Już jest dostępny.H-K44 pisze:Będzie. W ciągu kilku najbliższych dni Karol powinien mieć.zawlekacz pisze:a bedzie w Selfmadegod?
bo bym pokupil z kilkoma innymi rzeczami sobie od razu
MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
- H-K44
- weteran forumowych bitew
- Levi
- rozkręca się
Od jutra nr 1/2012 Musick Magazine będzie dostępny w salonach Traffic Club: Warszawa ul. Bracka 25 (róg Chmielnej), Wrocław Arkady Wrocławskie ul. Powstańców Śląskich 2-4, Gliwice Centrum Handlowe FORUM ul. Lipowa 1
Przypominamy, że Musick Mag jest dostępny: Kraków - Metal Shop ul. Długa 17
Katowice - Sklep All ul. Mickiewicza 14, Wrocław - Sklep Rocky Rynek, D.H. Feniks, IV piętro Lublin - Salon Muzyczny M-Music Aleja Kraśnicka 215
Poznań - Satisfaction Scar ul. Półwiejska 20
Przypominamy, że Musick Mag jest dostępny: Kraków - Metal Shop ul. Długa 17
Katowice - Sklep All ul. Mickiewicza 14, Wrocław - Sklep Rocky Rynek, D.H. Feniks, IV piętro Lublin - Salon Muzyczny M-Music Aleja Kraśnicka 215
Poznań - Satisfaction Scar ul. Półwiejska 20
-
Jeśli chodzi o samo wydanie - papier, skład i te pe, to nie mam zastrzeżeń, fajnie wydane, atrakcyjne dla oka.
Wywiady - nie przeczytałem jeszcze wszystkich, ale z tych co mnie zainteresowały w pierwszej kolejności, to wydaje mi sie że jest lepiej niż ostatnio. Rozmowy ciekawsze, dłuższe, przyjemniejsza lektura.
Rozczarowanie - ikonografika śmierć w cieniu palm, nie tego sie spodziewałem. Autor chciał zrobić coś na wzór drzewa genealogicznego Napalm Death które pojawiło się przy okazji kompilacji "Noise for musick sake", ale nie wyszło. Trochę przekombinowane, mało czytelne. Mógł być z tego fajny, ciekawy artykuł, wyszło w sumie nie wiadomo co.
Dobry dobór kapel, nie zajrzałem jeszcze do recenzji, ale rubryka live fajnie napisana. Dodane płytki - przesłuchałem podczas czytania, ani mnie to ziębi ani grzeje, cena 20 zyli nie jest wstrząsająca więc posłuchałem sobie.
Liczę że z każdym kolejnym numerem będzie lepiej.
Wywiady - nie przeczytałem jeszcze wszystkich, ale z tych co mnie zainteresowały w pierwszej kolejności, to wydaje mi sie że jest lepiej niż ostatnio. Rozmowy ciekawsze, dłuższe, przyjemniejsza lektura.
Rozczarowanie - ikonografika śmierć w cieniu palm, nie tego sie spodziewałem. Autor chciał zrobić coś na wzór drzewa genealogicznego Napalm Death które pojawiło się przy okazji kompilacji "Noise for musick sake", ale nie wyszło. Trochę przekombinowane, mało czytelne. Mógł być z tego fajny, ciekawy artykuł, wyszło w sumie nie wiadomo co.
Dobry dobór kapel, nie zajrzałem jeszcze do recenzji, ale rubryka live fajnie napisana. Dodane płytki - przesłuchałem podczas czytania, ani mnie to ziębi ani grzeje, cena 20 zyli nie jest wstrząsająca więc posłuchałem sobie.
Liczę że z każdym kolejnym numerem będzie lepiej.
- Levi
- rozkręca się
Mimo, że trochę się "ścięliśmy" z Kolegą prowadzącym MM (nie, nie MM to nie skrót od młode małżeństwo, tudzież magazyn muzyczny), nie z mej winy - zaznaczam, mogę spokojnie PO RAZ KOLEJNY uciąć wszelkie spekulacje dotyczące stosunku jakości, względem ceny owego pisma. Jest nieźle, a biorąc pod uwagę udział mego Ojca Chrzestnego w tym procederze, to mogę powiedzieć, że jest dobrze... Niepokoi mnie co innego. Składanka Pagan (fakt słuchałem tylko raz), na upartego słuchając "w ciemno" mógłbym pomyśleć, że to jest promo-demo jednego zespołu...
- H-K44
Albo Masterful Magazine. ;-)535 pisze:Mimo, że trochę się "ścięliśmy" z Kolegą prowadzącym MM (nie, nie MM to nie skrót od młode małżeństwo, tudzież magazyn muzyczny)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
Fakt. Jednakowoż w awanturze z Ojcem Świętym, czułbym się zapewne jak pierwsi chrześcijanie.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Bez jaj... Nie wiem jak można pomylić Stillborn z Hellveto, albo Furię z Blasphemy Rites. Fajny ten składak z Pagan, tylko 2-3 słabsze kawałki, reszta git.535 pisze:Niepokoi mnie co innego. Składanka Pagan (fakt słuchałem tylko raz), na upartego słuchając "w ciemno" mógłbym pomyśleć, że to jest promo-demo jednego zespołu...
-
- rasowy masterfulowicz
Jeżeli chcecie wiedzieć co Bonny sądzi o ostatnim albumie Napalm Death to dowiecie sie tego z drugiego numeru Musick Magazine. W Trafficu w Warszawie jeszcze sporo tego leży. Kupilem, przeczytalem i czekam na trzeci numer.
I AM MORBID
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
bonny jeszcze fajnie pogadal z amebix
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- mad
Kupiłem ponad miesiąc temu na allegro i wreszcie zacząłem czytać. Ładnie, pięknie, ale... brakuje mi 4 kartek :(
-
Których? Podaj numer strony.
- mad
strony: 19 - 26
Chętnie bym chociaż skany poczytał.
Chętnie bym chociaż skany poczytał.
- empir
złóż reklamację, napewno ci uwzględnią bo to solidna firma
- Maleficio
- Kontakt:
doslą ci te 4 kartki, wyrwą z innego i dosla
- mad
Nie jestem hardkor, wystarczy mi ksero albo skan.
- Levi
- rozkręca się
Niestety takie rzeczy sie zdarzają i nie bardzo mamy na to wpływ...
dawaj namiary - podeśle się dobry egzemplarz!!! nie ma lipy!!
"firma bidna, lecz solidna" :)
dawaj namiary - podeśle się dobry egzemplarz!!! nie ma lipy!!
"firma bidna, lecz solidna" :)
- Levi
- rozkręca się
kolejna porcja dwójeczki:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2485602277
http://allegro.pl/show_item.php?item=2485602277