Płyty 10/10
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Płyty 10/10
Ten zespól to nieporozumienie.Riven pisze:za to dream theater to pierwsza liga ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rasowy masterfulowicz
Był taki temat: "zespoły które mogłyby nie istnieć". Myślę, że DREAM THEATER idealnie by tam pasował.
I AM MORBID
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Zauważyłem że BAN robi co raz większą furorę na tym forum, najpierw okazało się że są lepsi od Bathory, a teraz że od DSO.Bezdech pisze:Nie takie histerie się w tematach o DsO i BaN pojawiały. A toTo chyba nawet przeklejone z tematu o tym zespole ;)mzuycy nie potrafią ze swoich ambientowych elementów wykreowac takiego nastroju jak robi to właśnie Blut Aus Nord.
Pozostaje tylko czekać aż zdetronizują Morbid Angel.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lykantrop
Morbid Angel zdetronizowanę będzie w mig, potem ruszą na zach... Slayer znaczy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Frosthark
- rozkręca się
Trochę mnie właśnie zdziwiło to wyznanie. Jak to, nie przepada za tym gatunkiem a recenzuje? Brzmi mi to jak pospolite dziennikarstwo, gdzie pan redaktor przydziela tematy podwładnym nie zważając na ich stan wiedzy i taki biedny dziennikarzyna musi coś na ten temat chlapnąć przed deadlinem. Przypomina mi to sławny artykuł w GW jakiejś kobiety która twierdziła że Iperyt jest hymnem ku czci wujka Adolfa. Takie podejście zabija ten zawód. Oczywiście recenzent nie może też popadać w drugą skrajność, "10/10 bo jest tremolo i djobeł na okładce". W tym momencie ponownie powraca temat obiektywności i subiektywności, a raczej ich proporcji.0ms pisze:pytanie, czy ktos, kto blacku "nie bałdzo" powinien brac sie za recenzowanie plyt z obrebu tego gatunku i potem jeszcze twierdzic bazujac na swej ekspertyzie, ze Fas to druga liga ;)
- Lykantrop
Z relacji kogoś kto pracował w GW wiem, że tam fakty się nie liczą - jeśli doszło do pobicia osoby pochodzenia żydowskiego w celu rabunkowym to i tak przykaz naczelnego jest, aby jednak opatentować to jako pobicie na tle rasistowskim, a sprawców nieświadomych tego kogo tknęli wrzucić do worka jako neonazistów. Oczywiście nie chcę tutaj usprawiedliwiać zwykłych zadymiarzy i złodziei, ale tak to tam wygląda. :-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Frosthark
- rozkręca się
Hmm, może to faktycznie zły przykład bo rzeczywiście uwielbiają tam żydków (ale to i tak lepsza gazeta niż choćby Rz, no i mam ją codziennie za darmo hehe). Tak czy inaczej, dziennikarka złapała chwytliwy news, a że nie chciało jej się choćby powierzchownie zagłębić w temat, to wyszło co wyszło. Łatwo popełnić ten sam błąd przy ocenianiu muzyki.
- Lykantrop
Ze względu na dodatek prawny to jednak uważam, że gadzinówka wyborcza nie ma startu do Rz. :-)
Pomijając ew. naciski ze strony redaktora to ja się wcale dziewczynie nie dziwię, etat w wyborczej można dostać po przepracowaniu za praktycznie frajer długich miesięcy (a niekiedy lat), a i potem to wynagrodzenie nie jest większe niż 1800 netto (Maria może mnie poprawić, w tej dziedzinie pewnie ma większe rozeznanie).
Pomijając ew. naciski ze strony redaktora to ja się wcale dziewczynie nie dziwię, etat w wyborczej można dostać po przepracowaniu za praktycznie frajer długich miesięcy (a niekiedy lat), a i potem to wynagrodzenie nie jest większe niż 1800 netto (Maria może mnie poprawić, w tej dziedzinie pewnie ma większe rozeznanie).
- Deathless King
Obiektywnie rzecz ujmując to się chyba z chujem na łby pozamieniałeś - przy całym moim szacunku dla Blasphemy.Drone pisze:Obiektywnie rzecz ujmując, BLASPHEMY > QUEEN
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- twoja_stara_trotzky
<ziew>
- KreatoR
pisz po polskiemu, poza tym Bowie ani nie operował ani nie miał tanich emocji.Drone pisze:Bowiem operują łatwą emocją ;)
- koreaniec
- w mackach Zła
Harlequin za recenzje Fas powinien dostać wiecznego BANa, w zasadzie rodzice powinni odciąć go od Neostrady ;)Headcrab pisze:Zauważyłem że BAN robi co raz większą furorę na tym forum
Harlequin, ile ty masz lat? Biorąc pod uwagę poziom twoich recek i to, że słuchasz Queen od dwudziestu, wnioskuję że zacząłeś słuchać jakieś 5 lat przed urodzeniem.
Ostatnio zmieniony 18-04-2011, 20:24 przez koreaniec, łącznie zmieniany 2 razy.
Lefthandpathyoga
- Góral
- w mackach Zła
Ja już po samym wstawianiu "xD" mam podejrzenia, czy to nie gimbus.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- koreaniec
- w mackach Zła
No właśnie, wkurwia mnie niemożebnie kiedy ktoś o black metalu pisze black, szczególnie w dopełniaczu, słucham BLACKU, ja pierdole, gimbusy jebane. ;)
Lefthandpathyoga
- Deathless King
Najlepszym dowodem jej nieprawdziwości jest brak dowodów na jej prawdziwość. Co przyjęto bez dowodu - można obalić bez dowodu.Drone pisze:masz szansę wykazać się merytorycznie: spróbuj udowodnić, że nierówność BLASPHEMY > QUEEN jest nieprawdziwa.
- Deathless King
No, ale przecież zapominasz, że może Ci się wydawać nawet i rubinowo-kasprzakowy, nie patrz z perspektywy 2011.
- KreatoR
Fredek miał meble z bambusa.
- Deathless King
czyli idac tym tokiem rozumowania - Blasphemy = King Crimson, Pink Floyd czy Led Zeppelin?
- KreatoR
jak ekstrema to tylko ABBA mi przychodzi do głowy.