Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Ciekawym nowej Faidry
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
- dzik
- zahartowany metalizator
To ja też.
dobry kościół to kościół spalony
-
- weteran forumowych bitew
...WAYFARER - American Gothic, 27.10 - Profound Lore - numer False Constellation ...
...ISKANDR, z albumu Spiritus Sylvestris, kawałek Knagend Zout , EISENWALD - 29.09...
...plugawy CABINET z epą E.P. - 11.08, bloodymountain records...
...DISGUISED MALIGNANCE - Entering the Gateways, 29.09, Prosthetic Records...
...ISKANDR, z albumu Spiritus Sylvestris, kawałek Knagend Zout , EISENWALD - 29.09...
...plugawy CABINET z epą E.P. - 11.08, bloodymountain records...
...DISGUISED MALIGNANCE - Entering the Gateways, 29.09, Prosthetic Records...
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wierzę, że kiedykolwiek wyjdą kolejne płyty tych zespołów, ale niniejszym przyzywam:
MITOCHONDRION
ADVERSARIAL
SWALLOWED
INFERNAL COIL
MITOCHONDRION
ADVERSARIAL
SWALLOWED
INFERNAL COIL
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
Toc Matt niedawno pisał, ze adwersiusiarial jesze w tym roku.
- Sybir
„Jeżeli (...) nie włożę ręki mojej do otworu w CD, nie uwierzę” (J 20,25).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
...MALOKARPATAN - Kočár postupuje temnomodrými dálavami na juhozápad
z albumme Vertumnus Caesar, Invictus 27.10...
...AFTERBIRTH album In But Not Of - 20.10 - Willowtip...numere: Tightening The Screws ...
...DWELLING BELOW zadebiutuje albumem DWELLING BELOW
w barwach Transcending Obscurity...grubbo będzie...line-up:
Jared Moran, Nicolas Turner, Anthony Wheeler...
...HAGATIZ- Demimonde z pełniaka "Cursed to the Night"...Amor Fati...11.10...
...BODY VOID kawałek Flesh Market z Atrocity Machine, 13.10...Prosthetic Records...
... Ôros Kaù - Thanatos...22.09, I, Voidhanger Records...numer: Nephtys ...
...z tego samego lejbelu zajawka z nowego fula ACAUSAL INTRUSION...
...CARNAL TOMB - The Putridarium z albumu Embalmed In Decay...03.11...

...AFTERBIRTH album In But Not Of - 20.10 - Willowtip...numere: Tightening The Screws ...
...DWELLING BELOW zadebiutuje albumem DWELLING BELOW

Jared Moran, Nicolas Turner, Anthony Wheeler...
...HAGATIZ- Demimonde z pełniaka "Cursed to the Night"...Amor Fati...11.10...
...BODY VOID kawałek Flesh Market z Atrocity Machine, 13.10...Prosthetic Records...
... Ôros Kaù - Thanatos...22.09, I, Voidhanger Records...numer: Nephtys ...
...z tego samego lejbelu zajawka z nowego fula ACAUSAL INTRUSION...
...CARNAL TOMB - The Putridarium z albumu Embalmed In Decay...03.11...
-
...singlowy numer z nadchodzącego pełniaka hiszpańskiego AKOUPHENOM...szykuje się piękny strzał...
...nasz, warszawski MARTYRDOOM z numerem Katatonic Ascension of Cirrhosis z albumu As Torment Prevails, Memento Mori, 23.10...
...SOLIPNOSIS, Chile, i numer Permanencia de Memoria Inmediata, z Sintesis Silenciosa...
...BEKOR QILISH i wałek Defaced Background z albumme The Flesh of a New God, I, Voidhanger Records - 22.09 - świetne, pokręcone granie...
...CAGED i numery z nadchodzącej From Roving About the Earth, 29.09. - Translation Loss Records...
...nasz, warszawski MARTYRDOOM z numerem Katatonic Ascension of Cirrhosis z albumu As Torment Prevails, Memento Mori, 23.10...
...SOLIPNOSIS, Chile, i numer Permanencia de Memoria Inmediata, z Sintesis Silenciosa...
...BEKOR QILISH i wałek Defaced Background z albumme The Flesh of a New God, I, Voidhanger Records - 22.09 - świetne, pokręcone granie...
...CAGED i numery z nadchodzącej From Roving About the Earth, 29.09. - Translation Loss Records...
- bartwa
Hagzissa. Może w przyszłym roku?
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
Morbid Angel !!!
Akercocke !!!
Akercocke !!!
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- TheDude
Czekam na nową Furię, a jeszcze bardziej na batalie i cyrkowe ekscesy na forum po tej premierze.
- Ascetic
Widzę, kolejne wydawnictwa w drodze od Tito z Everlasting S. Ciekawy gość z którym można pogadać, a właściwie popisać nie tylko, a może przede wszystkim, o wszystkim a o muzyce przy okazji. Pisał, że ma dużo planów wydawniczych, nie napisał, że to będzie jak sraczka. Matex po matexie. Tematem produkcji też się specjalnie nie przejął, choć pacjentovovi wchodzi ale jemu wszystko wchodzi xD
Poro
- bartwa
No, będzie kwik, ale jak się ma prawie 50-tkę, to ma się na ten kwik kompletnie wyjebane.
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
Фома Acтeтyч, jak to wszystko mi wchodzi skoro banderowskie gówno czyli 2/3 forum nie?Ascetic pisze: ↑28-08-2023, 17:57Widzę, kolejne wydawnictwa w drodze od Tito z Everlasting S. Ciekawy gość z którym można pogadać, a właściwie popisać nie tylko, a może przede wszystkim, o wszystkim a o muzyce przy okazji. Pisał, że ma dużo planów wydawniczych, nie napisał, że to będzie jak sraczka. Matex po matexie. Tematem produkcji też się specjalnie nie przejął, choć pacjentovovi wchodzi ale jemu wszystko wchodzi xD
- Ascetic
CWL znów o ruchaniu z facetami xD Kurwa, typie. Ja ciebie parówo nie skojarzę z mis.. ani dżi.... Sam musisz sobie radzić z tymi swoimi zboczonymi popędami. Mówią, że wyglądasz jak gówno, ale nie ma pewności, że tamci są jacyś też specjalni, więc walcz, szabelką swą. Tylko nie pisz limeryków jak ci srali na klatę. Styka już.Pacjent pisze: ↑28-08-2023, 18:26Фома Acтeтyч, jak to wszystko mi wchodzi skoro banderowskie gówno czyli 2/3 forum nie?Ascetic pisze: ↑28-08-2023, 17:57Widzę, kolejne wydawnictwa w drodze od Tito z Everlasting S. Ciekawy gość z którym można pogadać, a właściwie popisać nie tylko, a może przede wszystkim, o wszystkim a o muzyce przy okazji. Pisał, że ma dużo planów wydawniczych, nie napisał, że to będzie jak sraczka. Matex po matexie. Tematem produkcji też się specjalnie nie przejął, choć pacjentovovi wchodzi ale jemu wszystko wchodzi xD
Poro
-
Coraz gorsze słownictwo na tych marszach dla tęczowego marginesu społecznego. Możecie tak mówić do siebie. Nie ma sprawy, ale jeśli chciałeś mi coś przekazać to ja nic z tego nie zrozumiałem.Ascetic pisze: ↑28-08-2023, 18:44CWL znów o ruchaniu z facetami xD Kurwa, typie. Ja ciebie parówo nie skojarzę z mis.. ani dżi.... Sam musisz sobie radzić z tymi swoimi zboczonymi popędami. Mówią, że wyglądasz jak gówno, ale nie ma pewności, że tamci są jacyś też specjalni, więc walcz, szabelką swą. Tylko nie pisz limeryków jak ci srali na klatę. Styka już.Pacjent pisze: ↑28-08-2023, 18:26Фома Acтeтyч, jak to wszystko mi wchodzi skoro banderowskie gówno czyli 2/3 forum nie?Ascetic pisze: ↑28-08-2023, 17:57Widzę, kolejne wydawnictwa w drodze od Tito z Everlasting S. Ciekawy gość z którym można pogadać, a właściwie popisać nie tylko, a może przede wszystkim, o wszystkim a o muzyce przy okazji. Pisał, że ma dużo planów wydawniczych, nie napisał, że to będzie jak sraczka. Matex po matexie. Tematem produkcji też się specjalnie nie przejął, choć pacjentovovi wchodzi ale jemu wszystko wchodzi xD
- bartwa
Banderowcy... typ jest ślicznie pierdolnięty... a temat o wyczekiwanych płytach... ja jebięAscetic pisze: ↑28-08-2023, 18:44CWL znów o ruchaniu z facetami xD Kurwa, typie. Ja ciebie parówo nie skojarzę z mis.. ani dżi.... Sam musisz sobie radzić z tymi swoimi zboczonymi popędami. Mówią, że wyglądasz jak gówno, ale nie ma pewności, że tamci są jacyś też specjalni, więc walcz, szabelką swą. Tylko nie pisz limeryków jak ci srali na klatę. Styka już.Pacjent pisze: ↑28-08-2023, 18:26Фома Acтeтyч, jak to wszystko mi wchodzi skoro banderowskie gówno czyli 2/3 forum nie?Ascetic pisze: ↑28-08-2023, 17:57Widzę, kolejne wydawnictwa w drodze od Tito z Everlasting S. Ciekawy gość z którym można pogadać, a właściwie popisać nie tylko, a może przede wszystkim, o wszystkim a o muzyce przy okazji. Pisał, że ma dużo planów wydawniczych, nie napisał, że to będzie jak sraczka. Matex po matexie. Tematem produkcji też się specjalnie nie przejął, choć pacjentovovi wchodzi ale jemu wszystko wchodzi xD

Zara pewnie dalej będzie kwiczał, bo go ciśnienie rozsadza i ma nadzieję, że wciągnie w chory dialog. A tu chuj

PLASTIK NIE JEST METALEM
- Ascetic
Szybko byś fajo zrozumiał jakbyś z raz się objawił xD Daj sobie szanse zrozumieć. Wyjaśnię błyskawicznie LOLPacjent pisze: ↑28-08-2023, 19:26Coraz gorsze słownictwo na tych marszach dla tęczowego marginesu społecznego. Możecie tak mówić do siebie. Nie ma sprawy, ale jeśli chciałeś mi coś przekazać to ja nic z tego nie zrozumiałem.Ascetic pisze: ↑28-08-2023, 18:44CWL znów o ruchaniu z facetami xD Kurwa, typie. Ja ciebie parówo nie skojarzę z mis.. ani dżi.... Sam musisz sobie radzić z tymi swoimi zboczonymi popędami. Mówią, że wyglądasz jak gówno, ale nie ma pewności, że tamci są jacyś też specjalni, więc walcz, szabelką swą. Tylko nie pisz limeryków jak ci srali na klatę. Styka już.
Poro