KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
O właśnie. Z czasem nawet takie trudne do znalezienia, lub nawet osiągające ładne ceny materiały doczekują się wznowień (np trochę tego wyszło choćby w Xtreem, choćby wspomniany Demilich). Może i w kontekście jakichś zasad to faktycznie, lepsze kupowanie mp3 niż czegoś "od pirata", ale szczerze powiedziawszy, to za pliki muzyczne mnie by się nie chciało płacić. To jakaś taka psychiczna blokada. Na szczęście zdecydowana większość tego, co ja chcę z muzyki mieć u siebie na półce jednak jest do dostania na jakimś fizycznym nośniku.
- Castor
- weteran forumowych bitew
No właśnie i to jest ból, że jeśli czegoś nie można zdobyć na CD, to na empetrójki też nie ma co liczyć. W sytuacji odwrotnej gdy dostępne są oba formaty, wybór jest prosty = płyta.Conflagrator pisze:Przeważnie jednak jeśli nie można czegoś dostać normalnie to plików mp3 też normalnie nie kupisz.Castor pisze: Jeśli nie można by było dostać płyty, nawet używki na allegro, to kupiłbym w formie mp3. Zawsze lepsze to niż od pirata jakieś pomieszane, poucinane i słabej jakości.
Wiem że da się ściągać muzykę z youtube ale nigdy tego nie robiłem. Wolę sobie posłuchać bezpośrednio, niż zaśmiecać sobie kompa. Ale czy jest to w gigant jakości, to raczej pobożne życzenie. Podobnie jak te całe albumy. Przecież ciężko czasem znaleźć cały kawałek, a Ty mi tu o całych albumach.Lykantrop pisze:No, ale po co Ci w mp3 jak na youtube masz w gigant jakości i to całe albumy?

- KreatoR
tak mnie kolega natchnąłGore_Obsessed pisze:http://wyborcza.pl/1,75475,8658348,Reed ... nkiem.html

tym razem o kolejnych Re-reedycjach MOTORHEAD.
jest ich tyle, że hujwieile. ostatnio można było dostać m.in. "Bomber" w Jowiszu za 19,99. ale byłem dziś w MM i widzę, że podwójne redki większości płyt dostały kolejne, nowe "szaty graficzne". bonusy zostały bez zmian: Bsajdy i na 2-gich dyskach koncerty i inne pierdoły. niczym się nie różnią od wcześniejszych. takie same standardowe 2CD pudełka, bez slide-packów. ale tym razem jest na nich ta sama naklejka, co w przypadku digipacków serwowanych jako "DeLuxeEdition" i cena o 20 zyli większa. pewnie doszło do wkładki jakieś "rare photo + liner notes" i jedziemy dalej...
NOKURWAILEMOŻNA?!?!?!?!?!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
To fakt. A można do usranej śmierci. Dopóki krowa daje mleko.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- zaczyna szaleć
w oldtemple czyszczenie magazynów
1. wszystkie pozycje z rabatem 20%
2. wszystkie koszulki, longlseeve, hodie, girlie z rabatem 40%
se właśnie zamówiłem:
Infernal War - Redesekration LP 36zł
Watain - Casus Luciferi LP 44zł
Katharsis - Fourth Reich LP 48zł
se właśnie zamówiłem:
Infernal War - Redesekration LP 36zł
Watain - Casus Luciferi LP 44zł
Katharsis - Fourth Reich LP 48zł
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Też wczoraj się obłowiłem w promocyjne pozycje z Old Temple. Taniej wydawnictw NED próżno szukać, więc kto żyw i fundusze ma niech robi interes życia.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
taaaaa, do konca listopada wg ich strony
- Lykantrop
W mailu mam jak byk info, że do końca grudnia 
Ps. Czy Gruft Produktion jeszcze hula?

Ps. Czy Gruft Produktion jeszcze hula?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Wiele osób pyta, więc proponuje by ceny mnożyć przez 0,8 pozycja 1
oraz 0,6 pozycja 2
Promocja zaczyna się 01.12.2010.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Chuj jeden wie.Na mejla mi nie odpisali kiedyś tam, ale ponoć na koncertach czasem bywają ze stoiskami.Lykantrop pisze: Ps. Czy Gruft Produktion jeszcze hula?
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Glene
Bardzo pzoytywnie w tych ciezkich warunkach pogodowych wypadly Witching Hour i Old Tempel, zamowienia zrealizowane w ciagu 5 dni.
- maciek z klanu
a ja sie wypowiem niekorzystnie o OMNIO. Zamowilem w lipcu (poczatek) plyte ostatnia Negura Bunget. I co? W sumie to gówno. Do teraz plyty nie ma, choc kilka razy mnie zapewniali ze juz sciagaja od dystrybutora. Kontakt po rozszerzeniu dzialalnosci sklepu o ksiazki ŻAŁOSNY, Ponad miesiac temu zmienilem zamowienie (choc ciagle pisze ze negura bunget dostepna jest w ciagu 3-5 dni) na inna plyte, do tego dostalem za zwloke bon o wartosci 50 zl. I co? W sumie to gówno. Dalej nie ma, a mialy byc wyslane do przelomu listopad/grudzien. Pierwszy raz takie cos mnie z OMNIO spotkalo. Dla mnie zaczyna to byc RIP OFF i juz raczej nie bede tam niczego zamawial. Bo ile kurwa mozna czekac i leciec w huja ze juz mamy, prawie mamy, jutro bedzie....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ultravox
Zawsze byłem bardzo cierpliwy w stosunku do Omnio, ale ostatnio faktycznie jest to tragedia i chyba najgorszy sklep internetowy z jakim miałem do czynienia.
-
dokładnie tak
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Ja na omnio zostawiłem prawie 2 tys. Zrobiłem chyba we wrześniu zamówienie na 5 płyt. Wszystkie w terminach 24h oprócz ostatniego SunnOooo (3-5 dni). Czekałem tydzień, dwa, miesiąc. Do tej pory zamówienie nie wyszło poza fazę "w realizacji" (czyli dzień po przyjęciu zamówienia
). Jakby była możliwość anulowania z poziomu profilu na stronie to bym niezwłocznie tego dokonał. A skoro trzeba maila pisać to niech się pierdolą.

Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- maciek z klanu
mnie dzis poinformowali ze oczywiscie kolejnej plyty ktora wybralem nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie, wiec wybralem inna i o dziwo maja obliteration tak wiec mowie ze niech zamienia. odpisali dosc szybko jak na nich ze ok dzis paczka zostanie wyslana. pozostaje czekac i nigdy wiecej tam nie zamawiac.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Glene
Ja zamowilem ostatnio w omnio 3 plyty o terminach realizacji 24 godzin i jedna z czasem oczekiwania 2 -5 dni, niedawno mi napisali, ze moze do swiat sie wyrobia bo u dystrybutora nie ma.Fuck!!!!!!!!!!!!Chyba trzeba bedzie zrezygnowac z uslug tego sklepu.
Glene pisze:Ja zamowilem ostatnio w omnio 3 plyty o terminach realizacji 24 godzin i jedna z czasem oczekiwania 2 -5 dni, niedawno mi napisali, ze moze do swiat sie wyrobia bo u dystrybutora nie ma.Fuck!!!!!!!!!!!!Chyba trzeba bedzie zrezygnowac z uslug tego sklepu.
Ja zamawiałem tam 2 razy i 2 razy kupiłem towar, którego już nie mieli

- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
W omnio to sie bierze tylko za pobraniem, niedawno kupiłem 5 płyt, a wysłali mi tylko 1
i dobrze ze wysłali bo idioci nawet nie powiadomili ,ze nie mają, wiec im sam napisałem aby słali to co mają. jebać ich.

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Houwitser
- rozkręca się
co to za interes 1 Cd za pobraniem ...pies im mordę lizał