S.O.S. kryzys
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: S.O.S. kryzys
A da się cofnąć do przodu ? ;)Castor pisze:(...)"cofnąć się wstecz" (...)
The madness and the damage done.
Kurczę, no nie wiem jak Ci pomóc. Nagrać i wydać nic nie dam rady, ale wiem. Mogę publicznie Cię zwyzywać, tylko na PM prześlij zestaw dopuszczalnych inwektyw, by sprawa nie nabrała dalszego toku.[V] pisze:ale ja nie o tym,sexu i alkoholu mam pod dostatkiem. ale dobrej NOWEJ muzyki jakos nie bardzo.nie ma co biadolic,pewnie minie i czlowiek znów rzuci sie niebawem na jakas premiere niczym wyglodniale zwierze.
- Lykantrop
U Konwickiego można było ruszyć w przeszłość będącą odbiciem przyszłości, więc pośrednio - tak.Kurt pisze:A da się cofnąć do przodu? ;)Castor pisze:(...)"cofnąć się wstecz" (...)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nie tylko u Konwickiego. Ja mogę wykonać to na życzenie, bez dodatkowego honorarium. Wymagam jednak niezbędnego do tej czynności instrumentarium. Frost potrzebuje kanapy i noża, ja jedynie skrzynki browca i dostępu do sprzętu grającego.Polecę w każde wskazane na bilecie miejsce.
-
- w mackach Zła
może kup sobie psa :-))) jest okazja , wyjść z domu - jakis spacer , poznac nowych ludzi :-))) albo napisz do przyjaciółki :-)))
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Vulture nabądź pędem "FUKK II" SADISTIK EXEKUTION i przesłuchaj kilkaset razy pod rząd kawałek pod tytułem "Shit". Nie wiem czy pomoże, ale jest duża szansa, że będzie zabawnie. Może nawet postradasz zmysły. :)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- koreaniec
- w mackach Zła
Miałem tak z "Mathematikus" - może nie kilkaset razy, ale pewnie z kilkadziesiąt odsłuchów pod rząd poszło. ;)Gore_Obsessed pisze:Vulture nabądź pędem "FUKK II" SADISTIK EXEKUTION i przesłuchaj kilkaset razy pod rząd kawałek pod tytułem "Shit". Nie wiem czy pomoże, ale jest duża szansa, że będzie zabawnie. Może nawet postradasz zmysły. :)
Lefthandpathyoga
-
e,nie,potrzebuje jakis nowych doznan,albo po prostu staje sie marudny,nieznosny i bardziej wybrzydzam.Tak czy inaczej ,po metal ekstremalny siegam ostatnio coraz rzadziej,chwilowo nie ciagnie mnie zupelnie w strone takiego napierdalania.póki co zywie sie dobra ksiazka i filmem,a z muzyka na razie zastój kompletny mam.Gore_Obsessed pisze:Vulture nabądź pędem "FUKK II" SADISTIK EXEKUTION i przesłuchaj kilkaset razy pod rząd kawałek pod tytułem "Shit". Nie wiem czy pomoże, ale jest duża szansa, że będzie zabawnie. Może nawet postradasz zmysły. :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
4-romiesięczny detox od muzy z wyjątkami na podróże i wieczory robi zajebiście.
Yare Yare Daze
- Scaarph
o kurwa, dzień ciszy jak jestem ekstremalnie struty to dla mnie max.
Rany... Jak to jest? Nigdy nie próbowałem. Brzmi strasznie skrajnie.Scaarph pisze:o kurwa, dzień ciszy jak jestem ekstremalnie struty to dla mnie max.
- Scaarph
ale jak co jest? dzień bez muzy czy być strutym?:)
- Scaarph
jest, ale to ze względu na to strucie a nie na samą ciszę :)
-
mi sie takie zdarzaja czesto ostatnio. nie widze nowej ciekawej muzyki na horyzoncie. nie mówiac juz o metalu,sciagam z pólki
Hell Awaits, Under Funeral Moon, De Mysteris dom Satanas, Master of Puppets, Covenant i znów czuje sie jak pietnastolatek hehe:)
Hell Awaits, Under Funeral Moon, De Mysteris dom Satanas, Master of Puppets, Covenant i znów czuje sie jak pietnastolatek hehe:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
ja tam nie wiem, od wczoraj tłukę amputator i baphomets horns i jestem rozkurwiony na strzępy, a przecież nie są to jakieś specjalne klasyki czy starocie. jara mnie to zwyczajnie.
Mnie żadne kryzysy nie dopadają, właściwie im więcej naprawdę świetnych niemetalowych płyt poznaję tym bardziej kocham ten metal :) ostatnio rzeczywiście mam fazę na lata 60-te i 70-te i słucham głównie staroci. Nie mam z tym żadnego problemu i wcale nie czuję by mi się przez to metal przewartościował. Wprost przeciwnie - na nowe płyty Napalm Death, Asphyx, Autopsy, Terrorizer czekam bardziej niż kiedykolwiek czekałem na ich nowe krążki. Wciąż odkrywam nowe metalowe płyty i zespoły, wciąż ta muzyka sprawia mi taką samą (jeśli nie większą) frajdę jak 20 lat temu. Jeśli dożyję to jestem pewien, że za kolejne 20 lat będę mógł powiedzieć coś podobnego.
- Scaarph
o, o, o właśnie, coś w ten deseń :)Maria Konopnicka pisze:właściwie im więcej (...) niemetalowych płyt poznaję tym bardziej kocham ten metal :)