Morte Perpetua / Megalith Grave - Illusory Gateways Through The Forbidden Realms Of Sacrilegious Rites LP
Carved Cross - Embittered Amidst The Ashes MC

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
prawidłowo, szanuję
Dla mnie pytanie zasadnicze, to po co kupować remastery i do tego w digi, skoro są niewiele starsze wydania pozbawione tych wad.Ketler pisze: ↑14-03-2021, 10:20Pany, pomóżcie muzycznemu ciemniaków.
Jaka do cholery jest różnica?! Chciałem zakupić The Graveyard Kinga Diamonda. Wbijam na allegro i widzę wydanie z 2015 od Mystic Prod. za 40 PLN. Właze sobie na Agonię, patrzę co mają nowego i widzę wydanie z 2009 od Metal Blade Records z komentarzem 'zremasterowany w masterdisk'. I cena 56 PLN. Wytłumaczcie jak tlukowi jaka jest różnica? Jakość dźwięku? Co jest lepszego w wydaniu MBR od wydania Mystica?
Dzięki!
A jakiś konkret? Za ludzkie pieniądze?Medard pisze: ↑14-03-2021, 11:29Dla mnie pytanie zasadnicze, to po co kupować remastery i do tego w digi, skoro są niewiele starsze wydania pozbawione tych wad.Ketler pisze: ↑14-03-2021, 10:20Pany, pomóżcie muzycznemu ciemniaków.
Jaka do cholery jest różnica?! Chciałem zakupić The Graveyard Kinga Diamonda. Wbijam na allegro i widzę wydanie z 2015 od Mystic Prod. za 40 PLN. Właze sobie na Agonię, patrzę co mają nowego i widzę wydanie z 2009 od Metal Blade Records z komentarzem 'zremasterowany w masterdisk'. I cena 56 PLN. Wytłumaczcie jak tlukowi jaka jest różnica? Jakość dźwięku? Co jest lepszego w wydaniu MBR od wydania Mystica?
Dzięki!
Trzeba polować, ja akurat nie znoszę diamonda i nie szukam, teraz nic nie widzę na allegro, ale spojrzałem na listę facebookową sprzed roku, z której brałem płyty i to były stare wydania z lat 90, a gość miał diamonda w podobnej cenie do tych digi.Ketler pisze: ↑14-03-2021, 13:33A jakiś konkret? Za ludzkie pieniądze?Medard pisze: ↑14-03-2021, 11:29Dla mnie pytanie zasadnicze, to po co kupować remastery i do tego w digi, skoro są niewiele starsze wydania pozbawione tych wad.Ketler pisze: ↑14-03-2021, 10:20Pany, pomóżcie muzycznemu ciemniaków.
Dzięki!
I to się chwali a nie jak ten hujograjca z Italii..pr0metheus pisze: ↑15-03-2021, 11:09
No problemo. Almost Dead Man już drakkar podobno do mnie wysłał.