MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
A to akurat z dupy uwaga trochę, bo w zapowiedziach było wyraźnie mówione, że to będzie infografika, a nie żaden artykuł.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- metalized
WYSYŁAJ TE PYTANIA!!!!! Powstanie arky kultowa rozmowa z tymi szaleńkami. Khuj!!! W sumie każdy kzytany z nimi wywiad niszkzył :DGore_Obsessed pisze:Ja bym chciał w trzecim numerze przeczytać wywiad z SADISTIK EXEKUTION i dowiedzieć się czy:
1. w życiu codziennym również nie używają litery "c",
2. są fanami "Morbid campfire songs", a jeśli tak to czy ewentualnie planują split pod tytułem "Morbid Kampf-Ire Songs",
3. myśleli o scenariuszu serialu pod tytułem "Luperkalia", którego głównymi bohaterami byliby Skrzydlaty Demon, Siostra Velerie, Arkon hiena cmentarna oraz Big Kev, (a może komiks lub seria książek),
4. są w stanie podać w jaki sposób przymocowali pentagram do czoła Dave Niewolnika,
5. liczba "fukków" w "Fukking Death" to przypadek czy ma specjalne znaczenie,
6. koncepcja "christianity - beastianity" doczeka się rozwinięcia,
7. ktokolwiek przeżył sesję z "K.A.O.S." odkręconym wedle zaleceń do głośności czterystu miliardów nuklearnych eksplozji i ile to właściwie będzie decybeli,
8. wiedzą ile wyników daje Google po wpisaniu hasła "transneobathasorikal" i co to właściwie do ciężkiej cholery znaczy?
9. jeśli już nie wiem tego powyżej to bardzo źle,
10. są w stanie w ogóle określić jak bardzo mają w dupie współczesną scenę muzyczną i jak mocno pierdolą wszystko wokół,
11. lubią kotlet de volaille,
12. zabili Sandy'ego po tym jak parsknął śmiechem w czasie sesji zdjęciowej do debiutanckiego albumu,
13. zapas agrafek noszonych przez Krissa okazał się panaceum na przejściowe trudności odzieżowe podczas tras, oraz ile właściwie było tych ostatnich - dwie czy dwie i pół,
14. "Sadistik elektokution" skutkuje "Voltage by sadism" czy na odwrót,
15. to, że szkielet z okładki "FUKK" małpuje tego z debiutu było zamierzone,
16. któryś z nich ma udokumentowaną grupę inwalidzką,
17. wiedzą, że są/byli najbardziej zajebistą kapelą na planecie Ziemnia,
18. są w stanie udzielić przekonującej odpowiedzi jakim prawem tytuły sześciu kawałków (będąc uczciwym trzeba zaznaczyć, że w jednym przypadku swój błąd naprawili) zhańbione zostały użyciem pośledniego substytutu wszechmocnego "K", w tym dwukrotnie na ostatniej płycie kończąc tym samym piękną, dziesięcioletnią passę,
19. którykolwiek z nich słuchał którejkolwiek ich płyty przez pięć miesięcy z rzędu,
20. Rok zdaje sobie sprawę, że niszcząc swego czasu setkę kopii pierwszego winylowego wydania "The Magus" stracił potencjalną fortunę,
21. zatłukł kiedyś jedną ze złowionych ryb wędką na śmierć,
22. mogą podać swoje ulubione przekleństwa poza wiadomym,
23. w kilku zdaniach mogą przedstawić swoje stanowisko w kwestii kontynuacji przez Stany Zjednoczone roli światowego policjanta w obliczu fiaska misji w Iraku oraz Afganistanie, a także rosnącego niebezpieczeństwa ze strony Korei Północnej oraz Iranu i ciągłego wrzenia na Bliskim Wschodzie oraz niespokojnej sytuacji w krajach Maghrebu (I'll kill ya, you bastard, czy dać jeszcze szansę).
P.J.E.C.
- Zenek
Powinieneś zrobić ten wywiad. ;DGore_Obsessed pisze:Ja bym chciał w trzecim numerze przeczytać wywiad z SADISTIK EXEKUTION i dowiedzieć się czy:

- Adrian696
- zahartowany metalizator
ja tu czuje ze Musick to sie przekształci w magazyn skrzywionych umysłowo bywalców Masterfula :)
jak tak kazdy dorzuci swoje 3 grosze o kapelach co ma w małym paluszku to bedzie miazga
jak tak kazdy dorzuci swoje 3 grosze o kapelach co ma w małym paluszku to bedzie miazga
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Scaarph
bez kitu. przecież to materiał na doskonały wywiad. o to właśnie chodzi.metalized pisze:WYSYŁAJ TE PYTANIA!!!!! Powstanie arky kultowa rozmowa z tymi szaleńkami. Khuj!!! W sumie każdy kzytany z nimi wywiad niszkzył :DGore_Obsessed pisze:Ja bym chciał w trzecim numerze przeczytać wywiad z SADISTIK EXEKUTION i dowiedzieć się czy:
1. w życiu codziennym również nie używają litery "c",
2. są fanami "Morbid campfire songs", a jeśli tak to czy ewentualnie planują split pod tytułem "Morbid Kampf-Ire Songs",
3. myśleli o scenariuszu serialu pod tytułem "Luperkalia", którego głównymi bohaterami byliby Skrzydlaty Demon, Siostra Velerie, Arkon hiena cmentarna oraz Big Kev, (a może komiks lub seria książek),
4. są w stanie podać w jaki sposób przymocowali pentagram do czoła Dave Niewolnika,
5. liczba "fukków" w "Fukking Death" to przypadek czy ma specjalne znaczenie,
6. koncepcja "christianity - beastianity" doczeka się rozwinięcia,
7. ktokolwiek przeżył sesję z "K.A.O.S." odkręconym wedle zaleceń do głośności czterystu miliardów nuklearnych eksplozji i ile to właściwie będzie decybeli,
8. wiedzą ile wyników daje Google po wpisaniu hasła "transneobathasorikal" i co to właściwie do ciężkiej cholery znaczy?
9. jeśli już nie wiem tego powyżej to bardzo źle,
10. są w stanie w ogóle określić jak bardzo mają w dupie współczesną scenę muzyczną i jak mocno pierdolą wszystko wokół,
11. lubią kotlet de volaille,
12. zabili Sandy'ego po tym jak parsknął śmiechem w czasie sesji zdjęciowej do debiutanckiego albumu,
13. zapas agrafek noszonych przez Krissa okazał się panaceum na przejściowe trudności odzieżowe podczas tras, oraz ile właściwie było tych ostatnich - dwie czy dwie i pół,
14. "Sadistik elektokution" skutkuje "Voltage by sadism" czy na odwrót,
15. to, że szkielet z okładki "FUKK" małpuje tego z debiutu było zamierzone,
16. któryś z nich ma udokumentowaną grupę inwalidzką,
17. wiedzą, że są/byli najbardziej zajebistą kapelą na planecie Ziemnia,
18. są w stanie udzielić przekonującej odpowiedzi jakim prawem tytuły sześciu kawałków (będąc uczciwym trzeba zaznaczyć, że w jednym przypadku swój błąd naprawili) zhańbione zostały użyciem pośledniego substytutu wszechmocnego "K", w tym dwukrotnie na ostatniej płycie kończąc tym samym piękną, dziesięcioletnią passę,
19. którykolwiek z nich słuchał którejkolwiek ich płyty przez pięć miesięcy z rzędu,
20. Rok zdaje sobie sprawę, że niszcząc swego czasu setkę kopii pierwszego winylowego wydania "The Magus" stracił potencjalną fortunę,
21. zatłukł kiedyś jedną ze złowionych ryb wędką na śmierć,
22. mogą podać swoje ulubione przekleństwa poza wiadomym,
23. w kilku zdaniach mogą przedstawić swoje stanowisko w kwestii kontynuacji przez Stany Zjednoczone roli światowego policjanta w obliczu fiaska misji w Iraku oraz Afganistanie, a także rosnącego niebezpieczeństwa ze strony Korei Północnej oraz Iranu i ciągłego wrzenia na Bliskim Wschodzie oraz niespokojnej sytuacji w krajach Maghrebu (I'll kill ya, you bastard, czy dać jeszcze szansę).
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Byłby to jednorazowy numer, drugi raz nie do powtórzenia. Objętość zwiększona tylko na wywiady, a kapel pewnie z 15 by się nazbierało.Adrian696 pisze:ja tu czuje ze Musick to sie przekształci w magazyn skrzywionych umysłowo bywalców Masterfula :)
- Gore_Obsessed
Ostatnie, które mi się nasuwa: czy Rok jest przestępny, a pierdolec permanentny?Scaarph pisze:bez kitu. przecież to materiał na doskonały wywiad. o to właśnie chodzi.metalized pisze:WYSYŁAJ TE PYTANIA!!!!! Powstanie arky kultowa rozmowa z tymi szaleńkami. Khuj!!! W sumie każdy kzytany z nimi wywiad niszkzył :D
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- metalized
Hahahahahaha będzie bdb wywiad bo widzę wena nie zawodzi haha. Jeszcze naturalnie pytania w języku sadistikexekutiońskim, czyli kategorycznie żadnych obmierzłych namiastek arcypotęznego K oraz z zagęszczeniem Fukk :D
P.J.E.C.
- ultravox
Przeczytałem ten wywiad. Moim zdaniem jest świetny. Zapewne większa w tym zasługa odpowiadającego niż pytającego, ale liczy się efekt końcowy, więc nie widzę powodu, by czegokolwiek się tu czepiać. W zasadzie jest tu chyba wszystko, co słuchacz powinien wiedzieć na temat tego zespołu. Może poza rozmiarem buta pana M., więc w tym względzie pytający faktycznie się nie przygotował ;) Ale tak już zupełnie poważnie, takie wywiady bardzo lubię. Jest może krótko i bez miliona ciekawostek dla fanów, ale za to konkretnie i z sensem.Maria Konopnicka pisze:Jak myślisz - ile godzin przygotowywał się autor wywiadu z Mgłą?
- BadBlood
Też w zasadzie nie rozumiem, czego niby miałoby brakować w tym wywiadzie. Jest bardzo ok.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
jest ok. ale trochę pytań brakuje. nic o konkretnych tekstach. nic o okładce WHTN - która dla większości pozostaje enigmatyczna itd.
- BadBlood
No cóż, w każdym wywiadzie można znaleźć rzecz, o którą dziennikarz się nie zapytał.
-
- postuje jak opętany!
No właśnie. Wypowiadam się też z pozycji kogoś, kto tego wywiadu nie czytał, ale mam alergię na pytania o okładkę / teksty. Przynajmniej na te, które brzmią: co to oznacza?
- longinus696
A moim zdaniem takich pytań jest za mało. Może gdyby częściej padały środowisko metalowe bardziej by się przykładało do spójnej wizji swojej twórczości, zamiast wrzucania przypadkowych zdjęć i nadawania tytułów tylko dlatego, że "fajnie brzmią". Albo z kolei wyszło by na jaw, że nie zawsze jest to kompletna mielizna.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Zgadzam się, ale pozwolę sobie zaakcentować formę pytania: co to oznacza. Dla mnie to trochę uwłaczające dla twórcy pytać w ten sposób. Lubię natomiast te dialogi, w których interpretacja odbiorcy ściera się z wizją / zamierzeniem twórcy. "To miała być wizja piekła?" - "Nie, to miało plwać w serce establishmentu". No.
- longinus696
A, to spoko. Też tak sądzę.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- zawlekacz
- w mackach Zła
a bedzie w Selfmadegod?
bo bym pokupil z kilkoma innymi rzeczami sobie od razu
nie ma to tamto
- H-K44
Będzie. W ciągu kilku najbliższych dni Karol powinien mieć.zawlekacz pisze:a bedzie w Selfmadegod?
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- ultravox
Nowy numer dużo lepszy od pierwszego, tak trzymać!
- Levi
- rozkręca się
Kolejna porcja na Allegro:
http://allegro.pl/musick-magazine-nr-1- ... 94811.html
http://allegro.pl/musick-magazine-nr-1- ... 94811.html