MUSICK MAGAZINE!!!

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

Re: MUSICK MAGAZINE!!!

04-06-2012, 08:57

A to akurat z dupy uwaga trochę, bo w zapowiedziach było wyraźnie mówione, że to będzie infografika, a nie żaden artykuł.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

04-06-2012, 09:07

Gore_Obsessed pisze:Ja bym chciał w trzecim numerze przeczytać wywiad z SADISTIK EXEKUTION i dowiedzieć się czy:
1. w życiu codziennym również nie używają litery "c",
2. są fanami "Morbid campfire songs", a jeśli tak to czy ewentualnie planują split pod tytułem "Morbid Kampf-Ire Songs",
3. myśleli o scenariuszu serialu pod tytułem "Luperkalia", którego głównymi bohaterami byliby Skrzydlaty Demon, Siostra Velerie, Arkon hiena cmentarna oraz Big Kev, (a może komiks lub seria książek),
4. są w stanie podać w jaki sposób przymocowali pentagram do czoła Dave Niewolnika,
5. liczba "fukków" w "Fukking Death" to przypadek czy ma specjalne znaczenie,
6. koncepcja "christianity - beastianity" doczeka się rozwinięcia,
7. ktokolwiek przeżył sesję z "K.A.O.S." odkręconym wedle zaleceń do głośności czterystu miliardów nuklearnych eksplozji i ile to właściwie będzie decybeli,
8. wiedzą ile wyników daje Google po wpisaniu hasła "transneobathasorikal" i co to właściwie do ciężkiej cholery znaczy?
9. jeśli już nie wiem tego powyżej to bardzo źle,
10. są w stanie w ogóle określić jak bardzo mają w dupie współczesną scenę muzyczną i jak mocno pierdolą wszystko wokół,
11. lubią kotlet de volaille,
12. zabili Sandy'ego po tym jak parsknął śmiechem w czasie sesji zdjęciowej do debiutanckiego albumu,
13. zapas agrafek noszonych przez Krissa okazał się panaceum na przejściowe trudności odzieżowe podczas tras, oraz ile właściwie było tych ostatnich - dwie czy dwie i pół,
14. "Sadistik elektokution" skutkuje "Voltage by sadism" czy na odwrót,
15. to, że szkielet z okładki "FUKK" małpuje tego z debiutu było zamierzone,
16. któryś z nich ma udokumentowaną grupę inwalidzką,
17. wiedzą, że są/byli najbardziej zajebistą kapelą na planecie Ziemnia,
18. są w stanie udzielić przekonującej odpowiedzi jakim prawem tytuły sześciu kawałków (będąc uczciwym trzeba zaznaczyć, że w jednym przypadku swój błąd naprawili) zhańbione zostały użyciem pośledniego substytutu wszechmocnego "K", w tym dwukrotnie na ostatniej płycie kończąc tym samym piękną, dziesięcioletnią passę,
19. którykolwiek z nich słuchał którejkolwiek ich płyty przez pięć miesięcy z rzędu,
20. Rok zdaje sobie sprawę, że niszcząc swego czasu setkę kopii pierwszego winylowego wydania "The Magus" stracił potencjalną fortunę,
21. zatłukł kiedyś jedną ze złowionych ryb wędką na śmierć,
22. mogą podać swoje ulubione przekleństwa poza wiadomym,
23. w kilku zdaniach mogą przedstawić swoje stanowisko w kwestii kontynuacji przez Stany Zjednoczone roli światowego policjanta w obliczu fiaska misji w Iraku oraz Afganistanie, a także rosnącego niebezpieczeństwa ze strony Korei Północnej oraz Iranu i ciągłego wrzenia na Bliskim Wschodzie oraz niespokojnej sytuacji w krajach Maghrebu (I'll kill ya, you bastard, czy dać jeszcze szansę).
WYSYŁAJ TE PYTANIA!!!!! Powstanie arky kultowa rozmowa z tymi szaleńkami. Khuj!!! W sumie każdy kzytany z nimi wywiad niszkzył :D
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

04-06-2012, 09:13

Gore_Obsessed pisze:Ja bym chciał w trzecim numerze przeczytać wywiad z SADISTIK EXEKUTION i dowiedzieć się czy:
Powinieneś zrobić ten wywiad. ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-06-2012, 09:16

ja tu czuje ze Musick to sie przekształci w magazyn skrzywionych umysłowo bywalców Masterfula :)
jak tak kazdy dorzuci swoje 3 grosze o kapelach co ma w małym paluszku to bedzie miazga
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

04-06-2012, 10:19

metalized pisze:
1. w życiu codziennym również nie używają litery "c",
2. są fanami "Morbid campfire songs", a jeśli tak to czy ewentualnie planują split pod tytułem "Morbid Kampf-Ire Songs",
3. myśleli o scenariuszu serialu pod tytułem "Luperkalia", którego głównymi bohaterami byliby Skrzydlaty Demon, Siostra Velerie, Arkon hiena cmentarna oraz Big Kev, (a może komiks lub seria książek),
4. są w stanie podać w jaki sposób przymocowali pentagram do czoła Dave Niewolnika,
5. liczba "fukków" w "Fukking Death" to przypadek czy ma specjalne znaczenie,
6. koncepcja "christianity - beastianity" doczeka się rozwinięcia,
7. ktokolwiek przeżył sesję z "K.A.O.S." odkręconym wedle zaleceń do głośności czterystu miliardów nuklearnych eksplozji i ile to właściwie będzie decybeli,
8. wiedzą ile wyników daje Google po wpisaniu hasła "transneobathasorikal" i co to właściwie do ciężkiej cholery znaczy?
9. jeśli już nie wiem tego powyżej to bardzo źle,
10. są w stanie w ogóle określić jak bardzo mają w dupie współczesną scenę muzyczną i jak mocno pierdolą wszystko wokół,
11. lubią kotlet de volaille,
12. zabili Sandy'ego po tym jak parsknął śmiechem w czasie sesji zdjęciowej do debiutanckiego albumu,
13. zapas agrafek noszonych przez Krissa okazał się panaceum na przejściowe trudności odzieżowe podczas tras, oraz ile właściwie było tych ostatnich - dwie czy dwie i pół,
14. "Sadistik elektokution" skutkuje "Voltage by sadism" czy na odwrót,
15. to, że szkielet z okładki "FUKK" małpuje tego z debiutu było zamierzone,
16. któryś z nich ma udokumentowaną grupę inwalidzką,
17. wiedzą, że są/byli najbardziej zajebistą kapelą na planecie Ziemnia,
18. są w stanie udzielić przekonującej odpowiedzi jakim prawem tytuły sześciu kawałków (będąc uczciwym trzeba zaznaczyć, że w jednym przypadku swój błąd naprawili) zhańbione zostały użyciem pośledniego substytutu wszechmocnego "K", w tym dwukrotnie na ostatniej płycie kończąc tym samym piękną, dziesięcioletnią passę,
19. którykolwiek z nich słuchał którejkolwiek ich płyty przez pięć miesięcy z rzędu,
20. Rok zdaje sobie sprawę, że niszcząc swego czasu setkę kopii pierwszego winylowego wydania "The Magus" stracił potencjalną fortunę,
21. zatłukł kiedyś jedną ze złowionych ryb wędką na śmierć,
22. mogą podać swoje ulubione przekleństwa poza wiadomym,
23. w kilku zdaniach mogą przedstawić swoje stanowisko w kwestii kontynuacji przez Stany Zjednoczone roli światowego policjanta w obliczu fiaska misji w Iraku oraz Afganistanie, a także rosnącego niebezpieczeństwa ze strony Korei Północnej oraz Iranu i ciągłego wrzenia na Bliskim Wschodzie oraz niespokojnej sytuacji w krajach Maghrebu (I'll kill ya, you bastard, czy dać jeszcze szansę).
WYSYŁAJ TE PYTANIA!!!!! Powstanie arky kultowa rozmowa z tymi szaleńkami. Khuj!!! W sumie każdy kzytany z nimi wywiad niszkzył :D
bez kitu. przecież to materiał na doskonały wywiad. o to właśnie chodzi.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-06-2012, 22:45

Adrian696 pisze:ja tu czuje ze Musick to sie przekształci w magazyn skrzywionych umysłowo bywalców Masterfula :)
jak tak kazdy dorzuci swoje 3 grosze o kapelach co ma w małym paluszku to bedzie miazga
Byłby to jednorazowy numer, drugi raz nie do powtórzenia. Objętość zwiększona tylko na wywiady, a kapel pewnie z 15 by się nazbierało.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

05-06-2012, 23:05

Scaarph pisze:
metalized pisze:WYSYŁAJ TE PYTANIA!!!!! Powstanie arky kultowa rozmowa z tymi szaleńkami. Khuj!!! W sumie każdy kzytany z nimi wywiad niszkzył :D
bez kitu. przecież to materiał na doskonały wywiad. o to właśnie chodzi.
Ostatnie, które mi się nasuwa: czy Rok jest przestępny, a pierdolec permanentny?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

05-06-2012, 23:11

Hahahahahaha będzie bdb wywiad bo widzę wena nie zawodzi haha. Jeszcze naturalnie pytania w języku sadistikexekutiońskim, czyli kategorycznie żadnych obmierzłych namiastek arcypotęznego K oraz z zagęszczeniem Fukk :D
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

06-06-2012, 21:37

Maria Konopnicka pisze:Jak myślisz - ile godzin przygotowywał się autor wywiadu z Mgłą?
Przeczytałem ten wywiad. Moim zdaniem jest świetny. Zapewne większa w tym zasługa odpowiadającego niż pytającego, ale liczy się efekt końcowy, więc nie widzę powodu, by czegokolwiek się tu czepiać. W zasadzie jest tu chyba wszystko, co słuchacz powinien wiedzieć na temat tego zespołu. Może poza rozmiarem buta pana M., więc w tym względzie pytający faktycznie się nie przygotował ;) Ale tak już zupełnie poważnie, takie wywiady bardzo lubię. Jest może krótko i bez miliona ciekawostek dla fanów, ale za to konkretnie i z sensem.
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

06-06-2012, 23:57

Też w zasadzie nie rozumiem, czego niby miałoby brakować w tym wywiadzie. Jest bardzo ok.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

07-06-2012, 00:05

jest ok. ale trochę pytań brakuje. nic o konkretnych tekstach. nic o okładce WHTN - która dla większości pozostaje enigmatyczna itd.
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

07-06-2012, 22:28

No cóż, w każdym wywiadzie można znaleźć rzecz, o którą dziennikarz się nie zapytał.
nan
postuje jak opętany!

07-06-2012, 22:45

No właśnie. Wypowiadam się też z pozycji kogoś, kto tego wywiadu nie czytał, ale mam alergię na pytania o okładkę / teksty. Przynajmniej na te, które brzmią: co to oznacza?
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

07-06-2012, 23:05

A moim zdaniem takich pytań jest za mało. Może gdyby częściej padały środowisko metalowe bardziej by się przykładało do spójnej wizji swojej twórczości, zamiast wrzucania przypadkowych zdjęć i nadawania tytułów tylko dlatego, że "fajnie brzmią". Albo z kolei wyszło by na jaw, że nie zawsze jest to kompletna mielizna.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
nan
postuje jak opętany!

07-06-2012, 23:10

Zgadzam się, ale pozwolę sobie zaakcentować formę pytania: co to oznacza. Dla mnie to trochę uwłaczające dla twórcy pytać w ten sposób. Lubię natomiast te dialogi, w których interpretacja odbiorcy ściera się z wizją / zamierzeniem twórcy. "To miała być wizja piekła?" - "Nie, to miało plwać w serce establishmentu". No.
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

07-06-2012, 23:16

A, to spoko. Też tak sądzę.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

08-06-2012, 08:45

a bedzie w Selfmadegod?
bo bym pokupil z kilkoma innymi rzeczami sobie od razu
nie ma to tamto
Awatar użytkownika
H-K44
weteran forumowych bitew

09-06-2012, 16:46

zawlekacz pisze:a bedzie w Selfmadegod?
bo bym pokupil z kilkoma innymi rzeczami sobie od razu
Będzie. W ciągu kilku najbliższych dni Karol powinien mieć.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

14-06-2012, 16:46

Nowy numer dużo lepszy od pierwszego, tak trzymać!
Awatar użytkownika
Levi
rozkręca się

14-06-2012, 16:57

ODPOWIEDZ