całe siedemnaście złotych. SIEDEMNAŚCIE!!! Góra pieniędzy, jak na skromne kieszonkowe, które mogą wyasygnować, zarżnięci przez niskie płace, rodzice. Dodatkowo ta wkurwiająca składanka. Jedynkę Burzum w pierwszym biciu powinni dodawać, a nie jakąś nędzną kompilację i jeszcze kupony na darmową zupę w barze mlecznym.Plastek pisze:Znowu ta pedalska, do srania potrzebna składanka. No super. Słyszeliście o czymś takim jak Internet? Gdy ów wynalazek się rozpowszechnił składanki stały się megachujowym i niepotrzebnym dodatkiem.
- Plastek
- Kontakt:
Wyssał cie kiedyś czerwony ninja mistrzu szurikenów? Chyba nie bo pierdolisz takie farmazony, że srać się chce i jesteś niedorozwinięty.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!