dobre.Heretyk pisze:to ja sie zapytam o In The Woods, dobre ?
nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: nie wiem /nie znam
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a nie ściemniasz?Heretyk pisze:to ja sie zapytam o In The Woods, dobre ?
nie słyszałeś wcześniej?
-
- mistrz forumowej ceremonii
serio, nigdy nie miałem z nimi do czynienia
- Scaarph
też o tym pomyślałem heheIhasan pisze:a nie ściemniasz?Heretyk pisze:to ja sie zapytam o In The Woods, dobre ?
nie słyszałeś wcześniej?
-
no dobrze, skoro już ustaliliśmy, że nie ściemniam, to napisze ktoś ze 2-3 zdania w temacie ? 

- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
polecam!Heretyk pisze:serio, nigdy nie miałem z nimi do czynienia
choć każdy materiał jest inny, w szczególności cholernie duża przepaść między dwójką a trójką ("Omnio" a "Strange in Stereo")
osobiście mam duży sentyment do debiutanckiego krążka, choć nie wiem czy gdybym to teraz usłyszał tak samo by mnie powaliło;
- Block69
Jak Blackult przyjdzie to bardzo poleci "Strange In Stereo" i pewnie coś więcej dorzuci. Czekaj cierpliwie !
PENIS METAL
- Skaut
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Isle of Men" - demo - prymitywne granie jeszcze ale już miało swój klimat w który wpleciono kilogramy black metalu.Heretyk pisze:no dobrze, skoro już ustaliliśmy, że nie ściemniam, to napisze ktoś ze 2-3 zdania w temacie ?
Heart of the Ages - debiutancki album - rozwinięcie tego co było na demo, choć za cholernie nie można porównać tych materiałów do siebie. Tu jest tona klimatu, przestrzeni rysujących się pejzaży, lasów, smutku etc. i połączone to wszystko z black metalem w umiejętny sposób. Bardzo klimatyczna płytka, chciało by się powiedzieć że jak na tamten okres jedyna w swoim rodzaju - nietuzinkowa, szczerze powiedziawszy ciężko jest porównać do jakiegokolwiek zespołu, gdyż In the Woods samo sobie wypracował własny styl;
Omnio - drugi album - tu już rozwinięcie klimatycznego charakterystycznego dla In the Woods ... grania. Całkowicie odeszli od ciężkiego pierdolnięcia na rzecz klimatu. Jak dla mnie słabszy album od debiutu, choć wiele osób uważa go za szczytowe osiągnięcie In the Woods. Osobiście najrzadziej gości w moim sprzęcie ten album;
Strange in Stereo - to całkowicie inne granie niż to co dotychczasowo nagrali, płytka mimo iż hipnotyzująca, klimatyczna, wciągająca to na pewno nie nużąca, tu się cholernie dużo dzieje, ciężko zaszufladkować ten album, pewne jest jedno jeszcze bardziej zaskoczyli tym albumem niż po debiucie "Omnio".
posłuchaj i sam oceń;
-
dzięki bardzo
- Skaut
nie irytują Cię te "skrzeki" na Heart of the Ages? Dla mnie ten album trąci mychą nieco.Ihasan pisze:
Heart of the Ages - debiutancki album - rozwinięcie tego co było na demo, choć za cholernie nie można porównać tych materiałów do siebie. Tu jest tona klimatu, przestrzeni rysujących się pejzaży, lasów, smutku etc. i połączone to wszystko z black metalem w umiejętny sposób. Bardzo klimatyczna płytka, chciało by się powiedzieć że jak na tamten okres jedyna w swoim rodzaju - nietuzinkowa, szczerze powiedziawszy ciężko jest porównać do jakiegokolwiek zespołu, gdyż In the Woods samo sobie wypracował własny styl;
posłuchaj i sam oceń;
Coś tam było! Człowiek!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
właśnie nie 
i powiem więcej, rozpierdala mnie to wejście w pierwszy numerze (skrzeczące) hehehe
ma coś w sobie;
tak na marginesie bardziej podoba Ci się "Omnio"?

i powiem więcej, rozpierdala mnie to wejście w pierwszy numerze (skrzeczące) hehehe
ma coś w sobie;
tak na marginesie bardziej podoba Ci się "Omnio"?
- Skaut
tak, już właściwie sam kawałek, który wkleiłeś z youtube by wystarczył (no przesadzam, bo początek "I Am Your Flesh" też mnie kładzie na łopatki). Wiem, że to wszystko może trochę pretensjonalne jest, ale sentyment też odgrywa znaczącą rolę, no i bez tych "skrzeków" muzyka jakoś brzmi "dojrzalej". W zasadzie dobrze, że już nie ma tutaj tego blackmetalowego posmakuIhasan pisze: tak na marginesie bardziej podoba Ci się "Omnio"?

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
znam plyte Omnio i mam w sumie jedno zasadnicze zastrzezenie - jakie to jest kurwa placzliwe. Ale przy odpowiedniej dozie dobrej woli moze uda sie na to przymknac oko -- sprobuje, bo nie sluchalem x lat.
this is a land of wolves now
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Co ja mogę więcej dorzucić, jak mi wystarcza jedna-dwie płyty z każdego gatunku?Block69 pisze:Jak Blackult przyjdzie to bardzo poleci "Strange In Stereo" i pewnie coś więcej dorzuci. Czekaj cierpliwie !

Polecam "SIS" w chuj. Total. Teksty grube, muzyka przednia, zastosowane instrumentarium dobrze robi, wykonanie prima sort.
Jest w Katowicach zespół Melancholy który chyba próbuje grać pod nich (nie wiem) albo pod coś innego (nie wiem), ale to bardzo nie ta liga. Chociaż brat kumpla tam na basie łupie.
- twoja_stara_trotzky
w chuj przecenianie. nie rozumiem zupełnie fenomenu tego zespołu.Heretyk pisze:to ja sie zapytam o In The Woods, dobre ?
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
A od czego by zacząć "przygodę" z Taake?
- Block69
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
a to wypada tak od analnej strony?