S.O.S. kryzys
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: S.O.S. kryzys
przedawkowales, brakuje Ci wyczucia
-
- mistrz forumowej ceremonii
mój kryzys polega ostatnio na tym, ze mam za mało czasu na słuchanie. kurwa
- Morph
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
ja miałem kryzys - późną wiosną.
rozwiązałem go bardzo prosto - przestałem W OGÓLE słuchać rzeczy takich se i obsłuchiwać tych wszystkich nudnych metalowych nowości :D
rozwiązałem go bardzo prosto - przestałem W OGÓLE słuchać rzeczy takich se i obsłuchiwać tych wszystkich nudnych metalowych nowości :D
-
Nigdy nie próbowałem, może faktycznie czas zacząć.Morph pisze:Słuchaj przez sen.
To akurat prawda, od jakiegoś czasu próbuję zejść o parę godzin, ale kurwa nie umiem. :)535 pisze:@ Heretyk
Sprawa jest prosta, za długo śpisz:)
- Morph
- Kontakt:
Zupełnie serio mówię, wszelkiego rodzaju chille, ambienty itp. świetnie przez sen wchodzą. Nawet drone'y.Heretyk pisze:Nigdy nie próbowałem, może faktycznie czas zacząć.Morph pisze:Słuchaj przez sen.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
Ja wiem, czytałem gdzieś o tej metodzie. Najpierw myślałem, że to jakieś jaja są, ale wiele osób przekonywało, że tak się da. :) Zobaczymy.
-
Ja bardzo często zasypiam/śpię przy muzyce i to niekoniecznie czilowatej.
@ Heretyk Nie próbuj na siłę, bo zostaniesz chodzącym ZOMBIE, tak jak ja.He he.
-
Coś za coś - wiadomo. :)
-
nowy rok i kryzys jak sie patrzy,plyty stricte metalowej nie tknalem od kilku tygodni,innych rzeczy tez za bardzo mi sie sluchac nie chce i czekam na lepszy czas.za to nadrabiam z filmami i ogladam codziennie minimum dwa hehe
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
piwo i shades , no utraconego przez delikatność nie śmiem , ale jednakowoż ,na całą pytę zapewniam BREEDING FEAR postawi na nogi...a potem SEEN IN THE SEDIMENTS do ostatniego bronka...
a jak ten zestaw nie pomoże, to normalnie zaruchaj , wtedy wszystko minie...
-
ale ja nie o tym,sexu i alkoholu mam pod dostatkiem. ale dobrej NOWEJ muzyki jakos nie bardzo.nie ma co biadolic,pewnie minie i czlowiek znów rzuci sie niebawem na jakas premiere niczym wyglodniale zwierze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Castor
- weteran forumowych bitew
Czasem warto, zamiast przeć uparcie do przodu i szukać jakiegoś olśnienia wśród nowości, "cofnąć się wstecz" i posłuchać starych sprawdzonych płyt, na których zawsze można polegać. Ja tak często robię, oddalając widmo kryzysu, mając przy tym wielką frajdę:)[V] pisze:nowy rok i kryzys jak sie patrzy,plyty stricte metalowej nie tknalem od kilku tygodni,innych rzeczy tez za bardzo mi sie sluchac nie chce i czekam na lepszy czas.za to nadrabiam z filmami i ogladam codziennie minimum dwa hehe

-
no niby racja,ale ja te plyty znam na pamiec,wiec nie bede katowal sie codziennie,ani nawet raz w tygodniu czyms co towarzyszylo mi przez tyle lat i co tak dobrze znam.czuje sie normalnie sprany przez ten tekst Szubrychta:D mam podobne przemyslenia w tej kwestii.
- Castor
A kto mówi, że musisz słuchać tylko jednej płyty? Posłuchaj ich 10, 20 etc. aż oddalisz ten kryzys. Założę się, że jakaś Metallica, Sepultura i jakiś Slayer, Sodom czy Paradise Lost (bo wiem że lubisz) na pewno poprawią Ci humor;)[V] pisze:no niby racja,ale ja te plyty znam na pamiec,wiec nie bede katowal sie codziennie,ani nawet raz w tygodniu czyms co towarzyszylo mi przez tyle lat i co tak dobrze znam.czuje sie normalnie sprany przez ten tekst Szubrychta:D mam podobne przemyslenia w tej kwestii.

-
;)))kregozmyk pisze:Wujek Dobra Rada się znalazł...motyla noga;)
- Castor
Oj tam oj tam. Powiedzcie lepiej o co chodzi z tym tekstem Szubrychta, a jeszcze lepiej gdzie go można znaleźć.