do dupypogodancer pisze:a to wypada tak od analnej strony?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
czy do dupy to się jeszcze okażeSkaut pisze:do dupypogodancer pisze:a to wypada tak od analnej strony?
pogodancer pisze:A od czego by zacząć "przygodę" z Taake?
pfff...twoja_stara_trotzky pisze:pogodancer pisze:A od czego by zacząć "przygodę" z Taake?
masz do wyboru jedynie dwa słuchalne materiały - zajebistą epkę Nekro oraz bardzo dobry ostatni album. reszta to p2p2 dla pedałów.
Miszcz trocki zdaje się być kolejnym na tym forum fanem elektro new cool bm, tym samym nie radzi słuchać szantowych klasyków Taake, tylko te bardziej modne nowe wypocinki.Alsvartr pisze:
...Chyba, że posłuchasz "miszcza" trockiego, ale wtedy równie dobrze mógłbyś dac sobie spokój ze słuchaniem Taake.
2 i 3 pożyczyłem od kumpla, tak sobie słucham i na razie jestem kupionyAlsvartr pisze:Ja na początek poleciłbym dwójkę albo trójkę, jak lubisz typowe norweskie granie i wejdzie Ci któraś z tych płyt, to nie ma siły żebys nie polubił reszty.
...Chyba, że posłuchasz "miszcza" trockiego, ale wtedy równie dobrze mógłbyś dac sobie spokój ze słuchaniem Taake.
zajebiście wysoko.kregozmyk pisze:SOLEFALD - jak stoi w waszych rankingach?
tylko Neonism i nastepna plyta która uwazam za najlepsza.reszta mnie nie obchodziScaarph pisze:zajebiście wysoko.kregozmyk pisze:SOLEFALD - jak stoi w waszych rankingach?
zwłaszcza neonism, owszem. za wyjątkową atmosferę. właśnie sobie uświadomiłem, że następnej, czyli pills against the ageless ills nie znam - ba, nawet nie zdawałem sobie sprawy z jej istnienia! jezusie maryjo, lecę nadrabiać![V] pisze:tylko Neonism i nastepna plyta która uwazam za najlepsza.reszta mnie nie obchodziScaarph pisze:zajebiście wysoko.kregozmyk pisze:SOLEFALD - jak stoi w waszych rankingach?